Jahanje

Trinitty, stvarno ne znam otkud ti da mozes da nam pricas kako da se ponasamo...ali kako god, necu da se svadjam....

Ja nikome ne pricam kako treba da se ponasa, ali izgleda da neki previdjaju cinjenicu da je ovo javni forum i da treba biti pristojan. Ako neko hoce da se pravi pametan neka to uradi na private.

* Moderator nije vlast - on je uzoran, nepristrasan, krajnje objektivan i nadasve pravičan učesnik druženja na Forumu Krstarice.

20.12.2007

TAKO PISHE U PRAVILNIKU :D:D:D

Tebi niko nista nepristojno nije rekao, lepo sam te pitala kakav je klub i vidim sta mi odgovoris...izvnini ali mislila sam da je ovo forum na kom se prica o konjima i klubovima pa nema potrebe da ti saljem pp.

Tebi niko nista nepristojno nije rekao, lepo sam te pitala kakav je klub i vidim sta mi odgovoris...izvnini ali mislila sam da je ovo forum na kom se prica o konjima i klubovima pa nema potrebe da ti saljem pp.

Ovo jeste forum nakome se prica o klubovima i konjima, ali ako ti neko iskulira pitanje ne stavis na svoj komentar ceo red uzvicnika. Da bilo sta hocu o sebi da pricam rekla bih vam, ali mozete da pitate i sep vidim da on sve zna.

Ovo jeste forum nakome se prica o klubovima i konjima, ali ako ti neko iskulira pitanje ne stavis na svoj komentar ceo red uzvicnika. Da bilo sta hocu o sebi da pricam rekla bih vam, ali mozete da pitate i sep vidim da on sve zna.

Tako je :D
Triniti je jedna extra cica fatalnog pogleda :D:D:D
Inache, vecj nekih 12 godina sam smrtno zaljubljen u nju :evil:
A boga mi i ona u mene 8)

Ljudi, bas ste zanimljivi. :)

Dakle, okrecemo se na vedrije teme... :) Pravila sam spisak KK u Beogradu (i okolini) i evo koje sam sve klubove nasla. Ako neko zna jos neki neka doda!

KK Beograd, Milicionar, Alexa Dundic, Favorit, Kentaur, Stremen, Pegaz, Kremen (gde se ovaj Kremen nalazi???).

Pozz!

omg ,ko je bre ova trinity? prvo se sama predstavi pa pitaj za druge...omg........
a ne diraj mi sepa,on je najbolji ovde,samo sto niko ne razume....sama treniras? lol od toga nema nista.....believe me :P

Back