ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam neku matoru N73, već je mnooooogo spora i matora ali je ja obožavam jer pravi najbolje fotke na svetu.

No, sad su već počeli da crkavaju neki kontakti, baterija je oduvno umrla tako da mislim da ću je morati uskoro zameniti, samo ne znam kojim sranjem :S

imam i ja n73 :D čuvam ga, samo zbog fotki, ko nov je :D
i neku klasičnu nokijicu 5310 koja me fino poslužila. sad imam E5 nokiu i odlična je :)

pa el znaš ti koko je jedna godina u informatičkom sistemu jeote...

:lol:

Pa ugl jeste puno ali ne znam da li je nokia posle izbacila toliko dobar telefon kao n73. Toliko dobar i otporan i sve.
Fotke koje pravi su fantastische, ima radio, ima plejer, ima sve što treba da ima jedan najobičniji telefon.
Dobro, nema wifi jedino, al' meni ni ne treba.

imam i ja n73 :D čuvam ga, samo zbog fotki, ko nov je :D
i neku klasičnu nokijicu 5310 koja me fino poslužila. sad imam E5 nokiu i odlična je :)

Ja ne znam koji ću sad uzeti, sve gledam i tragam, imam neke pare, a pošto kupujem telefon jednom u pet godina onda gledam da bude i kvalitetan, pre nego jeftin.
Kapirala sam da uzmem c5 il' c3-01 al' ne znam, još ću da vidim.

Meni je jako bitno da telefon bude monoblok, najobičniji, bez touch skrina, preklopa i slajda, pošto mi stalno ispadaju i padaju i mehanički se oštećuju.

Zato toliko volim ovu nokiu, preživela je paklove sa mnom :heart:

History dictating symptoms of ruling romance
Claws at the shores of the water upon which we dance
All of us standing in line
All of us waiting for time
To feel it, all the way
And to be there when they
Say they know that
Maybe we'll change
Offered the chance
To finally unlearn our lessons
And alter our stance.

Machine, machine Messiah.
Take me into the fire

Hold me, machine Messiah
And show me
The strength of your singular eye.

Pa ugl jeste puno ali ne znam da li je nokia posle izbacila toliko dobar telefon kao n73. Toliko dobar i otporan i sve.
Fotke koje pravi su fantastische, ima radio, ima plejer, ima sve što treba da ima jedan najobičniji telefon.

pa to...meni je na tel važna kamera, jer neam digitalni fotoaparat...a puno slikam...misim fotkam...a ostalo ne mora da ima...

aaa da da, ja pomesala c3-00 sa c3-01 :)

:eek:

a050.gif

Pazi sad ovo...:lol:

To o cemu bi citao to radimo popodne..:mrgreen:
pričamo o hrani? to radimo non stop :lol:

Ja ne znam koji ću sad uzeti, sve gledam i tragam, imam neke pare, a pošto kupujem telefon jednom u pet godina onda gledam da bude i kvalitetan, pre nego jeftin.
Kapirala sam da uzmem c5 il' c3-01 al' ne znam, još ću da vidim.

Meni je jako bitno da telefon bude monoblok, najobičniji, bez touch skrina, preklopa i slajda, pošto mi stalno ispadaju i padaju i mehanički se oštećuju.

Zato toliko volim ovu nokiu, preživela je paklove sa mnom :heart:
e i meni. zato mi je najbolja bila klasična nokia 5310, dugo traje baterija i kad ispadne ne rasparča se.
joooj sad se setih kako smo se vozili...
idi levo! jel levo martina? levo :D
ahahahhaahaha tačno :zcepanje: :zcepanje:
ja bih te 50 puta do tad ubila što ne znaš strane :lol:
kad ti par puta prigusti, će ti omili kočnica...

valjda :sad2:
mada..ne reagujem bre ja ni na šta više.nisam čitava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back