ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam drugarcu koja je gojazna i sad drzi dijetu al onu finu sve jede al umereno i broji kalorije i svaki dan vezba
ali jako sporo mrsavi i kad prekine dijetu tj ne vodi racuna da ne jede sltkise i masno odma krene da se goji bez obzira sto vezba

jjebo te ja kad sam isla na aerobik pa posle ples jela sam duplo vise jer se trosim a mrsavila, a to mi nije bio cilj htela sam da budem zategnuta i u kondiciji ono zdravo telo bla bla.... :lol:

ima nas razni

imam drugarcu koja je gojazna i sad drzi dijetu al onu finu sve jede al umereno i broji kalorije i svaki dan vezba
ali jako sporo mrsavi i kad prekine dijetu tj ne vodi racuna da ne jede sltkise i masno odma krene da se goji bez obzira sto vezba

jjebo te ja kad sam isla na aerobik pa posle ples jela sam duplo vise jer se trosim a mrsavila, a to mi nije bio cilj htela sam da budem zategnuta i u kondiciji ono zdravo telo bla bla.... :lol:

ima nas razni

jedva sam ubedila drugaricu da prestane da pije sokove i jede slatkiše, a stalno se žalila kako ne može da smrša (doduše imala je tek nekoliko kg viška)
i trčala i sve šta ne, kao ne jede posle šest uveče, ali nikako slatkiša da se odrekne.
tek kad ih je skoro potpuno izbacila iz ishrane, izgubila je i tih nekoliko kilograma. sve je do organizma vidiš :aha:

ma ok je.... ja bas vezbam, sva tezina mi je u misicima
a pa ok onda sta se bunis :lol:
onda je normalno da imas tu tezinu a recimo ne izgledas debelo, dajem primer, jer nabijas misice, povecavaju se i normalno da postajes teza
pa jedite jaja da ne budete gladne

ja bi sada palachinke sa malinama i bademima.

sinak ja ti smazem kobasicu i dva jaja i psle toga snikers i posle tri sata ko da nista nisam jela :lol:

nema veze kad je ubrzano mozes sta oces da trpas brzo ogladnis

najjace mi je kad u filmovima vidim kao doruckuju musle i mleko :zcepanje: jjebo te ja to pojedem posle jela
jednom sam probala jer je kao zdravo aj da vidim posle pola sata osecam zestoku glad posle sat vremena padao mi mrak na oci i tresle mi se noge kao da nista nisam jela :zcepanje: tad i nkad vise, jjebale vas pahuljice kao obrok

a pa ok onda sta se bunis :lol:
onda je normalno da imas tu tezinu a recimo ne izgledas debelo, dajem primer, jer nabijas misice, povecavaju se i normalno da postajes teza

sinak ja ti smazem kobasicu i dva jaja i psle toga snikers i posle tri sata ko da nista nisam jela :lol:

nema veze kad je ubrzano mozes sta oces da trpas brzo ogladnis

najjace mi je kad u filmovima vidim kao doruckuju musle i mleko :zcepanje: jjebo te ja to pojedem posle jela
jednom sam probala jer je kao zdravo aj da vidim posle pola sata osecam zestoku glad posle sat vremena padao mi mrak na oci i tresle mi se noge kao da nista nisam jela :zcepanje: tad i nkad vise, jjebale vas pahuljice kao obrok

e to je to. nikad mi nije bilo jasno ko može da preživi na doručku od pahuljica :confused:

ona treba da vidi blood type diet i da jede sve ono sto joj je zabranjeno da joj se uspori metabolizam

nisam neki strucnjak ali kolko znam to sa krvnom grupom nema veze nego sa stitnom zlezdom
to sto ce da izbaci nesto jer je za tu krvnu grupu to tako nema veze sa hormonima stitne i parastine zlezde kao i sa hipofizom i delom koji kontrolise stitnu
jedno su proteini na eritrocitima (krvna grupa) a jedno hormoni koje luce zlezde

jedva sam ubedila drugaricu da prestane da pije sokove i jede slatkiše, a stalno se žalila kako ne može da smrša (doduše imala je tek nekoliko kg viška)
i trčala i sve šta ne, kao ne jede posle šest uveče, ali nikako slatkiša da se odrekne.
tek kad ih je skoro potpuno izbacila iz ishrane, izgubila je i tih nekoliko kilograma. sve je do organizma vidiš :aha:
ma naravno treba isprobati kombinacije pa sta ti odgovara
ova moja je genetski krupna svi su
ona se jednom stesala obe smo imale 56 kg al njene butine su i dalje bile ko moje dve :lol:
a malo je niza od mene mislim da je 165

nisam neki strucnjak ali kolko znam to sa krvnom grupom nema veze nego sa stitnom zlezdom
to sto ce da izbaci nesto jer je za tu krvnu grupu to tako nema veze sa hormonima stitne i parastine zlezde kao i sa hipofizom i delom koji kontrolise stitnu
jedno su proteini na eritrocitima (krvna grupa) a jedno hormoni koje luce zlezde

da, razumem

ali, hormoni se mogu kontrolisati hranom. zasto se zenama u klimaksu preporucuje lan, neke travke itd

ne znam sad tacno da nabrojim, vidjala sam kako zene to istrazuju i jedu tu hranu da sacuvaju horm balans

ja cu da uzmem inekciju, ko ce se s tim zehebavati

ma jok, ovde ne znaju da se potpišu oni će da mi propišu dijetu za usporavanje metabolizma..još samo mi fali da posle njih budem slon :neutral:
mrzim lekare, ništa im ne verujem.
:think:
pazi testove ne mogu da zajjebu to radi aparat to barem mozes da znas dal je to a posle ako hoces kod dr da nadjes nekog normalnog
samo ideja :)
ja sve molim boga ne bi li me neki teski stomacni virus uhvatio nekih 15ak dana....

treba mi pomoc virusa :-/

to nemoj ni u ludila da zelis sebi
sve sve al zdravlje
jjebes par kg viska taman posla da zbog toga prizeljkujes sebi tako nesto
disciplinuj se pa ce da se skine nekako ako hoces

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back