Jake zene

Blajbi, zaostao si. 21. vek donosi nove stvari, vise nije popularno klati. Omladina se okrece humanim vrednostima, samim tim menjaju se i kriterijumi koji karakterisu kvalitete zene.

Karate klub Buducnost: Najostrije kaznite monstrume koji muce zivotinje

sotokan-karate-savez-srbije-foto-kurirsport-1395836812-468855.jpg

Moja baba, tetka, mama su bile u stanju da za cas uhvate kokosku u dvoristu, pekolju je, osure, ocupaju i napreve dobru supu...

I ne samo kokosku, vec i sve druge domace zivitinje.

Bile su to jake zene....

Pre nekog vremena sam sa jednom prijateljicom otisao kod nekog poznanika koji drzi kunice.

Bas taj dan ih je klao.

To je radio tako vesto i brzo, da bi im svukao kozu, rasporio, izvadio creva, a srce im je jos kucalo!

Moja prijateljica se razbolela kada je to videla i par dana je bila bolesna.

Kakve su to danasnje zene? :think:
A nisi primetio da se na selu potpuno drugacije vaspitavaju deca. Malo empatije imaju za zivotinje inace, od malih nogu se uce deca da je klanje zivotinja normlano, posmatraju kako se to radi, a onda i se i sama oprobaju, drugacije ne bi mogli da opstanu.
Mnogi muskarci isto tako beze glavom bez obzira kada prvi put pristustvuju klanju, ili kad treba da prisustvuju klanju, jer zbrisu pre samog cina koliko im se to cini mucno.
I sta ti to govori o njima? Meni da su normalni.
A tek to uvezbano cerupanje kunica na zivo...

A nisi primetio da se na selu potpuno drugacije vaspitavaju deca. Malo empatije imaju za zivotinje inace, od malih nogu se uce deca da je klanje zivotinja normlano, posmatraju kako se to radi, a onda i se i sama oprobaju, drugacije ne bi mogli da opstanu.
Mnogi muskarci isto tako beze glavom bez obzira kada prvi put pristustvuju klanju, ili kad treba da prisustvuju klanju, jer zbrisu pre samog cina koliko im se to cini mucno.
I sta ti to govori o njima? Meni da su normalni.
A tek to uvezbano cerupanje kunica na zivo...
Kunić se dere... kakve fine rukavice se mogu napraviti od krzna kunića.
inače živinu ne valja ošuriti baš vrelom vodom, već više onako recimo oko 80 celzijusa, onda se perje baš lako očerupa, ali umetnost je čerupanje gusaka na živo, ono kad treba perje za jastuk.

Moja baba, tetka, mama su bile u stanju da za cas uhvate kokosku u dvoristu, pekolju je, osure, ocupaju i napreve dobru supu...

Bile su to jake zene....

Pre nekog vremena sam sa jednom prijateljicom otisao kod nekog poznanika koji drzi kunice.

Bas taj dan ih je klao.

To je radio tako vesto i brzo, da bi im svukao kozu, rasporio, izvadio creva, a srce im je jos kucalo!

ja tim ne bi stao na crtu:sad2:

Meni je su odevni komadi od krzna najgori kic i uopste ne govore laskavo o onima koji ga nose,
Да, слажем се и противим гајењу животиња за и због крзна.
Међутим у случају кунића који сам поменуо, или коже од говеда, свиња, оваца и коза крзно и кожа које остану нису примарни разлог узгоја ових животиња, већ људска исхрана, крзно и кожа који се користе за одећу и обућу су тек остатак.

Samo jedared sam drzao svinju dok se klalo. Ali sam okrenuo glavu na drugu stranu.
Dok se ortak Goran otimao za noz sa mojim ujakom. :mrgreen: :rotf:

I fato sam kao klinac babi kokoske po kokosinjcu dok im je ona masovno cvikarila glave na panju. Kao dobar dan joj je to bilo. Bar mi je tako delovalo.

Bile su to jake zene....

Bas taj dan ih je klao.

:eek:
to nisu jake zene nego monstrumi ako ne reaguju na tako nesto
ko moze jos da radi tako nesto

Ne znam, uzasno mi je i da citam.
Nisam bas boleciva toliko da pogledam u pecenu prasetinu i kazem "jadno prase"
Ali ovo je grozno.

Ebote, ja sam miseve spasavala sa lepka u kancelarijama, ako se uhvati samo vrh nozice ili repic.
Ne mogu da zamislim da ubijem zivotinju.
Mozda bih mogla kada ne bih imala nista drugo da jedem, i bila potpuno sama, pa nema niko ko bi to uradio umesto mene.

Bile su to jake zene....

Bas taj dan ih je klao.

metiljave
razmazili ih danasnji muskarci

Ja mislim da ovde ima dosta dvojnog morala...

Kao svi zale zivotinje, ne bi ih klali, a svi vole sniclu, kobasice, batak....

Covek je svastojed i MORA da jede po nekada meso.

Zna se da oni koji nikada ne jedu meso zive dosta krace.

pa sta znam, jeste svastojed, ja generalno jako slabo i jedem meso, a to sto je jedem je piletina ili riba
samo ne bih nikad zaklala zivotinju ili je klala a da joj srce i dalje kuca
to je mucenje i zlostavljanje
i to ne znaci da sam ja slaba zena, vec da imam osecaja i za sebe i svet oko sebe
nije covek jak ako dere zivotinju na zivo, vec monstrum

boze kako lupate
ako nekog koljes, to radis da ga ubijes
zasto bi klao zivotinju kojoj srce ne kuca? da iscuri krv..? pa to nije klanje, jbt
kontam da vam je gadno, ali ajde manje zgrazavanja, slabo je ko gadljiv na meso u tanjiru..
ovo ko ono nek me vara, samo da ja ne znam za to..

boze kako lupate
ako nekog koljes, to radis da ga ubijes
zasto bi klao zivotinju kojoj srce ne kuca? da iscuri krv..? pa to nije klanje, jbt
kontam da vam je gadno, ali ajde manje zgrazavanja, slabo je ko gadljiv na meso u tanjiru..
ovo ko ono nek me vara, samo da ja ne znam za to..
ovaj je drao zivotinju kojoj srce kuca, nije je zaklao pa cekao da lipse

Pod jedan...ne prizivaj nam na temu onog veggie-radikala.

Pod dva, imas li kakvu rec hvale za moju rahmetli babu Savku? :heart:

Back