Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
čuj N73 joj matoro......pa ja iam tel iz 2005 jeote...
Pa moja njoka je iz 2006, šta se zgražavaš tu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čuj N73 joj matoro......pa ja iam tel iz 2005 jeote...

Pa moja njoka je iz 2006, šta se zgražavaš tu![]()

Ja imam neku matoru N73, već je mnooooogo spora i matora ali je ja obožavam jer pravi najbolje fotke na svetu.
No, sad su već počeli da crkavaju neki kontakti, baterija je oduvno umrla tako da mislim da ću je morati uskoro zameniti, samo ne znam kojim sranjem :S

imam i ja n73čuvam ga, samo zbog fotki, ko nov je
i neku klasičnu nokijicu 5310 koja me fino poslužila. sad imam E5 nokiu i odlična je![]()

vidi ga ovo bogatunsko derle...
...i voziš neki Citroen C5 or somethin':..![]()

al kad diplomiraš, kupiće...![]()

Da ne citam o telefonima

pa el znaš ti koko je jedna godina u informatičkom sistemu jeote...
![]()
imam i ja n73čuvam ga, samo zbog fotki, ko nov je
i neku klasičnu nokijicu 5310 koja me fino poslužila. sad imam E5 nokiu i odlična je![]()

Pa ugl jeste puno ali ne znam da li je nokia posle izbacila toliko dobar telefon kao n73. Toliko dobar i otporan i sve.
Fotke koje pravi su fantastische, ima radio, ima plejer, ima sve što treba da ima jedan najobičniji telefon.
Dobro, nema wifi jedino, al' meni ni ne treba.
c3 je super, ali nema dobru kameru
bolje c5

videćemo šta i kako. ne volim ja da vozim![]()
opustim se previše, a i lenja sam na kočnicu![]()
pa ti vidi kolko je meni pametno da vozim![]()

što će reći da ti nije loše u životu kad se opterećuješ takvim glupostima...Pa imaju istu kameru, 5MP, pošto ne bih taj sa kvertijem, nego sa num. tastaturom (c3-01).
Imaju i iste otprilike opcije i skoro su i iste cene.
Bem li ga, smisliću još.
Ja kao stan da kupujem a ne telefon koliko razmišljam o tome, užas![]()

pričamo o hrani? to radimo non stopPazi sad ovo...
To o cemu bi citao to radimo popodne..![]()

e i meni. zato mi je najbolja bila klasična nokia 5310, dugo traje baterija i kad ispadne ne rasparča se.Pa ugl jeste puno ali ne znam da li je nokia posle izbacila toliko dobar telefon kao n73. Toliko dobar i otporan i sve.
Fotke koje pravi su fantastische, ima radio, ima plejer, ima sve što treba da ima jedan najobičniji telefon.
Dobro, nema wifi jedino, al' meni ni ne treba.
Ja ne znam koji ću sad uzeti, sve gledam i tragam, imam neke pare, a pošto kupujem telefon jednom u pet godina onda gledam da bude i kvalitetan, pre nego jeftin.
Kapirala sam da uzmem c5 il' c3-01 al' ne znam, još ću da vidim.
Meni je jako bitno da telefon bude monoblok, najobičniji, bez touch skrina, preklopa i slajda, pošto mi stalno ispadaju i padaju i mehanički se oštećuju.
Zato toliko volim ovu nokiu, preživela je paklove sa mnom![]()
ahahahhaahaha tačnojoooj sad se setih kako smo se vozili...
idi levo! jel levo martina? levo![]()

kad ti par puta prigusti, će ti omili kočnica...

što će reći da ti nije loše u životu kad se opterećuješ takvim glupostima...