jadno musko

Oximoron:
Jbg,vlast je vlast :D Mada sam ja lichno pukao od smeha kad sam video njegov komentar :D Btw,on nije admin on je ultramod :D
Moz da bude i kurta i murta... ne sme tako da se ponasa... Meni ti njegovi komentari uopste nisu smesni... i aj kao jednom da mu izleti... nego non stop to radi... Sta taj umislja da je?

pa jel' se vama to nije dogadjalo da vam zenska tako meni se nije samo sa jednom desilo vec sa vise njih a najgore mi je kad ih vec ***** a one mi uzdisu toooooo tooooooo tooooooo jebiiiiiiii meeeeeeeeee pa sta radim ja

baja_do_jaja:
sta je vama zenama ocete sex al ne sada ne ovde ne tamo ugasi svetlo upali muziku de polako jebi de brze cek da se napijem vode jao nisam skinula carape i meni jos treba da bude dignut citavo vreme
kako da vas jebemo kad ste tako komplikovane

Ne uopste nije tako!

STa ima da je pitas da li je svrbi ruka ili noga!!!????

Kre.si je tako da ni ne pomisli na bilo sta drugo! :-) :wink:

baja_do_jaja:
sta je vama zenama ocete sex al ne sada ne ovde ne tamo ugasi svetlo upali muziku de polako jebi de brze cek da se napijem vode jao nisam skinula carape i meni jos treba da bude dignut citavo vreme
kako da vas jebemo kad ste tako komplikovane

ako su ti zhene kompikovane...a ti izbuzhi rupu u deblu pa guraj tuki u drvo...

10kre...

baja_do_jaja:
necu ja da budem ***** vec pitam sto ste tako komplikovane jace, brze, polako, upali, izgasi....ako vam je do sexa sto se samo ne ****** vec vam stalno treba nesto ugadjati

A zasto vi trazite da vam se ugadja?! onda nadji neku rupu u zidu pa guraj u nju- neces morati da se mucis i ugadjas! uostalom,koliko sam ja skontala,pravi muskarac je zadovoljan tek kad vidi i da je zena zadovoljena maximalno!

Artinve:
...ili bi mozda mogao da uzmesh stvar u ruke... samo kratkim komandama... popij vode!... skini charape!!... upali muziku!!!... itd... osecjacjesh se monogo bolje...

uuuu,to je opasno,ima devojaka koje se bas naloze kad im malo pripretis, da se zna ko je musko! :D bolje da mi pripreti,nego da je neka pekmezara i da mi vice "bice kako ti kazes" i te fore. fuuuuj

Petar_Pan2:
Moz da bude i kurta i murta... ne sme tako da se ponasa... Meni ti njegovi komentari uopste nisu smesni... i aj kao jednom da mu izleti... nego non stop to radi... Sta taj umislja da je?

Šta sad čovek znači mora da otvori novi nik da bi pisao šta mu je volja a da nije neko moodo ne bi ni obratio pažnju (verovatno) na njegov post. uostalom zabole me ali me nerviraju kontraši .
Daj da tebe (odbićeš 100%) postavimo za nekog mooderatora pa da vidimo tu tvoju pravdu.

-gadan deda rastem-

Back