Jačina ženskog orgazma bi mogla da sprži muški mozak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imash li link ili neke reference o toj americhkoj statistici, hotju retji "eksperimentalnoj fizici":roll:. Malo mi to zvuchi preterano.

Nemam link, pročitala sam u novinama. Ako te stvarno interesuje potrudi se malo, ukucaj na guglu neke ključne reči i možda ti izađe ono što tražiš.

sta predlazhesh da ukucam...:confused: orgazmichni shok?, slabashan mushki um?, visoki napon i polovi?, superioran zhenski um?, statistichka neurologija?, merni instrumenti orgazma?, kako roknuti mushkarca u zdrav mozak???????:mrgreen:

Doturam ti besplatnu informaciju: nisam tetkica već maloletnica.
I meni je gadno da čitam svakakve budalaštine koje iznova i iznova pišu pojedini forumaši. Pa zaobiđem, što i tebi savetujem kada ugledaš nešto što ti smeta.
Srećom, ne trudim se da ovde budem ikom primer i zbog toga pišem ono što mislim, ne interesuju me mlade curice.

Aj' da se pravim da ti verujem ovo za godine :ok:

Hvala na besplatnoj informaciji...:ok: ionako nemam sitno... Da znas da si u pravu - moracu da pocnem da zaobilazim tvoje teme, ako opet bude neka sa slicnim rezonom...:ok:

Aj pa da onda ovo moje gadjenje na miru zamenim osmehom i zaljenjem sto jos jedno dete ima iscasenu sliku o m/z odnosima... Sta li maloletnicu natera na ovo...?:think:

Poslednja izmena:
Aj' da se pravim da ti verujem :ok:

Hvala na besplatnoj informaciji...:ok: ionako nemam sitno... Da znas da si u pravu - moracu da pocnem da zaobilazim tvoje teme, ako opet bude neka sa slicnim rezonom...:ok:

E, onda ovo moje gadjenje mogu da zamenim osmehom i zaljenjem sto jos jedno dete ima iscasenu sliku o m/z odnosima... Sto li je to tako...?:think:

Pazi pa me briga šta tamo neki smuklija msili o mom poimanju muško-ženskih odnosa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back