Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Да ће Звезда изгубити при оном вођству.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(predpostavljam ali
em si gabor II klase felerichna ,qrva koja se droljala ko zna kime sve sto iz "jubavi" sto ako joj je neki baja a sigurana sam bar jedan tako razvalio da joj nije palo na pamet ona je klasichna dzora i derator na ocenama,poklonima, i za sajtove ++ sto dere svoje rodjake kad visi po forumima eeeee imash li ti devojko para da im platish sve to...i prelecje okeane kao da menja buseve...znam ja da cje ona oticji i ostati zauvek,ali nikad ona necje biti srecjna ...josh sme da dolzai sa starim nikom.dzora jedna from new age pricha priche sve razlichite...bira ,n a kom cje forumu ovako,vidim je na svetu komp. sta cjes tamo posle tolikog vremena pitam se a mobajl
vechito sekretarica 

...ja sam očekivao...kad je klose dao drugi go, znao sam da ćemo izgubiti, a kad je onaj trebao da ubaci loptu, rekao sam, gotovo je, primamo gol...
..i sad se sećam da još ranije nisam očekivao da će Zvezda držati ovog golmana godinama...ljudi, branio je, pa je bio rezerva, pa sad opet brani..ostari čovek u zvezdi...
...a ono što sam najmanje očekivao je dobra igra zvezde u polju sinoć...
А и жао ми Ранђеловиаћ, он неће спавати данима 

Да ће Звезда изгубити при оном вођству.
Meni nedostaje ovakva tema. Hajde, sta to niste ocekivali, a desilo se? Sta vas je to, makar na momenat, izbacilo iz kolotechine? Ko vas je odushevio, ili razocharao? I kako se vi osechate zbog toga?
(nadam se da ovo vec negde nema, valjda mi nece lupiti katanac!?)![]()
Meni nedostaje ovakva tema. Hajde, sta to niste ocekivali, a desilo se? Sta vas je to, makar na momenat, izbacilo iz kolotechine? Ko vas je odushevio, ili razocharao? I kako se vi osechate zbog toga?
(nadam se da ovo vec negde nema, valjda mi nece lupiti katanac!?)![]()