***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Da prelep je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где сте људи?
Ево још једног савршеног арапа који је дошао у Србију пре пар дана
То нам је дечко за Мујалин и Малакех
![]()
ju ju ju, pa zamisli da moras da delis decka s jos jednom devojkom! ju ju ju pa nemojte taaaaako, slomice se srce onoj prvoj![]()
![]()
xaxaxa
Juhu,evo i meneMaske daj i neku moju,ali da je lepa(ako ima takve
)pozz svima
Pa gde si ti bwe?Nije te dugo bilo na forumu?
Ja sam tu,nego nemam bas vremena za forum..dodjem ja svremena na vreme da vidim sta ima ali nista nisam pisala.Zar ti jos nesmes da jases??Sto te nema na hipu?
Koliko su konjici stari? Mogu li se koristiti u iducoj takmicarskoj sezoni? Da li ce pastuv moci da se koriste za priplod?
Konj mi je upao u bazen dok sam svirao klavir! Šta da radim, ubiće me mama?! Da li da prodam jedan od mojih hotela ili možda butik pa da uz*em novog?
pa ja ti savetujem da prodas hotel, s obzirom da je "jedan od", znaci da ih imas vise, a butik koliko am shvatila imas samo jedan?ili nek te mama ubije
![]()
izvini Marina, meni je glupo da odgovaram samo da odgovorim... nema neke konkretne rasprave..
kako ti je bilo na jahanju posle dugotrajne pauze?
ja nesto ni ne idem na jahanje....
hehe, pa sigurno ne "e cao, ovde nikog nema" i sl ... mislim nemam nista protiv toga, ali mozemo to i preko telefona. glupo je za forum. a ovi uspavani jahaci nista... nema ih da se oglase ni malo... strasno.
ps nema vadjenja "mi jasemo mi ne stizemo" nene... niko ne jase 24 sata mesec dana .. ne ne...
pps![]()
Pa sta bi ??? Niko ne pise nista swi ste se razbezaliajde ziwnite maloooo!!!!
![]()