- Poruka
- 18.989
To je sekundarno, prvi posao je da se smeni tvoj PicøustiДа сутра Драган Ђилас дође на место премијера/председника.... Трећег дана ће постати русо-гуз. Таква је карма српске власти.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sekundarno, prvi posao je da se smeni tvoj PicøustiДа сутра Драган Ђилас дође на место премијера/председника.... Трећег дана ће постати русо-гуз. Таква је карма српске власти.
To je sekundarno, prvi posao je da se smeni tvoj Picøusti
А знаш ти онај виц кад глупан гледа зидине које га окружују и егзалтирано виче 'Ја сам слободан!'Znaš onaj vic kad pijanac pipa pun krug oko stuba i kaže: "Majko mila zazidan sam."
Da, to je onaj tvoj post gore gde si napisala: "Pa šta ako nas izoluju? Time samo ceo univerzum gubi dragocen pristup koncentracionom logoru VuqIeristan."А знаш ти онај виц кад глупан гледа зидине које га окружују и егзалтирано виче 'Ја сам слободан!'
![]()
Da, to je onaj tvoj post gore gde si napisala: "Pa šta ako nas izoluju? Time samo ceo univerzum gubi dragocen pristup koncentracionom logoru VuqIeristan."
a.k.a. nimaloКао што су и санкцијама против Русије уништили себе.
Код нас је 25°С. Колико је у Немачкој?a.k.a. nimalo
To vi u mediju TASS pišete kako u Njemačkoj nije počela grejna sezona, da biste zaboravili da zapravo kod vas nije.
https://nova.rs/vesti/drustvo/saraj...ao-mi-sto-se-ljudi-zaledise-to-je-van-pameti/Код нас је 25°С. Колико је у Немачкој?
Врло глупо од Јанковића...Janković: Vučić ako izrekne sankcije Rusiji okrenuće narod protiv sebe, ako ne, srušiće ga oni koji su ga doveli na vlast
Врло глупо од Јанковића...
Народ га је и довео на власт, својим гласовима, а Јанковићев спин је баш, баш- плитак...![]()
У цитираном тексту управо и пише то што си ти поновио, бар у првом делуВрло глупо од Јанковића...
Народ га је и довео на власт, својим гласовим
Не браним ти да верујеш у баш такав концепт...Ако погледаш шта си цитирао, управо и пише то што си ти поновио, бар у првом делу![]()
Не браним ти да верујеш у баш такав концепт...![]()
Opet neki ''tradicionalisti'' finansirani od strane fondacije lomonosov , kremlina i dugina.
А да ја питам тебе - ЗАШТО би ми требали да уведемо санкције Русији?
on sigurno ne biNaravno, ali ne zato što je na strani dobra (Zelenskog).
Tvoj predsednik bi se radovao kad bi strana zla (ruski narod) uspela da porobi druge, i kraj rata došao tako.
Da, samo treba dodati i niko da objasni tacno u javnosti, kako bi se sankcije Rusiji odrazile na buduci status Kosova.Dobro. Moje mišljenje je da ako moram da biram između ekonomskih posledica po Srbiju, bilo da su u pitanju tihe sankcije ili da nam nešto direktno udare, i uvođenja sankcija Rusiji, izbor je jasan.
Ja nemam nikakvog, ali nikakvog interesa da žrtvujem Srbiju radi Rusije.
Da, samo treba dodati i niko da objasni tacno u javnosti, kako bi se sankcije Rusiji odrazile na buduci status Kosova.
To je velika nepoznanica i pretpostavlja se da nas nece vise braniti u UN (a opet niko ni to da objasni tacno), a Kosovo je Srbija.
Sad si me zbunio. Koja je to zemlja? Kina i ima i nema interesa, ne znam koja jos.Pa dobro, ako je to, kako Rusi kažu, principijelno pitanje, ne bi imali problem.
Valjda se princip ne menja u zavisnosti od trenutnih afinititeta...ili to radi samo ona jedna strana?
A uostalom, ima u SB UN još jedna stalna članica, koja, čini mi se, ima interesa da Kosovo ne bude član UN.
Koja takođe ima pravo veta.
I vodi je naš brat.
Ponovo izabran pre neki dan.
Barem nam tako kažu.
Mislim, kažu da nam je brat.
Sad si me zbunio. Koja je to zemlja? Kina i ima i nema interesa, ne znam koja jos.
Ok, hvala na objasnjenju, nisam uopste u toku s tim, ali da, logicno.Pa baš Kina. Njima je direktno to formalno očuvanje Kosova u Srbiji, i neprimanje istog u UN u interesu, zbog Tajvana.