Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Moram da kažem da nisam očekivao da postanem prijatelj sa par devojaka ovde sa foruma......eto to me baš prijatno iznenadilo..................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

esperanca137:otiso da brani domovinu![]()

luckastalutkica:Kod mene je bilo sve isplanirano, do detalja, i sve je bilo ocekivano i logicno i bas zbog toga nista me nije iznenadilo ni razocaralo, bas zbog toga se sad osecam ekstra srecna sto sam sve to prebacila preko glave i najvise zbog toga sto vise ne moram da se skrivam ispod maske lazne skromnosti i prividne manje vrednosti zbog familije.To je mene gusilo, sto moram stalno nesto da krijem zbog roditelja, babi, dedi, dalje i blize rodbine.Brbljala sam 200 na sat samo da sve to istresem iz sebe, sve sam preuvelicavala da sto pre to sve postane opusteni trac.
marina.c:Uh, jako mi čudo! Ali ,kako im to teško pada (muškarcima), onda i razumem...Pokušavam bar..!!!
Šta li bi bilo da idu na porođaj??!!!![]()
![]()

Supertajni:Jel si ti stalno ovako napeta...............................?:shock: 8)
gde bre otisao?????????//bufla:To sto je Mare otiso![]()
slaxy:Posto nikada pre nisam ucestvovala na nekom forumu, eto mene ste svi vi prijatno iznenadili. Ljudi sa kojima se druzim uglavnom imaju neko bezveze misljene o ovakvom nacinu komuniciranja, ali meni ste super! Pozdrav svima :smile:
Mislim da rekose Novi ZelandWolfbrother:gde je mare otisao