- Poruka
- 11.573
MZT Skopje
Нема лаког гостовања у Македонији

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Имате доброг тренера, кога ћемо ми правити од блата
A koji je uspeo da izgubi od Samroka i čiji timovi ne znaju šta znači reč odbrana.
OTKUD pare CZ za ove igrace.Dugujes milione,angazujes milionske igrace.Znaci treba sto vise dugovati da bi se bolje kupovalo;>?
Ovaj Jenkins u NBA 2K10 ima ocenu 76.Do sada su iz NBA u Evropu dolazili sa najvise 65.OTKUD PARE NAJZADUZENIJEM SPORTSKOM DRUSTVU U ZEMLJI ZA OVO?
Evo i Nikolic kuka,hoce i on pare od drzave.Ovi igraci su mu dobri a na utakmici su delovali kao da pustaju CZ.Sklanjaju se Marijanovicu i Sildsu na sutu sa 3m.U bloku dizu ruke do pola?.Dajte im svima pare da narod ima igara
На моменат ми се учини уместо норвешке, српска застава...OTKUD pare CZ za ove igrace.Dugujes milione,angazujes milionske igrace.Znaci treba sto vise dugovati da bi se bolje kupovalo;>?
Ovaj Jenkins u NBA 2K10 ima ocenu 76.Do sada su iz NBA u Evropu dolazili sa najvise 65.OTKUD PARE NAJZADUZENIJEM SPORTSKOM DRUSTVU U ZEMLJI ZA OVO?
Evo i Nikolic kuka,hoce i on pare od drzave.Ovi igraci su mu dobri a na utakmici su delovali kao da pustaju CZ.Sklanjaju se Marijanovicu i Sildsu na sutu sa 3m.U bloku dizu ruke do pola?.Dajte im svima pare da narod ima igara
Dugovi KK Crvena Zvezda su smesni trenutno,anulirani od strane Covica koji pumpa svoj kapital u klub i ubira plodove od pozitivnog poslovanja kluba,naravno,to nije dozvoljeno u drzavnom klubu,ali Covke je u etalu sa Vuckom,tako da zivela sloboda.

Naravno,pumpa se i drzavni novac u klub,ali zna se ciji novac pravi razliku...
Ti stvarno veruješ da ćoki daje svoje pare a klub pozitivno posluje, ima da baca pare na Brauna, može da pravi višegodišnji ugovor sa najskupljim strancem koji je došao u Srbiju a pride mu dovodi još solidnih stranaca, i sve to na osnovu prihoda ostvarenih na osnovu... čega? Prodaje igrača, prodaje ulaznica, prodaje Rakočevih dresova?
Čovke-mitologija.

Dugovi KK Crvena Zvezda su smesni trenutno,anulirani od strane Covica koji pumpa svoj kapital u klub i ubira plodove od pozitivnog poslovanja kluba,naravno,to nije dozvoljeno u drzavnom klubu,ali Covke je u etalu sa Vuckom,tako da zivela sloboda.

M jok, on to samo malo, čisto da bi bio pravilno i pravovremeno informisan.
Najjači hit od onih šipka navijača mi je ono sa Darkišom, kako je potpisao ugovor još u julu mesecu, a onda se skrivao i u tajnosti trenirao, da bi se sada ista priča pretvorila u to da je ćoki odbio potpisanog Miličića i to je sve propalo.![]()
Mnogo citas ove vase navijacke sajtove i forume, ali mnogo![]()
Znaci glavni argument je: DRZAVA KMEEEE,VUCKO KMEEE,GDE NAM JE NOVA HALA,KMEEEE,NAVIJACKI SAJTOVI,KMEEE.
Pa dobro...

Ja imam samo jedno pitanje. Kako je anuliran dug? Nista vise.
A koji je tvoj argument za to da ćoki daje većinu para? Pa to čak ni on sam ne tvrdi.Znaci glavni argument je: DRZAVA KMEEEE,VUCKO UKRO KMEEE,GDE NAM JE NOVA HALA,KMEEEE,NAVIJACKI SAJTOVI,KMEEE.
Pa dobro...

A koji je tvoj argument za to da ćoki daje većinu para? Pa to čak ni on sam ne tvrdi.
Čuo sam i ja za lupanje da je on dao jedan milion evra, al ti si ga baš udario ... ako daje većinu, to znači da daje jedno 3 miliona.
Gde je tebi argument za tu tvrdnju?
Pričaš i o pozitivnom poslovanju kluba, odakle i to kad nema prodaje igrača i obeštećenja da pokriju višemilionske cifre, velikih poseta još nemate, a o ostalim sitnicama (dresovi, suveniri) da ne pričamo. A za sponzore niko ne zna koliko ih ima i koliko daju, naravno.
I još se rugaš nama.