gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
JOŠ 15 MINUTA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
si srećna?vratili opciju šaranja profila![]()
e, Megi, je l' radi delta siti?
si srećna?![]()
Kreću drugari iz Niša. Mogla si i ti s njima na roštilj! Možda ti se svidim i ostaneš da živiš kod mene
vratili opciju šaranja profila![]()
Mislim da danas sve radi, ali ja sam u Kragujevcu, za ovde znam da je otvoren tržni centar ceo dan, bar su mi tako rekli...
Ja sam se inače "prebacila" na Ušće, postalo mi je draže, zbog Dive, Bottega Verde, Lush-a... Posebno zbog Lush-a))
kao došla bie pa setio si se kad da mi kažeš![]()
Opaaa!!! Sad ćeš napokon da staviš slonoveJa sam pošizela kad sam videla da mi je profil naked... Taman sam ga okrečila i renovirala, kad su preuredili forum...
na Lush sam alergična i kad prođem, a kamoli kad uđem
verovatno radi, sad ću da izguglam![]()
okrečila sam ga samo, nekako mi deluje prenatrpano kad stavim neku sličicu, a nemam pojma ni slončići gde su mi ustvari
pa sredi ga ponovo da ga vidimo, ima čak i boljih opcija za sredjivanje![]()
Ti si šašava, pa što bre?
Jeste sve to onako zajedno apsolutni šok za čulo mirisa, ali nije baš toliko strašno...))
Ja sam tamo redovna mušterijaSephora, Lush, Bottega Verde - moje ljubafi
Ma, radi vrv, ali treba proveriti, nama odande treba dosta... Pusta 89-ka, čekam je po pola sata...
E, sad ide i 13-ica u DC, da znaš...
Jedno je zajedničko. I oni su sa jednog forumapa i ne. pogotovo sa nepoznatim likovima iz niša![]()
pa, ne zato što me nervira, nego počnem da kijam kao magarac
e, ozbiljno?
otkud 13 tamo?![]()
Nemam vremena sad, pozabaviću se time u neko drugo vreme ovih dana, jedva čekam da se igram dekora))
Je l' dolaziš ovamo po planu ili njet?
I ja sam se iznenadila... Čekala sam nedavno 95 i 89 jedno pola veka, kad ono - eto ti 13-iceToliko sam joj se obradovala to veče, nemaš pojma
))
Tako da, sad više ne moraš da silaziš kod Ade i presedaš, sačekaš 13-icu i odeš do DC-a opuštenzi))
Jedno je zajedničko. I oni su sa jednog forumaForumsko okupljanje
![]()