ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, razumem

ali, hormoni se mogu kontrolisati hranom. zasto se zenama u klimaksu preporucuje lan, neke travke itd

ne znam sad tacno da nabrojim, vidjala sam kako zene to istrazuju i jedu tu hranu da sacuvaju horm balans

ja cu da uzmem inekciju, ko ce se s tim zehebavati

preporučuju se jer sadrže bioestrogene koji imaju sličan uticaj na organizam kao estrogen koji se normalno stvara u telu,
a koji manjka u menopauzi.

:think:
pazi testove ne mogu da zajjebu to radi aparat to barem mozes da znas dal je to a posle ako hoces kod dr da nadjes nekog normalnog
samo ideja :)

ako misliš na testove hormona iz krvi, radila sam sve i sve je na normali, čak i UZ tiroidne žl. i sve ok.
krvna slika još bolja i ja se ovako fenomenalno osećam, pa nikome nije jasno što sam mršava (sem tog genetskog faktora).
ono za intoleranciju na hranu nisam radila nikad, ali planiram kad tad.

da, razumem

ali, hormoni se mogu kontrolisati hranom. zasto se zenama u klimaksu preporucuje lan, neke travke itd

ne znam sad tacno da nabrojim, vidjala sam kako zene to istrazuju i jedu tu hranu da sacuvaju horm balans

ja cu da uzmem inekciju, ko ce se s tim zehebavati

da pa kao podsticu lucenje estrogena bla bla
mada realno kad imas problem tu te travke nece da pomognu jer one jako malo uticu
recimo kod zena u menopauzi smanjice joj se zenski hormoni pa ne znam sta da jede nema joj spasa :lol:

al ovo za tezinu uglavnom ima veze sa stitnom

grozdje.jpg

ako misliš na testove hormona iz krvi, radila sam sve i sve je na normali, čak i UZ tiroidne žl. i sve ok.
krvna slika još bolja i ja se ovako fenomenalno osećam, pa nikome nije jasno što sam mršava (sem tog genetskog faktora).
ono za intoleranciju na hranu nisam radila nikad, ali planiram kad tad.

e super onda
da onda je tako kako je, osim ako tu ima jos zvrcki koje mi ne znamo
pazi samo da ne ode mnogo dole :(

ja ako svaki dan ne pojedem nesto slatko dobijam apstinecijalnu krizu :lol:
unervozim se i samo na to mislim i onda moram da izadjem da kupim nesto slatko ma koje doba dana bilo :lol:
kupih danas na pijaci prodaju 3 za 100 snikers, taman da prezivim danas :mrgreen:

joj jedna drugarica ima u spaizu steku slatkisa, ono kupe po nekoliko slatkih proizvoda stavi u spaiz i redovno dopunjava, tako da kad god joj se jede ima nesto
i skontam ja da je to pametan potez bolje nego ovo moje svaki dan trci u radnju, kaze meni keva ma nemoj to ti ces to pojesti odmah :lol:
ma reko daj da probamo
i tako ti ja kupim jedno 4 cokolade od po 100 gr, jafu, mancmelou i kao aj da imam za par dana
pojela sam za dva dana sve :zcepanje:

tad sam to probala i nikad vise, em cu bankrotiram em zavrsim na hitnoj :lol:

ja ako svaki dan ne pojedem nesto slatko dobijam apstinecijalnu krizu :lol:
unervozim se i samo na to mislim i onda moram da izadjem da kupim nesto slatko ma koje doba dana bilo :lol:
kupih danas na pijaci prodaju 3 za 100 snikers, taman da prezivim danas :mrgreen:

joj jedna drugarica ima u spaizu steku slatkisa, ono kupe po nekoliko slatkih proizvoda stavi u spaiz i redovno dopunjava, tako da kad god joj se jede ima nesto
i skontam ja da je to pametan potez bolje nego ovo moje svaki dan trci u radnju, kaze meni keva ma nemoj to ti ces to pojesti odmah :lol:
ma reko daj da probamo
i tako ti ja kupim jedno 4 cokolade od po 100 gr, jafu, mancmelou i kao aj da imam za par dana
pojela sam za dva dana sve
:zcepanje:

tad sam to probala i nikad vise, em cu bankrotiram em zavrsim na hitnoj :lol:

ako krenem da jedem slatko smršaću još više jer onda normalnu hranu ne jedem nemam apetit.
a i krenulo lice da mi reaguje na slatko pa ga ja dodatno raščačkam. :roll:
imam pri ruci skoro uvek nešto slatko u torbi jer se desi da mi padne šećer, a tad sam u stanju što da se onesvestim, što da ubijem čoveka :neutral:
i tako.. :lol: nije mi dosadno :lol:

inače citirah te najviše zbog ovog boldovanog. to sam imala trip i ja da radim :lol:

ako krenem da jedem slatko smršaću još više jer onda normalnu hranu ne jedem nemam apetit.
a i krenulo lice da mi reaguje na slatko pa ga ja dodatno raščačkam. :roll:
imam pri ruci skoro uvek nešto slatko u torbi jer se desi da mi padne šećer, a tad sam u stanju što da se onesvestim, što da ubijem čoveka :neutral:
i tako.. :lol: nije mi dosadno :lol:

ovo se meni desava ponekad i nikako da se istreniram da imam sa sobom uvek jer pojedem odmah :zcepanje: ko ce ceka padanje u nesvest :zcepanje:

skoro mi se desilo na sred biblioteke krene da mi roknjava secer holesterol pritisak jjebem li ga sta je al dobijem klasican tremor i seta mi pod
pa trk u maksi dva snikersa odjednom sam slupala, gledali me ko da nisam normalna kako sam ih gutala :lol:
i bas sam sebi tad rekla aj pocecu da nosim al ne vredi :lol:

Poslednja izmena:
ovo se meni desava ponekad i nikako da se istreniram da imam sa sobom uvek jer pojedem odmah :zcepanje: ko ce ceka padanje u nesvest :zcepanje:

skoro mi se desilo na sred biblioteke krene da mi roknjava secer holesterol pritisak jjebem li ga sta je al dobijem klasican tremor i seta mi pod
pa trk u maksi dva snikersa odjednom sam slupala, gledali me ko da nisam normalna kako sam ih gutala :lol:
i bas sam sebi tad rekla aj pocecu da nosim al ne vredi :lol:

meni se samo zavrti. nisam do sad nikad pala u nesvest, ali imam odvratna iskustva sa tim kad mi padne šećer :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back