Jahanje

Danas je na Tari bilo suncano i toplo. Posle sinocnjeg grada ovo je bio Bozji dar. A onda od Kaludjerskih Bara do Zaovina. Tamo vamo oko 60 km. Da se ne opuste mnogo posle 4 oktobra.

kod nas je takodje danas bilo lepo vreme i mi smo otisli na jedan teren 30 km,do Dolova(selo).ni mi se ne opustamo konji rade svaki dan,barem ja...:ok:

Kobila Zvezda, koja je pobedila u zadnjoj trci na Tari, mala poluarppkinja, suzdrebna je 6 meseci. Na nju je skakao April ( sa njim Olgica postala drzavni prvak ). Da li je neko zainteresovan da rezervise zdrebe?

Zvezda je polukrvna arapska kobila stara 8 ili 9 godina. Jedno zdrebe je ove godine ozdrebila u februaru mesecu i njega smo prodali cim smo zdrebe odvojili od majke.
Kao sto rekoh, na nju je skakao April, punokrvni englez, i ocekujemo jedno zdravo malo anglo araberce u februaru mesecu.

Evo i njenih slika kao i slike njenog zdrebeta Zite koja je prodata.
preobrazenje 110.jpg

SS857961.JPG

SS857934.JPG

MUJALLIN :heart: (Roza)

A evo i nesto novo!!!! Ovo je MALAKEH, Rozina sestra... jos jedna arapkinja koja je dosla kod nas u Pancevo!!! :klap:

Evo i njene mame...MALAAHAN

Evo i tate... AKRAM

Ovo je Rozina mama! MONA

Evo i kako je MUJALLIN (Roza) izgledala kada se ozdrebila! :heart:

AKRAM je otac ove dve kobilice... Evo jos jedna njegova slicica! :bye:

MUJALLIN :heart: (Roza)

A evo i nesto novo!!!! Ovo je MALAKEH, Rozina sestra... jos jedna arapkinja koja je dosla kod nas u Pancevo!!! :klap:

Evo i njene mame...MALAAHAN

Evo i tate... AKRAM

Ovo je Rozina mama! MONA

Evo i kako je MUJALLIN (Roza) izgledala kada se ozdrebila! :heart:

AKRAM je otac ove dve kobilice... Evo jos jedna njegova slicica! :bye:

Jaooooooo extra!!!!!

Где сте људи?
Ево још једног савршеног арапа који је дошао у Србију пре пар дана:super:

:heart::heart::heart:То нам је дечко за Мујалин и Малакех:heart::heart::heart:

Back