Ja bogata, a on vozi JUGA

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106
.. kako to nestvarno, romantično zvuči.
Romantičnost ove veze je dovedena u pitanje, zbog "nemoguće" kombinacije; ona bogata a on siromašak. (obrnuto ima više šanse).. a sve zbog "mišljenja" kolega, prijatelja, okoline.. veza je totalno propala.
"Priča" ide ovako..

“Ja bogata, a on vozi JUGA”: Beograđanka raskinula sa dečkom jer je siromašan, pa gorko ZAŽALILA​

Devojkayugo.jpg

Tako je jedna anonimna devojka koja je odrasla u bogastvu podelila je svoju ispovest sa javnošću i otkrila kako materijalne stvari uglavnom ne mogu da pruže sreću svakome.

Odrasla sam i uvek sam imala sve živo što poželim, a sa 24. godine se desilo da se zaljubim u momka koji je bio srednja klasa, vozi neko srednje auto, ali je bio ipak pametan, inteligentan, prelep momak, najbolji student medicine u Beograd. Kako je rekla mnogo ga je volela, ali se teško nosila sa kritikama prijatelja koje je dobijala svaki dan.

Mnogo sam ga obožavala, sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismejavaju, i da ga zovu “jugo boj”, jer je vozio juga. Uvek me je bilo sramota dok sam s njim izlazila, prosto su mi ušli u glavu, rekla je ona i prepričala šta se zapravo desilo. Na kraju sam ga ostavila uz objašnjenje da nismo ista klasa, da meni treba neko ko je bogat, jer me moji prijatelji ne gledaju isto kao pre zbog njega. Tada je on njoj rekao: “Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bih jednog dana, svojoj ženi obezbedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi”.

Ali, ona je posle shvatila da je napravila grešku i to veliku. “To veče sam shvatila da mi je džaba sve što imam kad sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, nije hteo. Sada ima ženu, radi u Čikagu kao kardiohirurg i ima jednogodišnje dete. A ja sam propala bogatašica koja živi od roditelja. I dalje ga volim”, zaključila je mlada devojka.

Magazin dan

Ne znam kako bih i šta napisao a da ne zvuči kao da je životni promašaj ili nesrećna sudbina ove djevojke. jednostavno, slušaj svoje srce, pusti druge i njihova mišljenja.
U čemu su čari romantike? Materijalno ili duhovne?

Poslednja izmena:
Veoma je interesantna priča. Život je tako nepredvidiv i često ne postoji pravo da napravimo greške jer ih ljudi neće oprostiti. Vrlo je opasno kada neko nema oformljen karakter i poklekne pod uticaj prijatelja koji smatraju da znaju bolje. Uvek treba slediti svoje misli, pa makar i bile pogrešne. Ne pravdaj se društvu jer onaj ko nije tu za tebe u tvojim izborima, ne treba uopšte biti tu.

ne znam šta reći ovde osim što mu nije kupila neki bolji auto možda bi njeno debilno okruženje prestalo da vrši pritisak na nju kako treba da živi svoj život,ali ipak verovatno bi jugo boj postao žigolo boj ili tako nešto kod njenog okruženja tako da kao prvo pazi s'kim se družiš a kao drugo stvarno blesava priča...

cak i da je istinita ta prica je - pisi propala...nikada oni ne bi bili sretni
retko neko ko je dobio sve na gotovo moze da razume, postuje i voli nekoga ko je sam sebi sve stvorio, stvara...
drugaciji svetovi...ta "romantika" bi svakako pre ili kasnije propala...
ne kaze se za dzabe biraj cvet iz svoje baste....
sve drugo su samo bajke...obicno neostvarene ili sa nesretnim zavrsetkom....

U je, student medicine, on jos i imao sanse. Sta je sa sljakerom i burzujkom. 🤣🤣🤣
Ako nemas fax, dobar si samo za frenda, iako ne mogu shvatiti tu logiku, ako nisi dovoljno dobar za njih, s visine te gledaju, kako onda mozes biti i prijatelj.

.. kako to nestvarno, romantično zvuči.
Romantičnost ove veze je dovedena u pitanje, zbog "nemoguće" kombinacije; ona bogata a on siromašak. (obrnuto ima više šanse).. a sve zbog "mišljenja" kolega, prijatelja, okoline.. veza je totalno propala.
"Priča" ide ovako..

“Ja bogata, a on vozi JUGA”: Beograđanka raskinula sa dečkom jer je siromašan, pa gorko ZAŽALILA​

Pogledajte prilog 1031630

Tako je jedna anonimna devojka koja je odrasla u bogastvu podelila je svoju ispovest sa javnošću i otkrila kako materijalne stvari uglavnom ne mogu da pruže sreću svakome.

Odrasla sam i uvek sam imala sve živo što poželim, a sa 24. godine se desilo da se zaljubim u momka koji je bio srednja klasa, vozi neko srednje auto, ali je bio ipak pametan, inteligentan, prelep momak, najbolji student medicine u Beograd. Kako je rekla mnogo ga je volela, ali se teško nosila sa kritikama prijatelja koje je dobijala svaki dan.

Mnogo sam ga obožavala, sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismejavaju, i da ga zovu “jugo boj”, jer je vozio juga. Uvek me je bilo sramota dok sam s njim izlazila, prosto su mi ušli u glavu, rekla je ona i prepričala šta se zapravo desilo. Na kraju sam ga ostavila uz objašnjenje da nismo ista klasa, da meni treba neko ko je bogat, jer me moji prijatelji ne gledaju isto kao pre zbog njega. Tada je on njoj rekao: “Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bih jednog dana, svojoj ženi obezbedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi”.

Ali, ona je posle shvatila da je napravila grešku i to veliku. “To veče sam shvatila da mi je džaba sve što imam kad sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, nije hteo. Sada ima ženu, radi u Čikagu kao kardiohirurg i ima jednogodišnje dete. A ja sam propala bogatašica koja živi od roditelja. I dalje ga volim”, zaključila je mlada devojka.

Magazin dan

Ne znam kako bih i šta napisao a da ne zvuči kao da je životni promašaj ili nesrećna sudbina ove djevojke. jednostavno, slušaj svoje srce, pusti druge i njihova mišljenja.
U čemu su čari romantike? Materijalno ili duhovne?
Ја искрено мислим да је ово за рубрику ,,није се десило".

ne znam šta reći ovde osim što mu nije kupila neki bolji auto možda bi njeno debilno okruženje prestalo da vrši pritisak na nju kako treba da živi svoj život,ali ipak verovatno bi jugo boj postao žigolo boj ili tako nešto kod njenog okruženja tako da kao prvo pazi s'kim se družiš a kao drugo stvarno blesava priča...
za mog zivota nisam upoznao postenu pametnu a bogatu osobu. Inteligencija nula, obrazovanje sa kupljenom diplomom, arogantni, drski, svemocni.......uzas od karaktera, bez obzira dal musko il zensko. Odreko bih se od svoje dece ako bi se danas-sutra vezali za neku bogatu osobu. Naravno, ne mislim da mi snajka il zet budu slepci bez leba i krova nad glavom , ali da zive normalno bez jahti, vila, bentlija............
Na stranu to sto su ti bogatasi glavni generator svih problema i ratova u svetu...................I DA JA DAM SVOJE DETE U NEKU TAKU FAMILIJU.? NEDAJ BOZE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back