Ja zelim da vladam.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.765
Imam neku ludu zelju da vladam, da budem mocan u potpunosti, da imam sve ili nista, nema izmedju. Ionako je to princip coveka. Zelim da dominiram ,da slomim i pokororim, da sam uvek i u svemu u pravu. Sve znam. To je moja sexualna zelja, sklonost, intencija, prirodni impuls. Na to se palim. Da zgrabim, zdrobim, scepam, zgromim.

Imam neku ludu zelju da vladam, da budem mocan u potpunosti, da imam sve ili nista, nema izmedju. Ionako je to princip coveka. Zelim da dominiram ,da slomim i pokororim, da sam uvek i u svemu u pravu. Sve znam. To je moja sexualna zelja, sklonost, intencija, prirodni impuls. Na to se palim. Da zgrabim, zdrobim, scepam, zgromim.

Opali neku zensku(ili neku strategiju, ako zakaze ono prvo. Radi pos'o!) s vremena na vreme :P

Od svih strasti na svetu , strast prema moći i posebno želja za upravljanjem drugim ljudima mi je najneprivlačnija. Ne podnosim poltrone, uvlakače, karijeriste..ne volim takve da osetim u svojoj blizini, ne volim ni na poslu kad primetim da se neko prema meni tako ponaša i da hoće da izvuče neku sekundarnu korist. Posmatram šta se i ovde dešava. Oni koji su u poziciji moda grčevito se bore da zadrže svoju poziciju, ne znaš da li je za smeh ili plač,a oni koji pretenduju na to druže se sa vlašću , spletkare i rade sve moguće dok se toga ne dočepaju.Tuga. Ja sam odbila mesto moda ne bilo gde, već na Politici, jer neću da bilo ko i pokuša da manipuliše sa mnom ili da me uzima kao paravan za svoje postupke.Slobodu cenim iznad svega ma kako to sladunjavo i prevaziđeno zvuči.

Nekada , između dva svetska rata su postojali seoski knezovi. Oni su birani u narodu na izvesno vreme i imali su neku malu, simboličnu vlast. Odlika toga je bio pečat iliti mur kojim su se overavala razna dokumenta u vezi stoke i slično. Kad bi istekao taj predviđeni rok vladavine nije bilo retkost da bi seljaci lokalnog kneza morali da svežu i otmu mu pečat , jer vlast se nije predavala bez borbe :lol:

Nema veće vladavine od ljubavi. Nikakva čizma, moć ili bilo šta ne može da sveže nekoga kao ljubav. Kad to savladaš,upravljaš univerzumom :)

Razumem te, imam isto ponead tu zelju, pogotovo kad se iznerviram :lol: Smatram da postoje osobe sa urodjenim talentom i genima da budu vodje. Samo, losa strana je toga sto mogu postati tirani. Vodja u svemu mora biti onaj prvi koji ce da pokrene neki mehanizam bilo u politici, poslu, za dobrobit drugih. Vise volim da takve osobe zovem liderima i treba im dati mogucnost da budu to za sta su rodjeni, jer svako treba da radi ono za sta je talentovan i voli.

Samo ovo tvoje je malo nenormalno, da ne kazem bolesno :D Ali, ako imas tu zelju za moci, preokreni je na korisno, a ne na stetu drugih.

- - - - - - - - - -

boss-vs-leader_264722-624x.jpg

Ova slika najbolje opisuje ono sto sam rekao, govori mnogo vise.
Uramicu ovu sliku, mnogo mi se dopada :lol:

Znam mnoge koji su zeljeli da vladaju pa kad su dobili po pizdenjaku , izgubili su zelju za vlascu .
Jel ti uopste znas sta znaci vladati ? Da bi mogao vladati drugima moras najprije nauciti vladati
sobom .Ti mi ne djelujes tako . Vise mi licis na nekog ko je tek pusten s lanca ,
Takvi brzo zavrse karijeru ! Nego ti shinko ili na Tibet ili u manastir !:cool:

I, šta si uradio po tom pitanju?

Želeti i cveće brati.

Od svih strasti na svetu , strast prema moći i posebno želja za upravljanjem drugim ljudima mi je najneprivlačnija. Ne podnosim poltrone, uvlakače, karijeriste..ne volim takve da osetim u svojoj blizini, ne volim ni na poslu kad primetim da se neko prema meni tako ponaša i da hoće da izvuče neku sekundarnu korist. Posmatram šta se i ovde dešava. Oni koji su u poziciji moda grčevito se bore da zadrže svoju poziciju, ne znaš da li je za smeh ili plač,a oni koji pretenduju na to druže se sa vlašću , spletkare i rade sve moguće dok se toga ne dočepaju.Tuga. Ja sam odbila mesto moda ne bilo gde, već na Politici, jer neću da bilo ko i pokuša da manipuliše sa mnom ili da me uzima kao paravan za svoje postupke.Slobodu cenim iznad svega ma kako to sladunjavo i prevaziđeno zvuči.

Nekada , između dva svetska rata su postojali seoski knezovi. Oni su birani u narodu na izvesno vreme i imali su neku malu, simboličnu vlast. Odlika toga je bio pečat iliti mur kojim su se overavala razna dokumenta u vezi stoke i slično. Kad bi istekao taj predviđeni rok vladavine nije bilo retkost da bi seljaci lokalnog kneza morali da svežu i otmu mu pečat , jer vlast se nije predavala bez borbe :lol:

Nema veće vladavine od ljubavi. Nikakva čizma, moć ili bilo šta ne može da sveže nekoga kao ljubav. Kad to savladaš,upravljaš univerzumom :)

a i ti bas napravi nauku od toga kako se postaje mod kao da je to ne znam kakvo ultimativno priznanje, a ne nesto drugo :lol:

elem @tema: mr.Napokone, ne delujes mi kadar da vladas. da si stvarno talentovan i da te ljudi dozivljavaju takvog, do sad bi nesto po tom pitanju uradio i postigao, nema izgovora..

ja sve suprotno da se povucem u sumu i ne gledam ljude

Ne volim nesto da vladam, lomim i pokoravam. Volim kada se stvari odvijaju kako ja kazem, da moja bude zadnja, jer ne moram da se prilagodjavam, radim neke stvari koje ne zelim, primera radi da izlazim a 11 sati a meni se spava, ili tako nesto.
Volim tu vrstu "dominacije" jer igram po svojim pravilima i uslovima koji meni odgovaraju, ali da nasilno uzimam vlast zbog nekih drugih ideja, jer zelim moc ili sl.

Svaki covek voli vladati da li podsvesni ili ne.

To je urodjeno. Zato vidimo kako mala deca kada se igraju sa lutkama vole da vladaju njima, ili guraju autice pa autici idu gde oni hoce. Cak nekad histerisu kad pas nece da ih slusa pa ga stapom udaraju po ledjima, pas bude sav od oziljka samo se to ne vidi od dlake. Onda uzmu psa pa na lancu ga vuku levo desno samo da budu komadanti.

A nekad razbiju i dzojstik od sege jer im nije povolji sto su porazeni.

Slozeno je sve to.

Tu se valjda skiriv a neka zelja za vlascu.

I ja sam zelio da vladam prijatelju moj ali mi se obilo o glavu jer moja malo poremecena cura mi je to pokazala na meni.Zato prijane ti savetujem da se kanes toga jer je to demonski posao i na kraju ces se probuditi sam i totalno prazan,jer i ja imam jednog druga koji je bas besan na sve ostale,eno ga sad radi kao izbacivac u jednom klubu,propao je nacisto jer je razmisljao kao ti,tako da ti je bolje da napravis koju palacinku,da,palacinku sa eurokremom i plazmom jer su mi omiljene a i tebi ce biti jer ces to stalno jesti dok ne shvatis sustinu postojanja.Dakle kecelju i mutilicu u ruke i izbij tu misao iz glave dragovicu moj!

Back