gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Gde to piše u Bibliji? Daj mi citat.Da ON nije samo Isus, već i da je Gospod Bog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to piše u Bibliji? Daj mi citat.Da ON nije samo Isus, već i da je Gospod Bog.
За Сина пак: »Твој престо, Боже, стоји у све векове и жезло правости је жезло твога царства. 9 Заволео си праведност и омрзао си безакоње; зато те, о Боже, Бог твој помаза уљем радости више него твоје другове«Gde to piše u Bibliji? Daj mi citat.
Pa naravno.......nijeOpet se vrtimo oko onoga da li je Bog svemoguć ili nije.

a pazi moj odgovorEh, kad bi sad za ozbiljno uzimali taj prevod Jehovinih Sveodka koji nudiš, gde je Kula Stražara izvršila izmene tekstova na svim mestima gde se Pismo ne slaže s njenim učenjem.
Hajde, malo ozbiljnije, molim te![]()
Cuj, da ne pitamo onda zasto stalno prorokuje o Sinu CovecijemNe moze Sin biti Bog ili je sin ili Bog
a za Isusa jasno pise da je Bozji Sin:
Lepo ti se kaže sin i čovečji. Znači Bog mu je otac, a on je sin kao što je prema Bibliji Otac svim ljudima. Eto otuda sin čovečji.a pazi moj odgovor
kakve veze ima ako niko ne dolazi k Bogu Ocu osim kroz Hrista? - dakle, radi se o stanovistu, jer koja je druga svrha zivota ako ne Otac Sin?
ovde se radi o glumackoj, teatralnoj igri pojmovima SIN VS BOG, ONI SVESNI, OPTUZENI OD VLASTITE SAVESTI DA SU OBEZBOZENI, NON-STOP GLEDAJU U ODNOSU NA KOGA CE DA UZVISE SVOG ''BOGA''.
Cuj, da ne pitamo onda zasto stalno prorokuje o Sinu Covecijem
Mr.Infinity
pa, sta je onda tvoj problem, vidi se da znas, vidi se da nisi glup, gde je problem onda, zasto nismo na istoj strani?
sta hvala, gde je odgovor na moje pitanje zasto nismo u istom timu?Hvala!
Nismo zato što ja nisam vernik.sta hvala, gde je odgovor na moje pitanje zasto nismo u istom timu?
meni deluje da jeste
VerujUhvatila si me. Jesam. Verujem u ono što mogu da doživim i da vidim.
Zašto misliš da Isus ima prednost nad Zaratustrom?Kada budem video tog vašeg Boga i Isusa spreman sam da promenim mišljenje i da priznam njihovo postojanje do tada to je za mene samo bajka.
Zašto misliš da Isus ima prednost nad Zaratustrom?
Braća blizanci![]()

Da nemaju avatare ja bi ih mešao
Cim se pojavio sa tim nickom i ja sam to isto pomislila ali ko sam ja da prigovaram ... tu je tab u superi pa nek razmisljaju.Zar nije zabranjeno napraviti nik kojim se rugaš nečijem niku?
Ranije se dobijao ban ako se pojaviš na forumu sa nikom koji ismeva nečiji nik.
Meni nije jasno kako je administracija odobrila Klineru da promeni nik u Ja koji nisam.![]()
Zar nije zabranjeno napraviti nik kojim se rugaš nečijem niku?
Ranije se dobijao ban ako se pojaviš na forumu sa nikom koji ismeva nečiji nik.
Meni nije jasno kako je administracija odobrila Klineru da promeni nik u Ja koji nisam.![]()
Tvoj nick je sasvim istinit i primenljiv na svakog od nas.Ne rugam se nikom licno ali sam hteo da budem suprotan Isusu za koga smatram da je izmisljen.
A i ako se njemu rugam to mi je nebitno, pa ko je on, nije clan naseg foruma

Ne rugam se nikom licno ali sam hteo da budem suprotan Isusu za koga smatram da je izmisljen.
A i ako se njemu rugam to mi je nebitno, pa ko je on, nije clan naseg foruma![]()

O čemu se radi:Da, kao što Gogili reče, da je u pitanju moderator il nedobudo supermoderator
tako nešto bi se rešilo očas posla.
Ovako možemo i viceve da pravimo na temu.![]()