Džordž, nigde ja ne rekoh da pomenuti nisu imena - naprotiv, rekla sam da dovode nepoznate + bendove koji su rasturali pre 20 godina.
Ja obožavam New Order ,štaviše, slušam muziku 60ih, 70ih najviše...ali to ne znači da bih ih sada slušala live.
Smešno je kad neko ko ja , ko sluša prvenstveno staru muziku počne da kuka kako jedan svetski festival nije u koraku s vremenom..to je signal za uzbunu

A ti Gunsi konkretno( na stranu što ih prezirem)...ko bre od Gansa sem Axla ima više u tom bendu.
Koliko ukupne diskografije Gansa Axl ima pravo da izvodi sada...
Oću da kažem, plaćaju se gomile para za njih samo na konto toga što su ' legende' i ljudi se pale da idu da gledaju ' legende' a idu da gledaju raspalog Axl- a i ime benda koje je smeo da zadrži.
Ne kažem ja, boli me uvo, nek vaskrsnu mrtve pa nek dovode koga oće ali koliko god albuma imali - Florence, Muse, Queens of the stone age, Bat for lashes ( i mogu da ti nabrojim ako želiš još 15ak imena a od kojih čak ja ne slušam pola) su stvari koje su sada na ceni i zbog kojih će ljudi doći.
Exit je posećen jer živi na staroj slavi i jer je dovoljno jeftin da englezi dođu ,ponapijaju se i bude im predobro.
Ali isto kao što je i dalje posećen, stoji činjenica ( dovoljno je videti prodate karte a i znam iz nekih privatnijih izvora) da je mase svake godine sve manje.
Jest nema se para..ali prilično sam sigurna da to nije jedini razlog.
Siget je na prdometar od nas a ima lajnap predobar...ranije su Siget i Exit imali slične lajnape svake godine..a sad je reakcija na Exitov lajnap wtf a na Siget omg

I to ne samo moj koment...