Ja imam talenat!!

Koji je vas talenat?

• Sport

• Manekenstvo

• Gluma

• Pevanje

• Knjizevnost

• Crtanje

• Sport

• Manekenstvo

• Gluma

• Pevanje

• Knjizevnost

• Crtanje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
za pevanje...ali imam tremu da pevam pred nekim...mogu i da glumim ali opet me je*e trema...za sport onak..znam odbojku,rukomet i pomalo kosarke...manekenstvo...kad smrsam mozda...i tak...za svadjanje sam veeelikiii talenat,za teranje inata takodje...

talenat za glumu,pisanje,pevanje,ples { nadam se ja bar da imam :) }..za manekenstvo ,pa, imala bih mozda ali sam niska :(
ne volim agencije za manekenstvo u nashoj zemlji, zato shto mislim da vecina ne rade profesionalno, na portfoliju sam vidjala devojke,ona sabijena na zid okrenuta ledjima, i dupe izbacila , do ona koja se slika polugola, i to zvanican sajt, ''ozbiljne'' agencije ne smeju da dozvoljavaju takve slike. Neki od portfolija,ne svi ali neki su slikani tako shto su devojke donele slike koje su one same slikale kod kuce,dok bi recimo,da si na Zapadu doveli bi te na set { cka i pocetnog modela} ,imala bi forografe, ne kazem da je ovo prvo loshe samo mi ovo drugo izgleda...ozbiljnije. Plus u jednom delu nashih agencija treba da dash pare,pa josh paare da bi ti napravili portfolio,dok na Zapadu bi pre bilo da dodjes bez icega,i ukoliko imas potencijala oni to vide i lansiraju te. To me nervira,shto ovde uglavnom kradu,treba naci agencije koje su ozbiljne i proverene.

generalno mislim da oni koji imaju talenat i ambicije vezano za manekenstvo da studiraju neshto i preko stipendija odu u inostranstvo i usputno se time bave,raspitaju se,shto ne bi neko ko zaista ima ''ono neshto'' bio uspesan u onome shto voli.........:)

anti-talenat...organizacija i bilo kakve logicke radnje, borilacke vestine:lol: mislim,nikad nisam probala ali ne mogu sebe da zamislim :D crtanje,to pogotvo, ne znam ni krug da nacrtam, matematika,fizika { rekoh bilo kakve logicke radnje }.....

Poslednja izmena:
Da znas da hodas na suzenom tlu zvanom modna pista.... VAU KAKO COOL TALENAT.

Come on..

Od pravih talentata, ne ovih shitova, rekao bih talenat za umetnost ( slikanje, pisanje ) i talenat za strane jezike.
Ostalo se sve uci. Dobro uce se i strani jezici, ali ako si glup za engleski, dzaba ti sva skola.

Da znas da hodas na suzenom tlu zvanom modna pista.... VAU KAKO COOL TALENAT.

Come on..

Od pravih talentata, ne ovih shitova, rekao bih talenat za umetnost ( slikanje, pisanje ) i talenat za strane jezike.
Ostalo se sve uci. Dobro uce se i strani jezici, ali ako si glup za engleski, dzaba ti sva skola.

Sto se engleskog tice... moze ga svako nauciti, kao i svaki drugi jezik... Za to je neophodna samo volja... Strani jezik se moze nauciti za samo nekoliko meseci kao da ti je maternji ako odes na neko vreme u tu drzavu... Tu ti je zagarantovano da ga naucis, a ovako na casovima i kursevima ako se ne trudis i ne pratis, dzabe ti...

Receno mi je da imam talenta za pisanje... 'Ajde da im poverujem, posto volim da pisem i volim knjizevnost...
Talenat za jezike, ako to zovemo talentom.
I za sprtove (preciznije, kosarku, mada mi i fudbal lepo ide), samo sto ovaj ne razvijam.

Antitalenat za crtanje. Sve mogu, ako se potrudim, ali crtanje mi ne ide nikako. Deca u zabavistu crtaju bolje od mene. Tuga jedna. :confused:

]Receno mi je da imam talenta za pisanje.[/B].. 'Ajde da im poverujem, posto volim da pisem i volim knjizevnost...
Talenat za jezike, ako to zovemo talentom.
I za sprtove (preciznije, kosarku, mada mi i fudbal lepo ide), samo sto ovaj ne razvijam.

Antitalenat za crtanje. Sve mogu, ako se potrudim, ali crtanje mi ne ide nikako. Deca u zabavistu crtaju bolje od mene. Tuga jedna. :confused:

ja ga imam.......ali ne volim da pokazujem svoje radove...uglavnom su licni...........
a pocela sam da pisem nesto(kao knjigu) samo zato sto su se svi nalozili na Beogradjanku,a meni je to sranje i znam da mogu bolje od toga...........ne da izdam ili nesto,samo za moje drugarice.........
ali mi je pao sistem i ode sve u *****.........:neutral:
a mrzi me da pocnem opet.............

ja ga imam.......ali ne volim da pokazujem svoje radove...uglavnom su licni...........
a pocela sam da pisem nesto(kao knjigu) samo zato sto su se svi nalozili na Beogradjanku,a meni je to sranje i znam da mogu bolje od toga...........ne da izdam ili nesto,samo za moje drugarice.........
ali mi je pao sistem i ode sve u *****.........:neutral:
a mrzi me da pocnem opet.............

Ali kad profesorka srpskog pocne da cita moj pismeni pred celim razredom.... :dash:

Back