Ja bih da izjavim

Bolje je da te ljudi postuju nego da te samo vole pogotovo prijatelji...

Ako te vole a ne postuju znaci da ti od toga nemas nikakvu ljubav niti korist i sluzis im samo ko predmet zabave, sprdnje i za ogovaranje, razbijanje monotonije i dosade, lupanje etikete i stavljanje u kutije pa i iz neke sitne koristi cak.

U ljubavnim odnosima je potrebno i da te devojka voli i postuje a ako te samo voli a ne postuje ta veza je osudjena na probleme i postaje toksicna i samo ide nizbrdo.
Ako te postuje a ne voli oda je upitanju korist i materijalizam tad si zamenjiv lako i postoji mogucnost da te vara...
Jedino veza u kome te devojka postuje i voli ima svoju budcnost i iskrena je...

Kod prijateljstva je dovoljno samo postovanje...

Ove godine ću za slavu da popenjem goste na stolice da pregledaju da sam oprala sve lustere i prebrisala, zatim da otvorim vitrinu da vide da su sve čaše oprane , i sve te preterane radnje zbog kojih padamo na nos a niko ni ne primeti, e ove godine ću da vodim turu po stanu i da im skrećem pažnju na miris zavesa, blistanje ogledala , itd. pa nećemo mi uzalud trošiti vreme :)

:cool::mrgreen:

macak-zdravlje.jpg

Juce smo ja i zena bili na slikanju i sve ostale procedure za lk i pasport..bila je ogromna masa ljudi pa sam ja stavio masku ONO SVAKI DRUGI KASLJE
zavrsili smo sve to do 14 sati a zatim na uzimanje krvi za analizu tkzv..Trombotest..U petnaest sati evo nas doma..nema nista za rucak jbt..Ajde Mister u obliznju cevapcinicu i resili smo stvar..Celo vreme nas je vozala nasa kcer kojoj sam kupio malo vozani BMW x3 suv.. bas za ovakve prilike..Usput ovo je treci auto koji prodje kroz moje ruke a zavrsi kod nje..

Back