@srebrena
ne reche mi shta mislish o ozonu
ne reche mi shta mislish o ozonu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srebrena:Лј 95=
Uzgred, da li si lepo videla pitanje kojim je otvorena ova tema?
.........................................................................................
Па....мислим да....јесам....
Ако не, ти ћеш бити ту да ми укажеш на пропусте .)
Било је раније, и у прошлом веку, говора о тој реконструкцији тзв.13. племена тзв.Јафетовог...
У самом почетном посту ја видим ово:
Нетко беше јафет и он је имао порода...
Нетко беше први Србин и он имаде порода такође...
Но, ако је Јафет семит- од њега Срби нису...
А Ако је први Србин (или Словен или још шире-Европљанин )потомак преживелог из потопа (који је унук или праунук, како беше, Јафетов), тај се није звао Јафет него другачије...
Мислим да је ту главни чвор..
Da Zemljina osa rotacije nije nagnuta prema ravni ekliptike, drugačije bi bile klimatske prilike na Zemlji, pa bi i padavina, a time i grmljavine, bilo manje.crow:@srebrena
ne reche mi shta mislish o ozonu![]()
ristob:Da Zemljina osa rotacije nije nagnuta prema ravni ekliptike, drugačije bi bile klimatske prilike na Zemlji, pa bi i padavina, a time i grmljavine, bilo manje.
202Šakal:Hm...ma da...to baš i ima neke veze sa ozonom...202
vujadin:Јафет није семит јер му је Сем брат, а имао је сина који се звао Јован, и од тога Јована су и Срби.

Pa, udar groma, odnosno električno pražnjenje munjom, oslobađa ozon koji je direktno uticao da se zakuva bio-čorba, odnosno da neživa materija oživi. Je li tako tvrde evolucionisti? (Nisam govorio o ozonskom omoraču, koji je zaštitnik živog sveta na Zemlji od štetnih sunčevih zračenja).Šakal:Hm...ma da...to baš i ima neke veze sa ozonom...202
ristob:Pa, udar groma, odnosno električno pražnjenje munjom, oslobađa ozon koji je direktno uticao da se zakuva bio-čorba, odnosno da neživa materija oživi. Je li tako tvrde evolucionisti? (Nisam govorio o ozonskom omoraču, koji je zaštitnik živog sveta na Zemlji od štetnih sunčevih zračenja).
crow:polubogova...
![]()
![]()
p.s. i da je imao josh milion
isti scenario odzgo vazi![]()
vujadin:Зар то исто није написано и у Библији, и да је због тога и дошло до потопа. Ево ти из француске кронологије како се то тумачи
vujadin:Не, не демантује него потврђује, јер потомке Каина сматрају потомцима човека а потомке Адама потомцима Бога и мешањем та два потомства су се рађали колоси и монструми зато је Бог и поништио све потопом осим Ноје и ако је и он био потомак Бога. Ја знам да то ништа није доказано по данашњим критеријима доказивања, а са друге стране кад видим како су се све културне и научне земље користиле са монструозним лажима да би имали разлог да нас бомбардују, како да верујем у њихове научне тековине, зар и то не могу бити лажи да би се протуриле њихове теорије о свему и завладале новим светом који ће бити заснован на новим лажима, јер још за ништа нема доказа.
Srebrena:Лј 95=
Uzgred, da li si lepo videla pitanje kojim je otvorena ova tema?
.........................................................................................
Па....мислим да....јесам....
Ако не, ти ћеш бити ту да ми укажеш на пропусте .)
Било је раније, и у прошлом веку, говора о тој реконструкцији тзв.13. племена тзв.Јафетовог...
У самом почетном посту ја видим ово:
Нетко беше јафет и он је имао порода...
Нетко беше први Србин и он имаде порода такође...
Но, ако је Јафет семит- од њега Срби нису...
А Ако је први Србин (или Словен или још шире-Европљанин )потомак преживелог из потопа (који је унук или праунук, како беше, Јафетов), тај се није звао Јафет него другачије...
Мислим да је ту главни чвор..
a gde je tu Isus Hrist???ristob:Evo za one kojima će ovo predstavljati biser za ruganje.
Kako su se životinje dosetile da naprave pumpu (srce) i povežu je sistemom cevi (krvinh sudova) i u taj sistem ubace hranljivu tečnost (krv) koja se tako transportuje do svakog delića tela, da bi se čitav organizam neprekidno držao u životu? Da bi se ovaj sistem izgradio trebalo je detaljno poznavanje fizičkih i hemijskih svojstava materije od koje je ovaj sistem izgrađen? Kako su se, uz to, dosetile da dograde uz tu pumpu još jednu (pluća) koja će u sistem krvotoka pumpati neophodni kiseonik?
ristob:Pa, udar groma, odnosno električno pražnjenje munjom, oslobađa ozon koji je direktno uticao da se zakuva bio-čorba, odnosno da neživa materija oživi. Je li tako tvrde evolucionisti? (Nisam govorio o ozonskom omoraču, koji je zaštitnik živog sveta na Zemlji od štetnih sunčevih zračenja).
ristob:Evo za one kojima će ovo predstavljati biser za ruganje.
Kako su se životinje dosetile da naprave pumpu (srce) i povežu je sistemom cevi (krvinh sudova) i u taj sistem ubace hranljivu tečnost (krv) koja se tako transportuje do svakog delića tela, da bi se čitav organizam neprekidno držao u životu? Da bi se ovaj sistem izgradio trebalo je detaljno poznavanje fizičkih i hemijskih svojstava materije od koje je ovaj sistem izgrađen? Kako su se, uz to, dosetile da dograde uz tu pumpu još jednu (pluća) koja će u sistem krvotoka pumpati neophodni kiseonik?

vujadin:Не, не демантује него потврђује, јер потомке Каина сматрају потомцима човека а потомке Адама потомцима Бога и мешањем та два потомства су се рађали колоси и монструми зато је Бог и поништио све потопом осим Ноје и ако је и он био потомак Бога. Ја знам да то ништа није доказано по данашњим критеријима доказивања, а са друге стране кад видим како су се све културне и научне земље користиле са монструозним лажима да би имали разлог да нас бомбардују, како да верујем у њихове научне тековине, зар и то не могу бити лажи да би се протуриле њихове теорије о свему и завладале новим светом који ће бити заснован на новим лажима, јер још за ништа нема доказа.