Jagodina

Nisam mnogo matora ali sam prosla bar dosta nasih gradova. Neznam cemu ove kritije Jagodine od nekih jagodinaca (bar se oni tako izjasnjavaju) kad je Jagodina trenutno jedan od najsredjenijih gradova u zemlji.
Sve primedbe koje su naveli odnose se na sve ostale gradove u zemlji (psi lutalice, narodnjaci, izlasci di 01h...). Gluposti isfrustriranih klinaca.
Jagodina je divna.:lol:

Nisam mnogo matora ali sam prosla bar dosta nasih gradova. Neznam cemu ove kritije Jagodine od nekih jagodinaca (bar se oni tako izjasnjavaju) kad je Jagodina trenutno jedan od najsredjenijih gradova u zemlji.
Sve primedbe koje su naveli odnose se na sve ostale gradove u zemlji (psi lutalice, narodnjaci, izlasci di 01h...). Gluposti isfrustriranih klinaca.
Jagodina je divna.:lol:

Xaxaxa po kakvim li si ti onda gradovima bila ako je to normalno...I sta hoces da kazes da mi nismo Jagodinci, a ti kao jesi, sigurno zivis od 90-te ili 80-te u Jagodini i sad si pocasna gradjanka...Ovde u gradu je malo pravih gradjana to jest sto bi rekli starih Jagodinaca, od kad je Palma dosao ovde se naselio i Kurta i Murta... Jedan ond najsredjenijih gradova u zemlji wtf!?...

Da li neko zna ko peva na trgu za Srpsku? Ako neko uopste peva. Dobila sam informaciju da dolazi Galija, pa me zanima da li je to tacno, a nisam iz Jagodine, nemam gde da proverim. Hvala unapred.

Evo neceg novog u Jagodini, a uskoro i u svim vecim gradovima u Srbiji!

http://www.parano.rs/

Trenutno najatraktivnije ponude u gradu! Popusti od 50-90% u:

Restoranima
Salonima lepote
Skolama jezika, plesa,...
Auto centrima
Sportskim dogadjajima
Wellness i spa centrima
Zubnim ordinacijama
i mnogim drugim uslugama...

Bas je lepa Jagodina . Cista i doterana.:)

Uspela sam u nedelju da izbegnem onaj stravican pljusak , nisam mogla da izadjem iz auta pola sata, ali ni to mi nije umanjilo dobar utisak koji nosim.

Poz. Jagodincima i mom drugaru Znojavom omladincu-Jagodincu u egzilu :)

Back