Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
e,pa ja msm da je u ovome tajna-lakse je sagledati mane drugih,makar one ne bile u ikakvoj vezi sa tobom,nego se okrenuti sebi i pogledati sta se krije iza slike koju svaki pojedinac ima o sebi-u kolikoj je meri ona istinita,a sta je tu zapravo samo mit i pusta zelja.
slažem se.
ovaj dečko što se proserava na klipu očigledno ima viška slobodnog vremena.
kao što je <hator> rekla mnogo je lako pljuvati po drugima i rugati im se,
nego da se pozabave sopstvenim životom.
nikad mi neće biti jasno šta njega ima da briga da li ona imitira lady gagu
i da l' stvarno ima lep glas ili krešti, kako se slika i s kim se kreše.
lako je primetiti da je prilično isfrustriran što ga nije prihvatila za prijatelja na fb-u,
i premda on ne zna što ju je dodao, ne bi mu smetalo da se nađe na njenoj listi od ne znam kol'ko hiljada ljudi blabla.
mislim, on je ne mrzi, on je ne podnosi.
a kao vrhunac njegove duhovitosti savetuje joj da uzne dve čačkalice i da im skine 'ono 'de se pali, znaš ono, fitilj' da gleda u njih i trlja (pa onda demonstrira) sve dok se ne upali...
najgore od svega je što on za svoje lupetanje nailazi na pozitivne reakcije i podršku 'istomišljenika'.
komentari na yt-u su tek tragikomedija.
npr.
1)Odusevio me je! xD Najzad neko ko ce te glupe nafurane umisljene fenserke da isproziva posteno. Svaka cast, care.
2)KOji Kralj
3) care ***** facebook na youtube-u imas vise fanova xD
4)Ja necu da verujem koja carina....xaxaxaxaaxxaxaaxxaxaaxax otpao mi stomak od smeha axaxxxxxaaxxxxaXXXAXXAAXAAAAAAAXXXXAAAAXXXAAXAAAAAXXA.
5)ja sam brate pokazao i caletu i stricu i kevi i bratu i svima ,znaci hahahahahahaha sto nema vise ovakvih likova, jao kralj, a stefana, lele daj bre sestro upucaj se s budak u glavu, ti si bre propala skroz.
itd. isključiv komentare korisnika kojima se gadi kako on jede i mljacka
i dva-tri komentara negodovanja.
ne znam, meni se ovakvi ljudi gade.
nema potrebe za ovako javnim pljuvanjem ma šta da je neko uradio,
a tek ne zato što njemu smeta kako devojka izgleda.
i ovo sa yt-a:
treba mu sastanak sa dotichnom widim ja![]()
pitanje kol'ko tu ima istine...i kol'ko smo danas licemerni.
sad, ovakvih ljudi uvek ima, ne treba im posvećivati neku pažnju.
Nadrealista:anonimni korisnik:...Ali šta ćeš, Bog nam je dao tu slobodu u nadi da ćemo je mi dobro iskoristiti, ali neke baš briga. Ajde da je ateist, ali pravoslavac, to je greh za nas...
specijalno mi je interesantno ovo, ali kako nema veze s temom,
nema ni potrebe za komentarom.