Ja volim samo sebe...

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
helicopter.gif
hypnotic.gif
hypnotic.gif

au pipi... teshke rechi... mislim, ako mislish na ljubav izmedju partnera... a i ruzno poredjenje... ako je neko sa nekim zato shto mu je taj neko "potreba" tu ljubavi nema vec se radi o sasvim desetim stvarima...

mozda ipak reci ako je sa nekim zato sto mu je taj neko SAMO potreba, jer u nekom momentu ne mozes da izbegnes "trebanje" i naviku kako god zrela i ispravna ljubav bila... uostalom ne vidim nista pogresno da imas potrebu za vezom, trajnom zajednicom, nazovi to kako hoces, emotivnom podrskom u drugom bicu, ispunjenju nekih savrseno normalnih psiho fizickih potreba. nije ok ako te normalne ptrebe nisu to nego nestabilnost i nemogucnost funkcionisanja bez te druge osobe, onda je ta potreba "staka" u negativnom smislu...

Htela sam da vam kazzem da postoje razni motivi zbog kojih smo sa nekim u vezi...ljubav je najredja nazzalost,jer ljubav je bezuslovna i sveobuhvatna.
Sve ostalo shto nazivamo "ljubavlju" su zapravo nashe potrebe za koje se nadamo da che onaj drugi mochi da ih zadovolji, pa ako mu ne uspe mi se razocharamo...u ljubav.

mnogo romantike...previse za moj ukus...ali evo mog primera...bila sam sa covekom mladjim 9 godina, koji je na 240 km, preko dve granice, i koji je uz to invalid...volela sam ga, veza je trajala 2 godine, bilo je predivno ali realnost (njegova bolest i ogranicenja zbog nje, razdaljina i razlika u godinama, posesivnost, moja smorenost zivotom itd...) nas je ubila...i dalje je on ljubav mog zivota, i nije me proslo, ali kad je postalo pretesko shvatila sam da prava ljubav ne trpi ponizenje :rolleyes:.....

Back