Janko Baljak: Mučno je bilo gledati kako studente prebijaju i razvlače po betonu. Nema više razgovora s ubicama, sada se igramo otvorenih rukavica

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

leki1

Iskusan
Poruka
5.951
Poziv

Ovo je strašno , ...da profesor univerziteta poziva na ovako nešto a da ne misli na posledice i moguće povrede, invaliditete pa čak i smrtni ishod u potencijalnom sukobu.
On ne sme biti profesor. On mora da bira reči.
Drugo je da je na nekoj nižoj poziciji... na trenutnom položaju on ne sme to da govori.

On ne sme biti profesor.
Јок, Ћаци и Ћацике да буду професори?

Више од десет година јашете овај народ, али како вама Ћацијима и Ћацикама образовање није битно, увек сте га препуштали СПС-у, те захваљујући тој случајности, што се нисте дочепали просвете, образовање је, колико-толико, у Србији још увек у животу.

Више од десет година јашете овај народ, али како вама Ћацијима и Ћацикама образовање није битно, увек сте га препуштали СПС-у, те захваљујући тој случајности, што се нисте дочепали просвете, образовање је, колико-толико, у Србији још увек у животу.
ja činim sve da sprečim gradjanski rat, a ti , šta ti činiš ?

sedim nesto ovako u slobodnom danu i mislim....blokaderi imaju jos plafon 2 meseca tjah do kraja avgusta da nas maltretiraju, jer 01.09. pocinje skola, a i njihovi srednjoskolci koriste iste one autobuse koje sada hoce nama da blokiraju. ili ce mozda opet blokirati nastavu? kao sto mi rece jedan student - moze da s eizgubi jedna godina, ali ne i dve. zato su se povukli iz studenstskog protesta i rekli da su od sada gradjanski.
zato s esada zaostrava situacija...satic kuca tik tak svima.

sedim nesto ovako u slobodnom danu i mislim....blokaderi imaju jos plafon 2 meseca tjah do kraja avgusta da nas maltretiraju, jer 01.09. pocinje skola, a i njihovi srednjoskolci koriste iste one autobuse koje sada hoce nama da blokiraju. ili ce mozda opet blokirati nastavu? kao sto mi rece jedan student - moze da s eizgubi jedna godina, ali ne i dve. zato su se povukli iz studenstskog protesta i rekli da su od sada gradjanski.
Dakle zalet za revoluciju.
Inače najbolje vreme za revoluciju je oktobar, veliku grešku su napravili ako sad kreću. Ovo što pričam je tehnička stvar

Poziv

Ovo je strašno , ...da profesor univerziteta poziva na ovako nešto a da ne misli na posledice i moguće povrede, invaliditete pa čak i smrtni ishod u potencijalnom sukobu.
On ne sme biti profesor. On mora da bira reči.
Drugo je da je na nekoj nižoj poziciji... na trenutnom položaju on ne sme to da govori.
To su ti ubaceni elmenti i to su studenti krivi sto su dozvolili da im svaka budala koristi nalog.

Trebalo je to drugacije, a ne odmah ubijanje, smrt...znaci hapsenje i to gradjansko hapsenje.

Posledice zivimo od kad je na vlasti samo sto si slep od parizera,kad ti je deda ginuo zbog hitlera cutao si
nije tacno...ti ih nemas ...
znam coveka koji je popio jedan metak u Vukovaru, nije bio smrtonosan, ali je ostao invalid. Posledica je bila takva da nije mogao da obavlja ni jedan posao normalno, ...nije se ozenio jer ga ni jedna nije htela... u svakom slucaju nije imao zivot posle.

znam coveka koji je popio jedan metak u Vukovaru, nije bio smrtonosan, ali je ostao invalid. Posledica je bila takva da nije mogao da obavlja ni jedan posao normalno, ...nije se ozenio jer ga ni jedna nije htela... u svakom slucaju nije imao zivot posle.
Zabole me za njega,sloboda se ne dobija na ukradenim izborima

Da nije slušao Vučića i Šešelja i bio u Vukovaru danas bi normalno kenjao i pišao

1751441832-IMG-20250702-WA0000 (1).jpg

Svi smo mi izgubili mnogo više od jedne godine.
Prvo vojsku koju smo služili 15 i 12 meseci a coravi Vulin je pukovnik sa 14 dana vojske a Stefanović dobio Cin potpukovnika .
Izgubili smo godine pod slobom,ratovi,inflacije,Jezdu i Dafinu.
Izgubili smo posle petog oktobra pljačke od strane zutih,otpustanja radnika,prodaje fabrika i smanjenje vojske.
Izgubili smo mnogo od tome jer smo mislili da ce biti bolje a postali smo kolonija i potpuno obespravljeni.
Zato borba bice neprestana.

A posledice tiranstva?
koje posledice ?
Sto mozemo da putujemo svuda po svetu, sto nemamo sankcije, sto nismo u ratovima ?
Sto nam standard bolji nego pre 10 godina ?
To sto se desilo sa nadstresnicom jeste strasno ali vi niste ustali ni za smrt 16 novosadjana u pozarima u diskotekama pre 15 godina. Dakle nemoj da licemerises

koje posledice ?
Sto mozemo da putujemo svuda po svetu, sto nemamo sankcije, sto nismo u ratovima ?
Sto nam standard bolji nego pre 10 godina ?
To sto se desilo sa nadstresnicom jeste strasno ali vi niste ustali ni za smrt 16 novosadjana u pozarima u diskotekama pre 15 godina. Dakle nemoj da licemerises
Delfinčiću
Lepo je tebi jel da?

Back