"Ja sam Onaj JESAM" - šta nam to govori?

Gde to piše u Bibliji? Daj mi citat.
За Сина пак: »Твој престо, Боже, стоји у све векове и жезло правости је жезло твога царства. 9 Заволео си праведност и омрзао си безакоње; зато те, о Боже, Бог твој помаза уљем радости више него твоје другове«

Eh, kad bi sad za ozbiljno uzimali taj prevod Jehovinih Sveodka koji nudiš, gde je Kula Stražara izvršila izmene tekstova na svim mestima gde se Pismo ne slaže s njenim učenjem.
Hajde, malo ozbiljnije, molim te ;)
a pazi moj odgovor

kakve veze ima ako niko ne dolazi k Bogu Ocu osim kroz Hrista? - dakle, radi se o stanovistu, jer koja je druga svrha zivota ako ne Otac Sin?
ovde se radi o glumackoj, teatralnoj igri pojmovima SIN VS BOG, ONI SVESNI, OPTUZENI OD VLASTITE SAVESTI DA SU OBEZBOZENI, NON-STOP GLEDAJU U ODNOSU NA KOGA CE DA UZVISE SVOG ''BOGA''.
Ne moze Sin biti Bog ili je sin ili Bog
a za Isusa jasno pise da je Bozji Sin:
Cuj, da ne pitamo onda zasto stalno prorokuje o Sinu Covecijem

Poslednja izmena:
a pazi moj odgovor

kakve veze ima ako niko ne dolazi k Bogu Ocu osim kroz Hrista? - dakle, radi se o stanovistu, jer koja je druga svrha zivota ako ne Otac Sin?
ovde se radi o glumackoj, teatralnoj igri pojmovima SIN VS BOG, ONI SVESNI, OPTUZENI OD VLASTITE SAVESTI DA SU OBEZBOZENI, NON-STOP GLEDAJU U ODNOSU NA KOGA CE DA UZVISE SVOG ''BOGA''.
Cuj, da ne pitamo onda zasto stalno prorokuje o Sinu Covecijem
Lepo ti se kaže sin i čovečji. Znači Bog mu je otac, a on je sin kao što je prema Bibliji Otac svim ljudima. Eto otuda sin čovečji.
Čitava ta porodice iz ove bajke je jako haotična.

Isus je imao dva oca. Biološki otac mu je Bog, a ovaj zemaljski mu je samo staratelj.

Majku Mariju nije oplodio njegov zemaljski otac već Bog.

Eto mislim da smo ovim sve rešili Isus Hrist može da bude samo Božji sin i ništa drugo!

Zar nije zabranjeno napraviti nik kojim se rugaš nečijem niku?
Ranije se dobijao ban ako se pojaviš na forumu sa nikom koji ismeva nečiji nik.
Meni nije jasno kako je administracija odobrila Klineru da promeni nik u Ja koji nisam. :dontunderstand:
Cim se pojavio sa tim nickom i ja sam to isto pomislila ali ko sam ja da prigovaram ... tu je tab u superi pa nek razmisljaju.
Da je njihov nick u pitanju i te kako bi brzo resili stvar.
Ovako se pravi sprdacina.

Zar nije zabranjeno napraviti nik kojim se rugaš nečijem niku?
Ranije se dobijao ban ako se pojaviš na forumu sa nikom koji ismeva nečiji nik.
Meni nije jasno kako je administracija odobrila Klineru da promeni nik u Ja koji nisam. :dontunderstand:

Ne rugam se nikom licno ali sam hteo da budem suprotan Isusu za koga smatram da je izmisljen.
A i ako se njemu rugam to mi je nebitno, pa ko je on, nije clan naseg foruma :lol:

Ne rugam se nikom licno ali sam hteo da budem suprotan Isusu za koga smatram da je izmisljen.
A i ako se njemu rugam to mi je nebitno, pa ko je on, nije clan naseg foruma :lol:

Tvoj nick je sasvim istinit i primenljiv na svakog od nas.
I nije ruganje.
Ruganje bi bio nick poput "Saletov šef", "De Sistijev Vlasnik" i sl.

Ruganje je nick "JA KOJI JESAM".

Nisi morao da se mučiš, već si suprotan Isusu u svakom pogledu.
Ko ti je odobrio nik? Živo me zanima.

Meni samo malo smeta, jer sam disleksična i pecam se na prvih par slova,
i ponadam se da je Simo nešto napisao. Pa se sva razočaram kad vidim
da nije on, nego neko ko mora da gugla šta znači apsolut... :(

Back