Jahanje

Vidim da je svaka skola drugacija, tako da se necu prepirati, s obzirom da nije bitno kako stavis ruke, vazno je da ne padneš. Ja dizem ruke, i kod mene to upali...
Bolje da se ja drzim svojih komentara u vezi dresure... 8-)
Ej pa niko ne komentarise snimke, ne svidjaju vam se ili vas ne zanima dresura pa ih niste ni pogledali???
Odoh ja sad na trening, pa cu ti Sep javiti da li mi je izletela iz boksa...napolje cu je osedlati!!!!

Vidim da je svaka skola drugacija, tako da se necu prepirati, s obzirom da nije bitno kako stavis ruke, vazno je da ne padneš. Ja dizem ruke, i kod mene to upali...
Ej pa niko ne komentarise snimke, ne svidjaju vam se ili vas ne zanima dresura pa ih niste ni pogledali???
Odoh ja sad na trening, pa cu ti Sep javiti da li mi je izletela iz boksa...napolje cu je osedlati!!!!

Meni se ne otvaraju snimci!Pozz

Ja sam glup shto pokushavam da ti objasnim...

Verujem a i siguran sam da su vas u dundicju uchili /dole... Tako da ti je to tacjan odgovor:D
I nemoj da te sekira prvi pad, pa na glavu... Ono ne vazi u 100% sluchajeva... Sachekaj josh neki:twisted:

Eeeej, nikad mi niko u dundicu nije pominjao ruke gore/dole kad se desi nesto, kakva su vam to pravila ? valjda gde ces ruke zavisi od situacije i od toga sta konj tacno radi :shock:

I Sepp, nemoj da mi plasis drugaricu, ja nikad nisam spojila vise od dva ista pada ako i toliko ....

Onaj prvi snimak je bio tako fantastican, da mi posle drugi izgleda bledo!
Osim onog dela gde sede konji sa jahacima. Boli li to konje? Ipak je neprirodan polozaj da su im zadnje noge savijene, a prednje ispravljene.

Niko nije rekao da si glup, ja sam samo izneo sta su mene naucili, i sta se pokazalo kao dobra stvar. Ne znam zasto je tebe to toliko pogodilo???
Svako ima svoje misljenje i treba ga ceniti. Vidis da ni ja nisam tebe napao kad si rekao da ruke treba dole... Uostalom neka svako proba da li mu je lakse da zadrzi konju glavu gore tako sto ce ruke drzati gore ili tako sto ce ih spustiti dole.
Inace probao sam da je osedlam napolje, i nije mi izletela iz boksa... :):):) E taman sam zavrsio trening kad ono kisa pocela...

Niko nije rekao da si glup, ja sam samo izneo sta su mene naucili, i sta se pokazalo kao dobra stvar. Ne znam zasto je tebe to toliko pogodilo???
Svako ima svoje misljenje i treba ga ceniti. Vidis da ni ja nisam tebe napao kad si rekao da ruke treba dole... Uostalom neka svako proba da li mu je lakse da zadrzi konju glavu gore tako sto ce ruke drzati gore ili tako sto ce ih spustiti dole.
Inace probao sam da je osedlam napolje, i nije mi izletela iz boksa... :):):) E taman sam zavrsio trening kad ono kisa pocela...

Ja sam rekao da sam glup...

Eeeej, nikad mi niko u dundicu nije pominjao ruke gore/dole kad se desi nesto, kakva su vam to pravila ? valjda gde ces ruke zavisi od situacije i od toga sta konj tacno radi :shock:

I Sepp, nemoj da mi plasis drugaricu, ja nikad nisam spojila vise od dva ista pada ako i toliko ....

Ti to meni ne verujesh?

E Sep stvarno ne znam koji je tvoj problem...? Prvo si uleteo na ovaj forum i poceo sve redom da napadas, onda si se primirio i poceo da saradjujes, i sad opet pravis frku...
Nije dzabe ona narodna "Vuk dlaku menja, al' cud nikada"!!!
8)

Seppp bwe, nemo da se ljutis samo imaj malo strpljenja ...... ne misle svi isto ko i ti i to ne znaci da si glup niti da je taj kome nesto nije jasno glup. I kao sto rekoh nije da ti ne verujem, samo ti kazem da to nije pravilo kad sam pala milion puta i kad znam da ne padam uvek isto, ako me konj zbaci u stranu jednom a drugi put na glavu, kako moze pad da bude isti ? U redu, neki ljudi ko ti ocigledno padaju uvek isto ali ne mora da znaci da je tako sa svima .....
Mislim da stvarno nemas razloga da se ljutis. :D

Back