"Ја БОТ " дехуманизација српског народа

Daj nešto od onoga o čemu smo pisali čoveče .Otvoriš pretraživač i u polje za pretragu ukucaš - Studenti u blokadi predali zahtev...Daj,da vidimo tvoju verziju.Pohvali se malo svojim umećem.

Nije da ti brojim al odgovorio ti na tri pitanja, moraćeš ti iskreno da odgovoriš na jedno postavljeno. Pa da spremim još dva.

Kao da ne znas da je Slavenska bivsa Komunistkinja :ljutko:

Znam, ali pokušavam da ustanovim kada to komunisti prelaze u neočetnike, u kojoj životnoj dobi.

Imajući u vidu da je dotična sada aktivni obožavalac stranke koja baštini tradiciju SRS a pre toga SČP i čiji su se lideri krstili vojvodskim zvanjima, cenim da je konačno došlo do pomirenja četnika i komunista samo što mene niko nije obavestio.

499983136-1251894796304364-3765288066056583107-n.jpg

kada kazes "i ja sam caci", to ti je kao da sluzis vojsku, a mozak ti na ispasi, tj, ne razmisljas, i ne mislis uopste, mentalno mrtva

kako je herojstvo polomiti bejzbolkom devojci vilicu, sustigavsi je niz ulicu, a ona bezala? i ako je to herojstvo kako tvrdi av, zasto je milos podneo onda ostavku na mesto premijera, zaSTO SE NIJE I DALJE HVALIO SA HEROJSKIM PODVIGOM SVOJIH PULENA, koji su sada u zatvoru?

vama cacijima je idol murat, a aljek siftar koji mu se klanja mrzi srbe vise od svih, zato je tO ZA NJEGA HEROJSTVO, cega se normalni gnusaju,a caciji ne misle, glave im sluze za ukras

@Slavenska ko god podrzava ovo aljekovo "herojstvo" i slavljenje murata je mentalno mrtav i dehumanizovan, bukvalno izrod
Ja kad kazem da sam "caci", milim iskljucivo na studente koji su zeleli da uce, jer njih podrzvaam, a ne ni na koga oko i mimo njih. To sam napisala 100 puta, ali ti se pravis "lud" i spocitavas mi nesto sto ne postoji.

A da smo ovde bili pod Turcima, jesmo, i ostalo je nesto u mentalitetu, u obicajima starim ali dobrim, ali to se odnosi na onaj porodicni, patrijarhalni deo, na gostoljubivost, i ni na sta vise (osim ratovanja, koje ipak, daleko bilo).

Ajd više ozbiljno - Kakva je tebe nesreća naterala da širiš okolo (žv)alave gadosti?
Čisto edukativno, ne bih da postanem sendvičar kad porastem.
Smejao si se i pod***avao si me za ono što sam objavio,i ja od juče čekam da TI priložiš svoju verziju dokumenta u vezi te priče.Rečeno je da su predali listu.Daj da vidimo iz tvojih izvora.
Nisi ni sobarica ni francuz,nemoj naivu...

Smejao si se i pod***avao si me za ono što sam objavio,i ja od juče čekam da TI priložiš svoju verziju dokumenta u vezi te priče.Rečeno je da su predali listu.Daj da vidimo iz tvojih izvora.
Nisi ni sobarica ni francuz,nemoj naivu...

Nemaš ti šta da gledaš dok ne odgovoriš na pitanje svih pitanja - Kakva je tebe nesreća naterala da širiš okolo (žv)alave gadosti?

Jako si loš bot, možda i početnik. Ne dobijaš ti sendvič da braniš sebe, ti si ovde da zastupaš svoj gospodar podguznih muva. To je sve.

Ne dobija on sendvič, on ih pravi. Kada padne režim, nema više kome da pravi i onda prestaje dotok novca. Zato je čvrsto uz režim. Svako od ovih što na forumu brane režim, u istoj su situaciji.

Poslednja izmena:
Ne dobija on sendvič, on ih pravi. Kada padne režim, nema više kome da pravi i onda prestaje dotok novca. Zato je čvrsto uz režim. Svako od ovih što na forumu brane režim, u istoj su situaciji.
Pozdravi majstora Životu,humanistu velikog srca koji nažalost nema pristup ibformacijama,ne čita novine,ne prati dešavanja i stalno vrti istu priču.
Tebe bih zamolio da nađeš jednu moju poruku u kojoj branim režim.

Pozdravi majstora Životu,humanistu velikog srca koji nažalost nema pristup ibformacijama,ne čita novine,ne prati dešavanja i stalno vrti istu priču.
Tebe bih zamolio da nađeš jednu moju poruku u kojoj branim režim.

Braniš. Kada se pozivaš na blokadu studenata, ja ti odgovorim sa slikom ispred skupštine. Ti se tada pogubiš i nestaneš.

Znači ukratko, smetaju ti kada studenti krše zakon a ne smeta ti kada država i režim krše zakon svakodnevno.

Braniš. Kada se pozivaš na blokadu studenata, ja ti odgovorim sa slikom ispred skupštine. Ti se tada pogubiš i nestaneš.

Znači ukratko, smetaju ti kada studenti krše zakon a ne smeta ti kada država i režim krše zakon svakodnevno.
Ma to je država postavila tamo i mi se tu ne pitamo ništa.Nismo jači od države i to moraš da shvatiš.A država je država,a režim je režim(šta god to bilo) i državne odluke se poštuju i ne dovode u pitanje.Što ne znači da ja podržavam SNS.Ja poštujem odluke države,plaćam porez,vodu,struju,tv pretplatu,vezujem pojas,palim svetlo na automobilu,ne prolazim na crveno...A ti podržavaš studente koji svakodnevno krše zakon i to nije dobro,jer oni su umislili u svojim glavama da su jači od države,a nisu,niti mogu biti.

ауторска тема

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

Nije tako.

Biti BOT za takve je uzvišeno zvanje.

Ti si Ćaci Bot.

Nova verzija.

CaciBOT.exe

Dva put kliknes, udelis sendvič, i ono kao pokvarena ploča samo izbacuje izmet na usta.... i preko tastature. Ono žitko sad, crveno crne boje, samo piči. Nekad su SNS botovi i udbaši na usta izbacivali tvrdu kaku, sad izliva žitko. A funj što smrdi.

Obavezno upotrebiti miris nakon sendvičara i ćacija, jedu jeftinu SNS salamu sa isteklim rokom.

Данас у ова смутна времена ,што би Андрић рекао , у ова времена страдања српског народа , свако ко има своје мишљење или пружи подршку председнику Србије постаје декларисан као БОТ .
a taj alex vuchi koga nazivas predsednikom podrzava 4 batinasa, naziva ih herojima, i jos bi da preti sudu sto ih ne pusta iz zatvora za lomljenje vilice 1 devojci! - kolika moras da budes gnjida od coveka da bijes bejzbolkom devojku, koja je napolju, mislim na kontejneru samo lepila plakat? pa i da je usla u prostoriju sns-a, a nije, zar na devojku bejzbolkom, kako su se oni to branili od nje, sta im je uradila osim sto je napolju lepila plakat?
Heroji? ne, nego: psihopatologija sns-a, a bot je kompliment, jer mi da mislimo da niste botovi, .... auuuu, bolje nemoj da preskaces terapiju

Nije tako.
Biti BOT za takve je uzvišeno zvanje.
Ti si Ćaci Bot.
Nova verzija.
CaciBOT.exe
Dva put kliknes, udelis sendvič, i ono kao pokvarena ploča samo izbacuje izmet na usta.... i preko tastature. Ono žitko sad, crveno crne boje, samo piči. Nekad su SNS botovi i udbaši na usta izbacivali tvrdu kaku, sad izliva žitko. A funj što smrdi..
Obavezno upotrebiti miris nakon sendvičara i ćacija, jedu jeftinu SNS salamu sa isteklim rokom.
a taj alex vuchi koga nazivas predsednikom podrzava 4 batinasa, naziva ih herojima, i jos bi da preti sudu sto ih ne pusta iz zatvora za lomljenje vilice 1 devojci! - kolika moras da budes gnjida od coveka da bijes bejzbolkom devojku, koja je napolju, mislim na kontejneru samo lepila plakat? pa i da je usla u prostoriju sns-a, a nije, zar na devojku bejzbolkom, kako su se oni to branili od nje, sta im je uradila osim sto je napolju lepila plakat?
Heroji? ne, nego: psihopatologija sns-a, a bot je kompliment, jer mi da mislimo da niste botovi, .... auuuu, bolje nemoj da preskaces terapiju
. . . . . , u, mutna vremena iz kanalizacije isplivalo na puvrsinu ono; naj, naj gore.!?
Dok se kukolj od zita ne odvoji nema nista.!

ауторска тема

Против њега се уздиже целокупна машинерија дехуманизације , он постаје крезави сендвичар , бот , пљује се путем озбиљних медија , црта му се мета на челу и постаје живи таргет онима који мрзе Србију .

Није лако бити човек са сопственим мишљењем , није лако бити на правој страни историје , на страни правде јер је то увек тежа и путем трња посута стаза , али човек са достојанством , човек који се бори за правду и противи се лажима и не може да бира други пут , осим овог трновитог који је под његовим стопалима .

Ја бот

Бити бот , особа без лица која пише за новац , бити тако представљен јесте увреда части јер новац није мотив за мене , за мене је мотив истина и правда а правда није на страни блокадера , правда није на страни оних који руше државу за новац .ту правде нема , то је машинерија зла .

Погледајте само лица блокадера , та избезумљена лица таме и мрака , они као да измигивају из неких пукотина зида цивилизације и меуљају по улицама за новац руше државу а ја сам "БОТ"

Данас је сваки човек који се успротив рушењу сопствене државе БОТ а они су праведници .

Свако бира свој пут , али за слободноумног човека на стани правде не постоји други пут од оног који је пред нама , пут борбе против обојене револуције .

ја бот

Ko te tera da budes Bot
Nikad nije kasno da se pokajes i trazis oprostaj od svog napacenog naroda
Nisi razumela ne rusi se drzava nego se rusi Diktator da bi se zastitila Drzava

:D

Poslednja izmena:
Ma to je država postavila tamo i mi se tu ne pitamo ništa.Nismo jači od države i to moraš da shvatiš.A država je država,a režim je režim(šta god to bilo) i državne odluke se poštuju i ne dovode u pitanje.Što ne znači da ja podržavam SNS.Ja poštujem odluke države,plaćam porez,vodu,struju,tv pretplatu,vezujem pojas,palim svetlo na automobilu,ne prolazim na crveno...A ti podržavaš studente koji svakodnevno krše zakon i to nije dobro,jer oni su umislili u svojim glavama da su jači od države,a nisu,niti mogu biti.

Oduvek me zanimalo, dal botovi pokvareni jer jedu pokvareno ili jedu pokvareno jer pokvareni?
De reci bar to kad već izbegavaš prvo i osnovno pitanje.

Back