Jadranska Liga

3KAcsvf.jpg

MZT Skopje

i8msJ66.jpg

Нема лаког гостовања у Македонији :per:

Nisam gledao nista drugo sem meceva Cibona-Radnicki i Mega Vizura-Cedevita.
Na osnovu statistike rekao bih da su Lovernj i Gagic jos glavom na EP,dok je Zvezda za mene licno ocekivano tesko igrala u Sirokom.
Takodje, ne bih rekao da je Radnicki odigrao nesto specijalno dobro, koliko je Cibona u rasulu u ovom mecu.
Kao da ce ovu sezonu zrtvovati za razvoj Sarica i Planinica.
Utisak kola je za mene igra Nemanje Dangubica, i uz to pitanje ZBOG cega je on otpao sa spiska reprezentativaca?
Vrlo brzo preuzece liderasku ulogu od Micica,a vidi se da ne samo sto ima potencijala u fizici, vec ima potencijala i u preponama, i u glavi sto je jos vaznije.
Takodje me je utakmica jos vise uverila da Milojevic radi pravi posao tamo, i iskreno postaje moj glavni kandidat za trenera reprezentacija, uz to da mu selektor bude neko zvucnije ime, recimo Djordjevic.

Poslednja izmena:
OTKUD pare CZ za ove igrace.Dugujes milione,angazujes milionske igrace.Znaci treba sto vise dugovati da bi se bolje kupovalo;>?

Ovaj Jenkins u NBA 2K10 ima ocenu 76.Do sada su iz NBA u Evropu dolazili sa najvise 65.OTKUD PARE NAJZADUZENIJEM SPORTSKOM DRUSTVU U ZEMLJI ZA OVO?

Evo i Nikolic kuka,hoce i on pare od drzave.Ovi igraci su mu dobri a na utakmici su delovali kao da pustaju CZ.Sklanjaju se Marijanovicu i Sildsu na sutu sa 3m.U bloku dizu ruke do pola?.Dajte im svima pare da narod ima igara

Poslednja izmena od moderatora:
OTKUD pare CZ za ove igrace.Dugujes milione,angazujes milionske igrace.Znaci treba sto vise dugovati da bi se bolje kupovalo;>?

Ovaj Jenkins u NBA 2K10 ima ocenu 76.Do sada su iz NBA u Evropu dolazili sa najvise 65.OTKUD PARE NAJZADUZENIJEM SPORTSKOM DRUSTVU U ZEMLJI ZA OVO?

Evo i Nikolic kuka,hoce i on pare od drzave.Ovi igraci su mu dobri a na utakmici su delovali kao da pustaju CZ.Sklanjaju se Marijanovicu i Sildsu na sutu sa 3m.U bloku dizu ruke do pola?.Dajte im svima pare da narod ima igara

Uvek krece prica ODAKLE PARE kada nekoga razmontiramo..
Dosle su avionom Air Serbie iz Emirata,uredno spakovane u kofere..
Djomla sredio,samo da napakosti Radnickom jer su ga oterali.

Cuj ovo-Najzaduzenije sportsko drustvo. Pa nisu dugovi pojedinih klubova SD-a prebaceni na sve klubove..Svi klubovi posluju odvojeno. SD je tu kao administrativni faktor.
Dugovi KK Crvena Zvezda su smesni trenutno,anulirani od strane Covica koji pumpa svoj kapital u klub i ubira plodove od pozitivnog poslovanja kluba,naravno,to nije dozvoljeno u drzavnom klubu,ali Covke je u etalu sa Vuckom,tako da zivela sloboda.

На моменат ми се учини уместо норвешке, српска застава...

Dugovi KK Crvena Zvezda su smesni trenutno,anulirani od strane Covica koji pumpa svoj kapital u klub i ubira plodove od pozitivnog poslovanja kluba,naravno,to nije dozvoljeno u drzavnom klubu,ali Covke je u etalu sa Vuckom,tako da zivela sloboda.
:mrgreen:
Ti stvarno veruješ da ćoki daje svoje pare a klub pozitivno posluje, ima da baca pare na Brauna, može da pravi višegodišnji ugovor sa najskupljim strancem koji je došao u Srbiju a pride mu dovodi još solidnih stranaca, i sve to na osnovu prihoda ostvarenih na osnovu... čega? Prodaje igrača, prodaje ulaznica, prodaje Rakočevih dresova? :mrgreen:

Čovke-mitologija.

:mrgreen:
Ti stvarno veruješ da ćoki daje svoje pare a klub pozitivno posluje, ima da baca pare na Brauna, može da pravi višegodišnji ugovor sa najskupljim strancem koji je došao u Srbiju a pride mu dovodi još solidnih stranaca, i sve to na osnovu prihoda ostvarenih na osnovu... čega? Prodaje igrača, prodaje ulaznica, prodaje Rakočevih dresova? :mrgreen:

Čovke-mitologija.
Naravno,pumpa se i drzavni novac u klub,ali zna se ciji novac pravi razliku...

Ako taj išta pumpa u klub, pumpa vrlo malo.

Da je hteo da pumpa, upumpao bi još pola miliona za dva solidna pojačanja pre dve sezone i vrlo verovatno bi uzeo titulu i kup Partizanu i Jovanoviću, bolje prošao u ABA i već tada ostvario ciljeve čije mu neostvarivanje nanosi tolike frustracije.
Ali ne, on je počeo da upumpava svoje pare baš onda kad je vučko došao na vlast i stavio svog brata u klub. Kako da ne. :mrgreen:
Al dobro, svako može da veruje u šta hoće...

M jok, on to samo malo, čisto da bi bio pravilno i pravovremeno informisan. :mrgreen:

Najjači hit od onih šipka navijača mi je ono sa Darkišom, kako je potpisao ugovor još u julu mesecu, a onda se skrivao i u tajnosti trenirao, da bi se sada ista priča pretvorila u to da je ćoki odbio potpisanog Miličića i to je sve propalo. :mrgreen:

Чек, зар није ваша прича (иако тебе сматрам озбиљним саговорником из противничког табора), како је Ћоки покрао паре од Косова, па сад купује Амере?

To nije moja priča jer to nije direktno povezano. Ćoki je kao dugogodišnji poslušnik centara moći svakako dobio gomilu benefita koji su mu omogućili fabriku za dinar, halu, pozicije gradonačelnika, vice-premijera, koordinacioni centar itd, ali to svakako nije direktno povezano sa današnjim bogatstvom košarkaškog kluba kojim gazduje. To što ovaj klub sad ima love je druga priča, a u vezi sa Vučićem, njegovim bratom i pokušajem renesanse Zvezde u nekoliko sportova.

M jok, on to samo malo, čisto da bi bio pravilno i pravovremeno informisan. :mrgreen:

Najjači hit od onih šipka navijača mi je ono sa Darkišom, kako je potpisao ugovor još u julu mesecu, a onda se skrivao i u tajnosti trenirao, da bi se sada ista priča pretvorila u to da je ćoki odbio potpisanog Miličića i to je sve propalo. :mrgreen:
Mnogo citas ove vase navijacke sajtove i forume, ali mnogo :mrgreen:

Znaci glavni argument je: DRZAVA KMEEEE,VUCKO UKRO KMEEE,GDE NAM JE NOVA HALA,KMEEEE,NAVIJACKI SAJTOVI,KMEEE.
Pa dobro...

Poslednja izmena:
Znaci glavni argument je: DRZAVA KMEEEE,VUCKO KMEEE,GDE NAM JE NOVA HALA,KMEEEE,NAVIJACKI SAJTOVI,KMEEE.
Pa dobro...

A koji je tvoj argument?
Napisao neki "insajder" na forumu?

To se takve nebuloze pisu i na Zvezdinim i Partizanovim navijackim sajtovima, od strane ljudi koji su "upuceni", a u stvari plasiraju razne poluinformacije.
Na "onom" Partizanovom sajtu su ti insajderi vec sigurno jedno 15 puta oterali Djuru...:mrgreen:
Svaki mesec se baca koska da je bivsi i da ce zavrsiti u bukagijama :mrgreen:

Poslednja izmena:
Znaci glavni argument je: DRZAVA KMEEEE,VUCKO UKRO KMEEE,GDE NAM JE NOVA HALA,KMEEEE,NAVIJACKI SAJTOVI,KMEEE.
Pa dobro...
A koji je tvoj argument za to da ćoki daje većinu para? Pa to čak ni on sam ne tvrdi. :lol:
Čuo sam i ja za lupanje da je on dao jedan milion evra, al ti si ga baš udario ... ako daje većinu, to znači da daje jedno 3 miliona.
Gde je tebi argument za tu tvrdnju?
Pričaš i o pozitivnom poslovanju kluba, odakle i to kad nema prodaje igrača i obeštećenja da pokriju višemilionske cifre, velikih poseta još nemate, a o ostalim sitnicama (dresovi, suveniri) da ne pričamo. A za sponzore niko ne zna koliko ih ima i koliko daju, naravno.
I još se rugaš nama.

A koji je tvoj argument za to da ćoki daje većinu para? Pa to čak ni on sam ne tvrdi. :lol:
Čuo sam i ja za lupanje da je on dao jedan milion evra, al ti si ga baš udario ... ako daje većinu, to znači da daje jedno 3 miliona.
Gde je tebi argument za tu tvrdnju?
Pričaš i o pozitivnom poslovanju kluba, odakle i to kad nema prodaje igrača i obeštećenja da pokriju višemilionske cifre, velikih poseta još nemate, a o ostalim sitnicama (dresovi, suveniri) da ne pričamo. A za sponzore niko ne zna koliko ih ima i koliko daju, naravno.
I još se rugaš nama.

Nije mi bila namera da se rugam,vec iste argumente slusam non-stop
Ne kazem da Covic daje vecinu ,vec da ulaze ne bas veliki,ali novac koji pravi razliku izmedju budzeta Partizana i Zvezde. I neka dugovanja su nam oprostena na garante njega i njegove firme.
A klub posluje dobro zato sto je Covic uz pomoc stranackih veza doveo jake sponzore. Od kojih ce klub verovatno dobijati bonuse i za eventualne uspehe u Evroligi.

Back