JA moram

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KOOjOOT

Početnik
Poruka
32
Da postavim ovu temu jer gorim od želje za ISTINOM I SAMO ISTINOM. Ova će se tema nadovezati na sledeću
a počinje sa pitanjem: Koliko žena brije svoje MEZIMIZE, MAČKICE, RUPICE, RUČINE PUPOLJKE i da mi ne pođe voda na usta
pitam koliko je to stvarno bitno, a koliko je to samo hir, ako u opšte to kod nas radi NEKA, BEZ NEKI !!!!

Depilacija "na usko" jednom mesečno je obavezna.
Zašto?
Tako se osećam urednije, poželjnije, sigurnije da će mi svake tange savršeno stajati....i iz svakog ugla izgledati jebozovno.Još u kombinaciji sa izdepiliranim nogama, izmanikiranim noktima i izpedikiranim stopalima, pa još sva namazana mlekom za telo.... pa samu bi sebe poj*bala.

pade mi na pamet jedan prilicno kretenski, ali u svakom slucaju praktican razlog :arrow: izdepilirane 'mace' se ne 'linjaju' i ne ostavljaju "tragove" (u vidu dlaka) po kupatilu, i ostalim cudnim mestima , gde se te disgusting things vec mogu naci :lol: ( naravno pored svih ostalih gore navedenih razloga ) :lol:

apotekarka:
kojote:
apotekarka:
anakin:
apotekarka:
.... pa samu bi sebe poj*bala.

:lol: :lol:
loodaco...

Pa šta ću kad bih, a prvo bi se polizala! Njam-mljac!
ps:ko je lud, taj nije normalan

...LIZEM SLAG.OVO JE MNOGO SLADJE :!: 8)
MLJAC! :wink:

Nije zdravo unositi puno slatkiša,ali "uneti" u sebe kojotea-mljac:wink:

...sam i ja mislio! :D ODLEPIO SAM SKROZ ZA TVOJOM...
CELOM-CELCATOM :) ...apotekom bre! :wink:

Ja to redovno radim, jer kada sam to prvi put uradila posle toga sam uvek morala, sve ostalo mi je bilo odvratno, a naravno i muskarcima se to veoma svidja. :oops: :lol:

UF!!! Kako ste mi sve slatke i tačno ste zaslužile SVE !jedan veliki cokčić, na mestu po želji !!!
Veoma mi je drago što vidim da imamo slična mišljenja i što ste SVE jako fine, ali mi ipak živimo na balkanu
pa moram priznati da iz svog, ne hvalim se iskustvom, ipak STE MI SVE mnogo stidljive u tom predelu LATICA.

U većini ste mi odgovorili na naredno mišljenje, a to je da može čak da se desi, da naiđemo i na stanovnike
CARSKE ŠUME, što morate priznati nije ni malo zabavno.

U svakom slučaju tema se proširuje mojim interesom koji je malo intimniji, a svodi se na to:
,,Čime zaista žena može da se uzbudi, i kada se to dostigne da li je znak pravi, kada je MACA VLAŽNA!?!?,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back