Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima!!!
Htela sam da se zahvalim na dobrodoslici!
Gde vi idete na jahanje? U kojim ste vi klubovima?
Ja sam ovog vikenda kuci... malo sam zaribala - prehlada, grip, nemam pojma sta je niti kada me je stiglo. Shit!
Sta vi radite?
ili bar uradite nesto u jahanju pa se hvalite time a ne lepim avatarom i glupostima lol
slazem se,valjalo bi malo postova vezanih za temu... za promenu
Ja se trudim svaki dan ( osim ponedeljka ), mislim da mi ide jahanje
Ovih dana sam chak i galopirao po terenu
Ja mislim da je od mene dosta![]()
Wisnja pa je te znam!!!!!!!Ako je twoja kobila Hrizantema to si ti 100%!
Ja jasem od 27.10.2007.
Pa ti si mi drzala casowe!
Znas ko sam?
Ma nemoj? Ja te nesto nisam videla da si galopirao!!! :-D:-D
Kod nas su treninzi svakog dana za prvu ekipu , danas su konji prepotkovani , sutra na teren idu..
Daljinskim jahanjem (endurance) uglavnom, mada malo i za dresurom... Ti? Imamo i poni diviziju koja sprema neki svoj programcic
?
Daljinskim jahanjem (endurance) uglavnom, mada malo i za dresurom... Ti? Imamo i poni diviziju koja sprema neki svoj programcic
Marina znam ko si!!! Proverila sam sa Zeljkom, ja sam ti malo zaboravna , pa kad se vidimo?
Eto setila si me se!Widimo se........................krajem marta-pocetkom aprila! Znala sam ja od pocetka da si to ti zato sto si napisala da imas kobilu Hrizantemu pa sam 100% bila sigurna u to! Kako ti je na forumu?Kako ti se cini?
nisam baš oduševljena!!! To što se nesećaš je već tvoj problem...Sep da li se ti takmičiš? U kom si klubu?
Jos uvek jases na lonzi, Sep?
Ja danas idem da kupim polovne cepsove! Juhu!
Boki, kada ces da mi javis za cenu??? Mesecno…
Obozavam konje i jako bih volela da naucim da jasem na nekoj ergeli.Nadam se da ce mi se zelja ispuniti!
Nepamtim imena baš... Ajde ako bude lepih dana dodji ranije...Pozz, imamo dosta prinova
woww, pa ti umes i da galopiras !! kakav li je osecaj, pitam se...