ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nađi ga tamo, odšikliraj, pretisni ok. Windows će ga deinstalirati. Onda ponovo štikliraš pa će ga instalirati opet i to je cela priča.

P.S.
Probaj na primer da deinstaliraš podršku za TCP protokol. Neće ti vratiti paint, al će internet da pukne bez problema. :hahaha:

А како ће онда да настави консултације... :)

Имаш све предиспозиције да се запослиш у мајкрософтовој техничкој подршци... :)

Nađi ga tamo, odšikliraj, pretisni ok. Windows će ga deinstalirati. Onda ponovo štikliraš pa će ga instalirati opet i to je cela priča.

P.S.
Probaj na primer da deinstaliraš podršku za TCP protokol. Neće ti vratiti paint, al će internet da pukne bez problema. :hahaha:
u do kurrca aj sad cu opet
samo vi mene zekite :sad2: nasli ste tupavca da zekite dobro dobro :ljutko:

nisam ni ja dok search nije reko da je u tom folderu al kad udjes tamo ne vidis ga
pa mi sad j kaze da je to nevidljivo da ne bi budale ko ja skembale sve :lol: al sve se seti kasno da mi kaze :lol:
Ја сам мислио да је део офиса...
А такве ствари не чачкам ако немам стручног консултанта бар на телефону...
:hahaha:
kratko me nema ovde i vidi šta sam sve propustila ...

Па, за тако нешто је довољно само да свратиш и не можеш да омашиш...

Но, ја бар нисам испод... :) :) :)

sredjeno :zskace:

tri jjebene godine ga jjebem i sad mi tek kaze da postoji dugmence sistem restore :eek: vratila sam ga par dana u nazad pre svih cackanja
sad je sve tu

hvala drustvo na trudu :cmok: i usputnom zajjebavanju :azdaja:
dobicu cir od ovog kompa

kaze pa imas komp godinama ja sam mislio da znas te cake, ja sam tako cacko sve i svasta i ucio de je sta
kad je ovako komplikovana tehnologija uglavnom se trudim da ne cackam nista da ne zajjebem nesto
i vidite sta se desi kad metla pokusava da kroz cackanje nauci nesto :lol:

sredjeno :zskace:

tri jjebene godine ga jjebem i sad mi tek kaze da postoji dugmence sistem restore :eek: vratila sam ga par dana u nazad pre svih cackanja
sad je sve tu

hvala drustvo na trudu :cmok: i usputnom zajjebavanju :azdaja:
dobicu cir od ovog kompa

kaze pa imas komp godinama ja sam mislio da znas te cake, ja sam tako cacko sve i svasta i ucio de je sta
kad je ovako komplikovana tehnologija uglavnom se trudim da ne cackam nista da ne zajjebem nesto
i vidite sta se desi kad metla pokusava da kroz cackanje nauci nesto :lol:

:lol:

cek bre macko 55 kg
:think:
ako me oci ne varaju delujes deblje od saint jel tako?
a kolko nam saint ima kila?

ako je verovati onoj fotki ja onda izgledam mrsavije a imam vise kila :lol:

nista mi nije jasno, moracu da pokrenem csi da utvrde o cemu se tu radi
15-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back