Zavisi od zelja partnera i koliko su seksualno otvoreni.
"Zelim da ti stavim zvono i kanap na vrat i onda dok se seksamo da ti muces". Karikiram malo, ali sigurno na svetu negde postoji neko sa ovakvim fetishom, i sad ce neka zena da kaze "pa ja to ne volim" i nikom nista.
Tesko, prvo ce pomisliti "vidi ovog, hoce da se pretvaram da sam krava, valjda je neki zoofil bolesnik".
Otvoren sam onoliko koliko vidim da je druga strana otvorena za nove ideje.
Cisto sumnjam da ima veliki broj zena kojima ne bi smetalo da ih vezes, ili da budes malo grub na recima i na delima.
Dovoljno se cuje ono "pa nisam ja neka hurva da ti pusim", a onda mogu da zamislim koliko to uzbudljiv i raznovrsan seksualni zivot moze kada neko tako razmislja. Onda mislim da nema potrebe pricati sta nam prija, sta nas uzbudjuje i sl.
Ja smatram da se otvoren po top pitanju, ali imao sam prilike da cujem tako neke zelje od kojih sam bio u fazonu "da li si ti citava kad se palis na tako nesto".
Jednostavno niko ne zeli da ga gleda kao cudaka, posebno ne voljena osoba.
A i muskarci tu imaju "hurva i svetica kompleks". Kad cujem sta bi sve radili nekoj, 2% toga ne rade sa svojim devojkama to, jer ne zele da ispadnu manijaci, da one ne posmisle kako su perverzni, poremeceni, a valjda se i devojka postuje pa se ne onanira po njoj ili se ne sljapne po hupetu.
A devojke nisu tako cedna i aseksualna stvorenja, nikako