ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije sve u parama nego i u navikama i (ne)kulturi...al dobro...pošto nemaš prakse, ti misliš da je sve do ekonomije...
...ako vi gore lale nemate, dođi dole da viš šta je nemanje...

Potpuno si u pravu što se tiče navika i hm... kulture.
Ali hoću reći da su ovde ljudi čak i pokušali nešto da promene, žele oni da bude to sve što efikasnije, čuli su negde, videli su, ali i dalje nemaju sredstava.
Opet, ja ti pričam kako je u Vojvodini.
Zaista ne znam kako je na jugu jer tamo nisam bila.
Da je sirotinja, verujem, jer je sirotinja sada skoro svugde osim u ova tri grada što imamo.

amin na ovo za Nis
uzas, jedva cekam da odem odavde...
malo malo pa ubiju nekog ili napadnu ili ne znam ni ja sta...
mislim da nema grada koji ima vecu stopu kriminala nego Nis.

nisam ja mislijo na kriminal i to...nego na kulturu življenja i uopšte izgled grada i mentalitet i to...misim...i ovo moje je selo, al je malo selo...a ono vaše je baš veliko selo...i kad god odem tamo kod vas, prosto jedva čekam da se vratim u svoje selo...

Pa isto kao i NS.
Mislim, ok, u NS ima onih koji nisu baš sirotinja ali je legalnost njihove delatnosti vrlo diskutabilna.
Inače nema ničega.
Ni industrije ni proizvodnje.
Samo banke, marketinzi, menadžeri, kur.ci, palci.
Realno, sranje je.
ja brate kad sam bio u enes na kurs, sam se oduševijo enesom...misim...neznam sad, al tad brate kad sam ušo u gracki, miriše na lepo...a ovde kad uđeš u bus miriše na povraćku...a o ulicama, infrastrukturi, snabdevenosti, navikama ljudi i to...i da ne načinjem priču jer ću se iznerviram...vi ste tamo za nas ovde evropa brate...vjeruj mi kad ti kažem...

ja brate kad sam bio u enes na kurs, sam se oduševijo enesom...misim...neznam sad, al tad brate kad sam ušo u gracki, miriše na lepo...a ovde kad uđeš u bus miriše na povraćku...a o ulicama, infrastrukturi, snabdevenosti, navikama ljudi i to...i da ne načinjem priču jer ću se iznerviram...vi ste tamo za nas ovde evropa brate...vjeruj mi kad ti kažem...

Može biti.
Bilo je tako nekada.
Sada sve manje.
Ima dosta ovih što muču, pa dok ne propričaju, malo je buka.
Al' srediće se to već sve jednog dana.
Bar se nadam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back