Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Koje karakteristike ima jaka zena, a koje jak muskarac?
Da li se ljudi plase jakih muskaraca i zena u vezi i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve zene su retke, kao i muskarci. Obicno takve zene u zivotu ostaju same. Prvo sto ih se muskarci plase (u najvecem procentu) a drugo sto je tesko upoznati slicnog partnera. To je tip zena koje ne trpe neke prosecne tipove muskarca i kojekakve shonje. Takodje, one imaju chvrstinu autoriteta. Ne namecu ga svojim spoljnim drzanjem vec svojim karakterom.
A mislim da je ta podela glupost...Koje karakteristike ima jaka zena, a koje jak muskarac?
To je u životu tako. To je onaj svestan rizik, koji preuzimaju takvi ljudi, u životu. To je takav tip ličnosti, ja verujem. Njih prosečnost ne inetresuje. Jer ih samo može usrećiti neko, ravan njima. Znači, ja mislim da to u životu tako ide: onda si ili pukovnik ili pokojnik. Ili srećna duša nenormalno ili si svestan da možda ostaješ sam. Ali, jedno te drži..nada. Zato što znaš, da ti samo to po prirodi stvari "pripada". Da si samo za takve i te ručice.![]()
Barem je takav moj stav životni. Puno propatiš, napatiš se..i onda jednog dana ili nalaziš u punoj silini, sreću o kakvoj si maštala, želela i tražila ili nažalost, ne. Ali, kad pogledaš ni to ne mora da bude tragedija. Po meni je bolje roditi se karakteran. Jer na kraju svih krajeva, imaš sebe. Znači, vredećeš zauvek najpre sebi, baš takav kakav si, kakva si. A, šta će avaj sitne duše da rade, kad nemaju zapravo ništa, iako misle da imaju sve... Shvataš? Zato mislim da je ipak, bez obzira na sve, puno bolje, roditi se kao jaka ličnost.
Ne bih rekao da se ljudi rađaju kao jake ličnosti,jaka ličnost se gradi vremenom,iskustvom,pomoću raznih životnih iskušenja,to je baš mukotrpan posao...isto tako karakter se gradi teškom mukom,zato i postoje iskušenja jer pomoću njih postajemo ili bolji ili gori,ili jači ili slabiji...i tako ja to sam sa sobom![]()
Za mene je to prvenstveno cvrst karakter, samosvest (koja nije uobrazenost), borbenost (hrabrost nosenja sa zivotom, donosenje promena) i optimizam.
Ja se ne plasim, takvi ljudi mi imponuju i volim ih u svom drustvu, bilo muskarce, bilo zene. Ponekad nesto i naucim od njih. To su ljudi koji te "teraju" na promene, ulivaju hrabrost.
Nasuprot tome, plase ih se oni koji nemaju nista od tih osobina i ne umeju da plivaju u tim vodama. Oni koji se najbolje osecaju u ustajaloj.
i da dodam da ne postoji apsolutna snaga, svako ma koliko bio snazan je takodje i apsolutno ranjiv, a i tu ranjivost ponekad treba pokazati.
i da dodam da ne postoji apsolutna snaga, svako ma koliko bio snazan je takodje i apsolutno ranjiv, a i tu ranjivost ponekad treba pokazati.