talenat za glumu,pisanje,pevanje,ples { nadam se ja bar da imam

}..za manekenstvo ,pa, imala bih mozda ali sam niska

ne volim agencije za manekenstvo u nashoj zemlji, zato shto mislim da vecina ne rade profesionalno, na portfoliju sam vidjala devojke,ona sabijena na zid okrenuta ledjima, i dupe izbacila , do ona koja se slika polugola, i to zvanican sajt, ''ozbiljne'' agencije ne smeju da dozvoljavaju takve slike. Neki od portfolija,ne svi ali neki su slikani tako shto su devojke donele slike koje su one same slikale kod kuce,dok bi recimo,da si na Zapadu doveli bi te na set { cka i pocetnog modela} ,imala bi forografe, ne kazem da je ovo prvo loshe samo mi ovo drugo izgleda...ozbiljnije. Plus u jednom delu nashih agencija treba da dash pare,pa josh paare da bi ti napravili portfolio,dok na Zapadu bi pre bilo da dodjes bez icega,i ukoliko imas potencijala oni to vide i lansiraju te. To me nervira,shto ovde uglavnom kradu,treba naci agencije koje su ozbiljne i proverene.
generalno mislim da oni koji imaju talenat i ambicije vezano za manekenstvo da studiraju neshto i preko stipendija odu u inostranstvo i usputno se time bave,raspitaju se,shto ne bi neko ko zaista ima ''ono neshto'' bio uspesan u onome shto voli.........
anti-talenat...organizacija i bilo kakve logicke radnje, borilacke vestine

mislim,nikad nisam probala ali ne mogu sebe da zamislim

crtanje,to pogotvo, ne znam ni krug da nacrtam, matematika,fizika { rekoh bilo kakve logicke radnje }.....