ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Znam neke koji su bili jaki , nesalomljivi , gazili preko leseva i onda neka sitnica i KVRC . Samoubojstvo . Otkud to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da za samoubistvo treba imati debelu hrabrost.To je nesto strasno
ostavila ih ljubavnicaZnam neke koji su bili jaki , nesalomljivi , gazili preko leseva i onda neka sitnica i KVRC . Samoubojstvo . Otkud to ?
Spusti se roletna, instinkti za prezivljavanje prestaju da nas vode... ma koliko jaki bili ipak su samo ljudi.Znam neke koji su bili jaki , nesalomljivi , gazili preko leseva i onda neka sitnica i KVRC . Samoubojstvo . Otkud to ?
Pretpostavljam da su neka samoubistva neuspela zbog loseg plana ali mislim da ima dosta onih koji se pokolebaju u zadjem trenutku ili vape za rukom spasa.. sto se tice uvodnog posta i dela o gazenju preko leseva. Ako mislimo na isto, oni samozivi i bolesno ambicionzi i nisu bas medju najboljim kandidatima za samoubistvo.
Ako je bila sitnica, onda nisu bili jaki.Znam neke koji su bili jaki , nesalomljivi , gazili preko leseva i onda neka sitnica i KVRC . Samoubojstvo . Otkud to ?
Pogledaj ISIL jesu oni psihicki jaki ili izmanipulirani ?