Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.107
Sutjeska ce biti 14-ti clan ABA lige, posto su svi kandidati otpali jer nisu imali da priloze 150,000e.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa letos su kao klubovi postali vlasnici lige, ono kad su Djilas i Covic sve to pravili.
Prica se da su Cedevita i Crvena zvezda uz Telekom prebacili prava na TV Arena Sport, i da SK trenutno tuzi.
Ako je istina, cime se oni bave, jbt. Stalno neko mesetarenje.
Nisam siguran da klubovi samoinicijativno mogu da potpisuju ugovore o prenosu utakmica. Valjda liga potpisuje ugovor sa televizijom o pravima pa onda raspodeljuje novac klubovima. Jedino ako sk ima pravo na sve utakmice uključujući utakmice ova dva pomenuta kluba a arena želi da uzme samo njih. Kao što je bio slučaj u fudbalu gde je Prva kupila pravo da prenosi 10 utakmica Zvezde kada je domaćin.
Arena tužila staru aba ligu prošle godine za prava prenosa (još bez rešenja), novu aba ligu u avgustu tužio sport klub (ne prihbataju da su dve godine izigrani), na to je arena tužila sport klub za prenošenje poslednje sezone (za koji arena platila) i sad sport klub tužio arenu kao neka kontra tužba jer će za ovu sezonu biti obrnuta situacija (kako sada stvari stoje 95posto ide na arenu sledeća)
(kako sada stvari stoje 95posto ide na arenu sledeća)
Mislim da ova sad ide na Areni...
Pa Ilija nije prenosio vaše utakmice.
Pa Ilija nije prenosio vaše utakmice.
Raspala Arena. Nije im dosta što prave lakrdiju sa prenosima fudbalske lige pa su morali da upropaste i košarkašku.
Ja imam i arenu i sbb ali arena preuzima primat u svim atraktivnijih sportovima i ligama što nije dobro jer je sbb mnogo rasprostranjeniji u Srbiji. Ne znam zašto sk dozvoljava sebi ovakve stvari. Mislio sam da su ozbiljnija televizija.