Ja bih da izjavim

Jel sam ja jedini kome smeta sunce i vedro nebo kad grane onako na hladno vreme.Deprimira me i nervira i jos vise podstice da ostanem kod kuce i namaknem roletne...Ako je napolju ispod 5° ne volim da vidim vedro plavo nebo i bljestavo sunce, volim kad je oblacno i kad sunca nema da bude pravo zimsko vreme kako mu prilici a ne zubato licemerno sunce?

Jel sam ja jedini kome smeta sunce i vedro nebo kad grane onako na hladno vreme.Deprimira me i nervira i jos vise podstice da ostanem kod kuce i namaknem roletne...Ako je napolju ispod 5° ne volim da vidim vedro plavo nebo i bljestavo sunce, volim kad je oblacno i kad sunca nema da bude pravo zimsko vreme kako mu prilici a ne zubato licemerno sunce?
Ја волим сунце у било које доба године.Искрено,волео бих да је стално сунчано,али то овде није могуће.

Pin by 💖Dragana 💖 on DDD | Funny quotes, Favorite book quotes, Funny  thoughts

Covek koji ti je drug i prijatelj ceo zivot kome verujes i pricas otvoreno o sebi koji ti je pomogao dosta puta a i ti njemu si daje za pravo da te vrednuje, pocenjuje, zavidi na neke tvoje retke uspehe koje na njegovom polju i zivotu malo fale i taj vas uspeh kad se srusi potajno mu se raduje sto je poropao ne zeleci ni da se ljutski izvini.

Da slucajno u necemu nesto ne budes ni u bilo kom trenutku bolji od njega iako mu sve ide vidno bolje nego tebi jos ti i za to malo uspeha i srece sto tebi znaci zavidi i posle kad se rusi potajno mu se raduje.Plus se umesa na neki nacin u istu pricu i razmece se i siri parama i busa i daje indirektno tebi orimer kako treba i da je on mogo kad bih hteo.Pritom okolo prica "kad moze on sto ne bi mogo ja".Samo da bi sebi dokazao da moze i on iz frustracije i zavidti i pritom u procesu vara devojku za koju prica da ga postuje ali mu smeta sto joj je mogucnost pokretljivosti desne ruke slabija u zglobu kod lakta i sake.Ali mora da se dokaze kod prijateljice vase devojke da da primer razmicuci se parama (jer je imao srecu i veze da ih sada ima) i sebi i okolini i vasoj devojci kako treba da se radi na tvom mestu.Jer sto samo ti da imas strankinju i takvu ljubav, i pocenjuje te tipa sto prica okolo kad mozes i ti sto ne bi on mogo da ima devojku preko bare razmicuci se parama i mogucnostima kojim ti nemas tj za koje tebi treba vremena da zaradis odes i slicno...

Da li oprostiti takvom coveku?

Retko gledam tv program, ali slušam radio stanicu na tvu.
Međutim, u poslednje vreme tv SuperStar me oduševljava

Upravo sam odgledala prvu epizpdu domaće serije 'V efekat'
Serija obećava.
Počeo film 'Pedeset nijansi siva", muzika uvodne špice :heart2:

Back