Jahanje

Ja volim sve konje! Jer bio mozda neko u Surcinskoj ergeli? Ja sam bila skoro, preelepoo je, dzaba da vam bilo sta opisujem treba videti, ja sam tamo bila ko u raju :-D :-D :-D . Drze sve poznate trkace, ne znam da li pratite trke na hipodromu?

Sandra,bas lepa slika!!! Bas je sladak...i ja sma u pocetku volela vise ove,pa one...a sada volim sve konje!!!
Nisam bila na Surcinskoj ergeli,da li je to razlicito od Jakova?To su 2 ergele?Joj bas bih volela da odem i na jednu i drugu(ako su dve :D )...A volela bih i u Zobnaticu i Karadjordjevo...A ni u Ljubicevu nasam bila... :lol:

To su 2 ergele, jedna je u Surcinu a jedna je u Jakovu, ta u Jakovu je Stremen, to je klub.Ti kao ja, ja hocu sve ergele da obidjem. Ja sam bila u Ljubicevu, ali nesto kratko i nisam ulazila u stale.Ima kao neki muzej. :-)

A jel ti treniras negde?
Aj kad se vreme prolepsa i prodje ovaj ispitni rok da me vodis u Surcin... :)Koliko je to udaljeno od centra Beograda?jesi ti iz Bg-a?

Ja sam na Nbg.Meni to nije daleko, samo ima jedan deo gde se dosta ide peske. Treniram u Lipovici, samo to nije zvanicno neki klub vec se tu vise drze konji za trke i uzgoj.Sad kad prodje skola preci cu u Stremen ili Surcin.Gde ti zivis i koje si god?

Ja obozavam konje od kad sam ih prvi put ugledala.
Isla sam jako kraatko na jahanje pre 6 godina i prestala sam jer mi je oduzimalo previse vremena koje ja nisam imala zbog muzicke skole.
Sada bih ponovo krenula na jahanje.
Zamolila bih Sanju V ili nekog od vas koji idete u PA na casove, da mi objasnite kako da stignem do kluba (tj. gde da sidjem kada udjem u metro kod Vukovog spomenika), koliko se putuje do PA, da li je cena casova i dalje 3000/10h? Dosla bih verovatno sledece nedelje.

Hvala vam unapred.

P.S. Tema je pun pogodak!!!

Bas mi je drago sto se javio jos jedan zaljubljenik u konje!!! :D
Da u Kremenu je jos 3000 za 10 casova...Ali trener nije tu ovih dana...Ne znam kad bi od nedelje treblo da se vrati...Mozda u ponedeljak...I ja bih trebala da idem u ponedeljak pa ako hoces mozemo zajedno... ;)
Poslala sam ti pp.
POZZ :D

P.S. Hvala (na pohvali za temu) :lol:

Alo,ima li koga jos od ljubitelja konja i konjickog sporta?

Jeste li gledali trke sa Beogradaskog hipodroma juce?Bio je prenos na Studu B. jasi li ti Vlado vozio u trci D.popov? ;)

Back