Ja to nisam ocekivala/o!

Posto nikada pre nisam ucestvovala na nekom forumu, eto mene ste svi vi prijatno iznenadili. Ljudi sa kojima se druzim uglavnom imaju neko bezveze misljene o ovakvom nacinu komuniciranja, ali meni ste super! Pozdrav svima :smile:

Kod mene je bilo sve isplanirano, do detalja, i sve je bilo ocekivano i logicno i bas zbog toga nista me nije iznenadilo ni razocaralo, bas zbog toga se sad osecam ekstra srecna sto sam sve to prebacila preko glave i najvise zbog toga sto vise ne moram da se skrivam ispod maske lazne skromnosti i prividne manje vrednosti zbog familije.To je mene gusilo, sto moram stalno nesto da krijem zbog roditelja, babi, dedi, dalje i blize rodbine.Brbljala sam 200 na sat samo da sve to istresem iz sebe, sve sam preuvelicavala da sto pre to sve postane opusteni trac.

luckastalutkica:
Kod mene je bilo sve isplanirano, do detalja, i sve je bilo ocekivano i logicno i bas zbog toga nista me nije iznenadilo ni razocaralo, bas zbog toga se sad osecam ekstra srecna sto sam sve to prebacila preko glave i najvise zbog toga sto vise ne moram da se skrivam ispod maske lazne skromnosti i prividne manje vrednosti zbog familije.To je mene gusilo, sto moram stalno nesto da krijem zbog roditelja, babi, dedi, dalje i blize rodbine.Brbljala sam 200 na sat samo da sve to istresem iz sebe, sve sam preuvelicavala da sto pre to sve postane opusteni trac.

Jel si ti stalno ovako napeta...............................?:shock: 8)

Supertajni:
Jel si ti stalno ovako napeta...............................?:shock: 8)

Sada vise ne.Nisam ni tada bila napeta, sve sam to ocekivala, jedino ako sam instiktivno bila napeta zbog tog samrtnog straha, jednostvano kad sam odlucivala da se upustim u sve to, pre 12 - 13 godina, smatrala sam da ce posle 25. godine ceo zivot da mi se ispuni, kao sto i jeste, isla sam svesno na sve ili nista, znala sam da ce se svako kazati sta ima kad vidi da je "ona mala digla nos", i da ce se svako setiti "znam te pusko kad si pistolj bila" i onda sam sve vreme samo cekala kako ce sve da se zavrsi, i sve vreme sam ponavljala "ja sam dobila sve sto sam htela" i sebi i drugima.Igora i Misa volim najvise na svetu, oni su deo mog najveceg ispunjenja i vrhunca.

slaxy:
Posto nikada pre nisam ucestvovala na nekom forumu, eto mene ste svi vi prijatno iznenadili. Ljudi sa kojima se druzim uglavnom imaju neko bezveze misljene o ovakvom nacinu komuniciranja, ali meni ste super! Pozdrav svima :smile:

cek, cek polako da ti ovaj moderator delboy pocne da salje slike polnog organa na mail, onda cu da te pitam za misljenje...

..Nisam ochekivala da ce ova da mi da otkaz na tako bedan nachin, niti ono shto se desilo pre samo dva meseca, ni da ce majstori ikada doci i zavrshiti taj stan, ni da cu biti ovde gde sam sada......ni da cu postati comp maniac.....totalno ovisna....ni da ce mi 4rum biti zanimljiv...chek bre....ovo ispade neshto mnogo neochekivanja???? :shock: :roll:

Back