carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Imam talenta za sve

Zato kazem da imam sve talente jer se za sve interesujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam talenta za sve
Ne.
Jedini talenat koji imam jeste opsti talenat. To je kao talenat za swe, pa tako ne mogu da kazem da imam neki odredjeni talenat
a lupetanje jeste ponekad moja bright side![]()
Што се тиче ове задње реченице.....Да се приметити![]()
Pa za was niski narod
Za one izabrane, one koje razumeju moje reci mudrosti, za njih je moj gowor poput najlepse muzike, i oni sami prilaze kmeni iskazuju swoje postowanje swom wladaru
Za Srbiju nema zime u bliskoj buducnosti.
Moguce, ali ja mislim da nije sve u talentu... Treba se to vezbati i usavrsavati... A tek sto treba da se nadje veza ili bar da se negde istaknes medju milijone njih koji imaju isti cilj...![]()
Istina. A kako ćeš ti da iskoristiš svoje talente?
Istina. A kako ćeš ti da iskoristiš svoje talente?
Hehhehe manekenstvo
Da, da, moj talenat je da hodam i da poziram![]()
![]()
![]()
Па знаш шта, за цртање нисам сигурна. Ево, добила сам мој комп. натраг, врaтила сам се томе...
Али за ходање? За ходање сам ЕКСПЕРТ!![]()
![]()
talenat za trosenje para
antilenat za pravljenje istog..
Па знаш шта, за цртање нисам сигурна. Ево, добила сам мој комп. натраг, врaтила сам се томе...
Али за ходање? За ходање сам ЕКСПЕРТ!![]()
![]()
Moguce, ali ja mislim da nije sve u talentu... Treba se to vezbati i usavrsavati... A tek sto treba da se nadje veza ili bar da se negde istaknes medju milijone njih koji imaju isti cilj...![]()
Imam talenta za sve, a ovi forumasi koji me od skora poznaju rekli bi da imam najvise talenta da nerviram druge. xaxa
Mislim da se mnoge stvari uce, ali postoje i anti-talenti.
Mislim da mnogi imaju sve talente, ali znaju samo za one koje su razvijali.