Jako malo interosovanje za EGZIT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Zabrinjavajuće slabo interesovanje stranaca mesec dana pred ovogodišnji festival. "Novosti" nisu naišle ni na jedan bukiran hostel i privatni smeštaj, http://www.***************/vesti-zabava/novi-sad-slabije-interesovanje-za-exit

ja sam mislio nekim hrvatima da izdam stan na 4 dana za 200 evra, e sad dali ce biti ista od toga,narod se prezasitio cak i velikih zvezda

Ja sam bio 3 puta na Egzitu (2007, 2008 i 2009), mada kako godine prolaze, sve me manje zanima. Program ne briljira kao nekad, a cijene su sve veće. Sjećam se da sam 2007. godine bio sva 4 dana za nekih 240 maraka (ulaznica, jelo, piće, provod, a spavao sam kod druga mog druga), dok mi danas treba bar 450 maraka.
Kamp je katastrofa, isto kao da boraviš u Sahari, ogromne vrućine, nigdje hlada, spavaš na prašnjavoj zemlji, kabine za tuširanje su gore nego u vojsci, gleda te 30 ljudi dok se kupaš i jebu ti sve po spisku ako odužiš, jer i oni čekaju red za kupanje, tako da ne bih više nikad išao u kamp.
Privatni smještaj i hosteli su relativno skupi. Maltene treba oko 100 evra po sobi za 4 dana. To je ipak puno samo za smještaj. Računaj na to još najmanje 150 evra za trošenje, 60 evra za ulaznicu, 50 evra za prevoz....Znači, ukupno oko 350 evra ako hoćeš ikakav komfor i solidan provod. Preskupo za naš standard.

Zabrinjavajuće slabo interesovanje stranaca mesec dana pred ovogodišnji festival. "Novosti" nisu naišle ni na jedan bukiran hostel i privatni smeštaj, http://www.***************/vesti-zabava/novi-sad-slabije-interesovanje-za-exit

ja sam mislio nekim hrvatima da izdam stan na 4 dana za 200 evra, e sad dali ce biti ista od toga,narod se prezasitio cak i velikih zvezda
To nije istina. Strendžeri će biti tu, a i domaća raja. Strendžerima ide u prilog da nam dođu u NS, jeftina zabava za padanje po kanalima, a cene im nisu visoke za kvalitetnu muziku. Kintu daju čak i naši, koji ne žive u NS, jer budu danima, pre i posle Exit-a. A, to alavljenje oko naplaćivanja smeštaja je meni ružno, ok naplatiti, ali što cmizdriš?

znam ljudi to je nebitno poenta je da ovde svi glume neki ukus i svi se prave pametni..nemoguce da nema par hiljada ljudi koji bi pomenute voleli da vide.dakle totalni neukus..garantujem bilo koga da su doveli da niko ne bi rekao wow do jaja idem bas zbog njih i da bude bolja posecenost nego ranijih godina..nisu organizatori glupi i velike su tu pare u igri da nisu mogli platiti negog exkluzivnijeg

To nije istina. Strendžeri će biti tu, a i domaća raja. Strendžerima ide u prilog da nam dođu u NS, jeftina zabava za padanje po kanalima, a cene im nisu visoke za kvalitetnu muziku. Kintu daju čak i naši, koji ne žive u NS, jer budu danima, pre i posle Exit-a. A, to alavljenje oko naplaćivanja smeštaja je meni ružno, ok naplatiti, ali što cmizdriš?

meni boli ku.. za 200 evra samo kazem kakva je situacija, sta sa 200 evra mogu da kupim,

Nije se narod zasitio velikih zvezda nego Exit nije ponudio velike zvezde...
Kad pogledaš Sziget pa onda Exit čoveče, smoriš se...

Daš brdo para i dobiješ šta?
Ništa.
Par bendova koji su vladali scenom pre dve decenije i sada su samo ime na papiru i gomilu didžejeva i nekih ludorija za koje niko nije čuo.

I naravno Partibrejkerse.

Za Exit je sve skupo..Florence im je preskupa, Queens of the stone age, preskupi, Gogol Bordello već bili ( al zato Gossip dovode po drugi put bez problema), Muse preskupi, sve im je preskupo ( a strah me i da zamislim koliko suiskeširali za Ganse) ili su njihovi stručnjaci procenili da se to ne sluša...
Menjajte ispitivače javnog mnjenja.Neđe ba zapelo

Poslednja izmena:
Ma nemaju keša a imaju dugova plus i to što štekaju , štekaju krivo.
Realno umesto što upropaštavaju i ovo malo od festa što je ostalo, bolje nek se reorganizuju.
Šta će im 10 stejdževa.
Prepolovi.
Pola tih bina zuje prazne...tu su samo zato da bi se reklo da postoje a opet ih se mora nečim popuniti i za to se daju pare.
Uostalom ako nemaš keša da organizuješ svake godine dobar festival, organizuj ga svake druge pa skupljajte pare i dovedite dobra imena.
Meni ne bi bio problem izdvojiti još toliko za Exit ( štekalo bi se ) ako bih znala da ću zaista i dobiti ono što plaćam..
Ovako..smejurija.
I stvarno što kažeš, zbog samih sebe treba da razmisle.

al pazi ti si gore navela neka imena sa 2 i po albuma neki ni toliko nemaju..a new order od 80ih razbijaju..albuma kolko hoces isto i hitova..i nema sanse da su jeftiniji od pomenutih..ni gansi ni duran duran..nego sad svako nabraja sta bi voleo da vidi..stvar ukusa..sto uopste ne znaci da su te grupe popularnije i da bi vise ljudi doslo..pogledaj koliko je proteklih godina bilo posetilaca za 4 dana..pa to puta cena ulaznice..to su milioni..a gde su sponzori i ostalo na cemu se zgrcu pare..i kao nemaju..naravno da imaju i ns ima dobitka od smestaja hrane i ostalog..tako da realno im jos i oni placaju umesto da naplate zakup tvrdjave

Džordž, nigde ja ne rekoh da pomenuti nisu imena - naprotiv, rekla sam da dovode nepoznate + bendove koji su rasturali pre 20 godina.
Ja obožavam New Order ,štaviše, slušam muziku 60ih, 70ih najviše...ali to ne znači da bih ih sada slušala live.
Smešno je kad neko ko ja , ko sluša prvenstveno staru muziku počne da kuka kako jedan svetski festival nije u koraku s vremenom..to je signal za uzbunu :lol:
A ti Gunsi konkretno( na stranu što ih prezirem)...ko bre od Gansa sem Axla ima više u tom bendu.
Koliko ukupne diskografije Gansa Axl ima pravo da izvodi sada...
Oću da kažem, plaćaju se gomile para za njih samo na konto toga što su ' legende' i ljudi se pale da idu da gledaju ' legende' a idu da gledaju raspalog Axl- a i ime benda koje je smeo da zadrži.
Ne kažem ja, boli me uvo, nek vaskrsnu mrtve pa nek dovode koga oće ali koliko god albuma imali - Florence, Muse, Queens of the stone age, Bat for lashes ( i mogu da ti nabrojim ako želiš još 15ak imena a od kojih čak ja ne slušam pola) su stvari koje su sada na ceni i zbog kojih će ljudi doći.

Exit je posećen jer živi na staroj slavi i jer je dovoljno jeftin da englezi dođu ,ponapijaju se i bude im predobro.
Ali isto kao što je i dalje posećen, stoji činjenica ( dovoljno je videti prodate karte a i znam iz nekih privatnijih izvora) da je mase svake godine sve manje.
Jest nema se para..ali prilično sam sigurna da to nije jedini razlog.

Siget je na prdometar od nas a ima lajnap predobar...ranije su Siget i Exit imali slične lajnape svake godine..a sad je reakcija na Exitov lajnap wtf a na Siget omg :lol:
I to ne samo moj koment...

Meni jedna stavr jasna nije samo .
Kazesh ti Vajld chajld ( moguca Amorfna shisharko ? ) obozavash Nju order a i tu neku stariju muziku .
Pa ti odi i uzivaj poshto ih volish , zashto pljujesh kad tebi delimichno odgovara ovakav lajnap ?
U ostalo m proshle godine su imal i odlichan lajnap - Portishead , Kejv , Underworld , a i oni neki bendovi za koje kazesh da sda zbrajaju publiku Editors , Beirut . . .
Men i se takodje ova godina ich ne svidja shto sma i reko vishe puta chini m i se , al sam siguran da ce sledeca bar mal o biti bolja . . .
Inache skroz se slazem za previshe nepotrebnih bina - trebalo bi da izbace sve sem glavne , d arene , elektrane , hns , fjuzn i suba , ostalo je vishe nego nepotrebno . . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back