Jafetovi Sinovi, Unuci Nojini?

Srebrena:
Лј 95=
Uzgred, da li si lepo videla pitanje kojim je otvorena ova tema?
.........................................................................................
Па....мислим да....јесам....
Ако не, ти ћеш бити ту да ми укажеш на пропусте .)

Било је раније, и у прошлом веку, говора о тој реконструкцији тзв.13. племена тзв.Јафетовог...
У самом почетном посту ја видим ово:

Нетко беше јафет и он је имао порода...
Нетко беше први Србин и он имаде порода такође...

Но, ако је Јафет семит- од њега Срби нису...
А Ако је први Србин (или Словен или још шире-Европљанин )потомак преживелог из потопа (који је унук или праунук, како беше, Јафетов), тај се није звао Јафет него другачије...

Мислим да је ту главни чвор..

Јафет није семит јер му је Сем брат, а имао је сина који се звао Јован, и од тога Јована су и Срби.

Šakal:
Hm...ma da...to baš i ima neke veze sa ozonom...:lol: 202
:D mada ja mislim da je bolje ono
"jeste, a zivotinje su same sebi ugradile ochi da bi videle" :D :D :D

sve u svemu, meni je to zanimljiv detalj
da nije ozona
UV zrachenje bi pobilo bilo koji pokushaj stvaranja organizma

a ozon nastaje prilikom elektrichnih praznjenja u atmosferi
koje su, manje vishe svi paganski narodi stavili na vrh svog panteona.

nego... da se uvatim ko pijan plota za Vidovdan u daljem izlaganju :D
ma necu... neozbiljno bi bilo ;)

vujadin:
Јафет није семит јер му је Сем брат, а имао је сина који се звао Јован, и од тога Јована су и Срби.

jesu...

noj imo zenu, 3 sina i 3 snajke
shto znachi

semova deca su morala da "sexualno opshte" il sa strinama il sa bracom/sestrama

ako su strichevi/strine bili prvi izbor,
odlozili su degeneraciju za 15-20 godina...
al vec u drugom krugu je moralo da dodje do zeshcih degenerisanja 8) ...
shto mi je i jasno, kad gledam njihove potomke na forumu krstarice...

dok, s druge strane,
ovi koji su srodni sa amebama
imali su luft od tih magichnih "10 kolena"
i nisu degenerici 8)

jel tako???

a ako uzmemo da su, u daljoj liniji, oni prvi deca bratoubice koji je imao decu sa majkom (jer druge zene nije bilo...)... sve mi je jasno :(

Није теби ништа јасно, јер тамо пише да је Адам имао опет деце и да је живие много векова и рађао децу, а вероватно да је био већ и Хомосапиенс и тако се прешло са полубогова на људе. Ако ти не поштујеш туђу историју како можеш очекивати да неко поштује твоју.

Šakal:
Hm...ma da...to baš i ima neke veze sa ozonom...:lol: 202
Pa, udar groma, odnosno električno pražnjenje munjom, oslobađa ozon koji je direktno uticao da se zakuva bio-čorba, odnosno da neživa materija oživi. Je li tako tvrde evolucionisti? (Nisam govorio o ozonskom omoraču, koji je zaštitnik živog sveta na Zemlji od štetnih sunčevih zračenja).

Evo za one kojima će ovo predstavljati biser za ruganje.
Kako su se životinje dosetile da naprave pumpu (srce) i povežu je sistemom cevi (krvinh sudova) i u taj sistem ubace hranljivu tečnost (krv) koja se tako transportuje do svakog delića tela, da bi se čitav organizam neprekidno držao u životu? Da bi se ovaj sistem izgradio trebalo je detaljno poznavanje fizičkih i hemijskih svojstava materije od koje je ovaj sistem izgrađen? Kako su se, uz to, dosetile da dograde uz tu pumpu još jednu (pluća) koja će u sistem krvotoka pumpati neophodni kiseonik?

Не, не демантује него потврђује, јер потомке Каина сматрају потомцима човека а потомке Адама потомцима Бога и мешањем та два потомства су се рађали колоси и монструми зато је Бог и поништио све потопом осим Ноје и ако је и он био потомак Бога. Ја знам да то ништа није доказано по данашњим критеријима доказивања, а са друге стране кад видим како су се све културне и научне земље користиле са монструозним лажима да би имали разлог да нас бомбардују, како да верујем у њихове научне тековине, зар и то не могу бити лажи да би се протуриле њихове теорије о свему и завладале новим светом који ће бити заснован на новим лажима, јер још за ништа нема доказа.

vujadin:
Не, не демантује него потврђује, јер потомке Каина сматрају потомцима човека а потомке Адама потомцима Бога и мешањем та два потомства су се рађали колоси и монструми зато је Бог и поништио све потопом осим Ноје и ако је и он био потомак Бога. Ја знам да то ништа није доказано по данашњим критеријима доказивања, а са друге стране кад видим како су се све културне и научне земље користиле са монструозним лажима да би имали разлог да нас бомбардују, како да верујем у њихове научне тековине, зар и то не могу бити лажи да би се протуриле њихове теорије о свему и завладале новим светом који ће бити заснован на новим лажима, јер још за ништа нема доказа.

a???
pa kain je potomak adama

jel i on potomak boga?

a zbog chega su adamovi potomci - potomci boga? jel adam jedan od bogova???

odakle ti ove informacije?

ovo za bombardovanje te ne kapiram... verovatno opet skrecesh temu 8)

nego... da se vratimo

bili adam i eva
i imali 2 sina
i jedan ubio drugog...

i onda???

za svaku tvrdnju ocu citat iz biblije.

pa kad stignemo do noja
onda idemo:

bio noje, zena, 3 sina i 3 snajke...
i shta je onda bilo???

ko, s kim, kada... naravno uz citate 8)

Srebrena:
Лј 95=
Uzgred, da li si lepo videla pitanje kojim je otvorena ova tema?
.........................................................................................
Па....мислим да....јесам....
Ако не, ти ћеш бити ту да ми укажеш на пропусте .)

Било је раније, и у прошлом веку, говора о тој реконструкцији тзв.13. племена тзв.Јафетовог...
У самом почетном посту ја видим ово:

Нетко беше јафет и он је имао порода...
Нетко беше први Србин и он имаде порода такође...

Но, ако је Јафет семит- од њега Срби нису...
А Ако је први Србин (или Словен или још шире-Европљанин )потомак преживелог из потопа (који је унук или праунук, како беше, Јафетов), тај се није звао Јафет него другачије...

Мислим да је ту главни чвор..

nije postojao prvi srbin
plemena nisu nastala od jednog choveka

ristob:
Kako su se životinje dosetile da naprave pumpu (srce) i povežu je sistemom cevi (krvinh sudova) i u taj sistem ubace hranljivu tečnost (krv) koja se tako transportuje do svakog delića tela, da bi se čitav organizam neprekidno držao u životu? Da bi se ovaj sistem izgradio trebalo je detaljno poznavanje fizičkih i hemijskih svojstava materije od koje je ovaj sistem izgrađen? Kako su se, uz to, dosetile da dograde uz tu pumpu još jednu (pluća) koja će u sistem krvotoka pumpati neophodni kiseonik?
a gde je tu Isus Hrist???

ristob:
Pa, udar groma, odnosno električno pražnjenje munjom, oslobađa ozon koji je direktno uticao da se zakuva bio-čorba, odnosno da neživa materija oživi. Je li tako tvrde evolucionisti? (Nisam govorio o ozonskom omoraču, koji je zaštitnik živog sveta na Zemlji od štetnih sunčevih zračenja).

Hm...moram da te pitam, šta misliš, jel voda 'živa'?

ristob:

Hm...uuuu...neću da ti se rugam...dovoljan si sam sebi...cccccc...:lol:

vujadin:

Hm...a šta bi sa Aveljom?:lol:
Btw. sve te zemlje koje nas izrokaše, duboko su religiozne...veoma Hrišćanske...a svo to rokanje se desilo pod blagoslovom Vatikana...

А сад ево и теби, Авеља је убио Каин, а оно за Хришћане и Ватикан није тачно јер Алоувин није хришћански празник а они су се послужили лажима што такођер није хришћански. Само ја би више волио да приметим више поштовања према туђој историји и вери него што овде могу да видим.

А по чем су Клинтон и Олбрајт и да не наводим друге хришћани. Па пише у Библији да је био завидан због принесене жртве, само то није лепо од тебе да постављаш таква питања мени.

Back