Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisi mi odgovorila, a ne znam ko si ti da joj kazes da li ce da se dere ili ne.
Hvala na obavestenju i ja sam joj odgovorila na pitanje i nemoj da se deres vise.
Emina, Emina...
Emina, Emina...
Trinitty, stvarno ne znam otkud ti da mozes da nam pricas kako da se ponasamo...ali kako god, necu da se svadjam....
Meni onaj imbecil Nordik stalno brishe poruke...
Moracju neshto da preduzmem u vezi njega... Chovek je pravi dokaz da u ovoj zemlji vishe vredi gram vlasti nego kilo pameti... INDIJANAC isfrustrirani!!!!
I treba da ti brise poruke dok se ne naucis pristojnosti.
Tebi niko nista nepristojno nije rekao, lepo sam te pitala kakav je klub i vidim sta mi odgovoris...izvnini ali mislila sam da je ovo forum na kom se prica o konjima i klubovima pa nema potrebe da ti saljem pp.
Ovo jeste forum nakome se prica o klubovima i konjima, ali ako ti neko iskulira pitanje ne stavis na svoj komentar ceo red uzvicnika. Da bilo sta hocu o sebi da pricam rekla bih vam, ali mozete da pitate i sep vidim da on sve zna.
I treba da ti brise poruke dok se ne naucis pristojnosti.
Kako se samo branite i hvalite međusobno ... A Triniti je neko priznat u konjičkom sportu što se za vas baš nemože reći! Neću više da se prepucavam ...
Bas ti hvala i ne znam sta si zeleo da dokazes. Da me znas?