gost 359182
Buduća legenda
- Poruka
- 40.484
Da li si gledala drugu sezonu "Azbuke"?Jbdi
Upravo na TVSuper Star počinje film ' Što se bore misli moje'![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si gledala drugu sezonu "Azbuke"?Jbdi
Upravo na TVSuper Star počinje film ' Što se bore misli moje'![]()
Jesam, odgledala na Super Staru, išle epizode dan za danom.Da li si gledala drugu sezonu "Azbuke"?
I ja sam. Meni se mnogo svidja i bas mi prija. Znam da si i ti imala pozitivne komentare za prvu sezonu pa zato pitamJesam, odgledala na Super Staru, išle epizode dan za danom.
Sada, vikendom, ide na TV Prva

manji od makovog zrna, pa sve to što realno moraju prećutati, dođu i isfrustrirano istresu na žene na netu, tj. na forumu.
Vidiš da je tema ' otkačena' za zezanje.Ako je nivo humora na ovom forumu sprdacina sa duzinom kenyanya na WC solji
onda ne treba ni da dolazim visse ovde...
@Black_star , evo ovde sam upusala utiske o serijiRetko gledam tv program, ali slušam radio stanicu na tvu.
Međutim, u poslednje vreme tv SuperStar me oduševljava
Upravo sam odgledala prvu epizpdu domaće serije 'V efekat'
Serija obećava.
Počeo film 'Pedeset nijansi siva", muzika uvodne špice![]()
yoy, pa kopiraj ih i na moyu temu, da ne zvrji prayna.......@Black_star , evo ovde sam upusala utiske o seriji

a usput napiši tamo i podrobnije šta ti se svidelo kod nje dosad.@Black_star , evo ovde sam upusala utiske o seriji

Prebaci ti, ovo sam pisala pre desetak dana.yoy, pa kopiraj ih i na moyu temu, da ne zvrji prayna.......![]()
Ne mogu da prebacim, nisam moderator ovde.Prebaci ti, ovo sam pisala pre desetak dana.
Prva i druga epizoda su najbolje do sada.
Videćemo u nasavku.

Neću.Ne mogu da prebacim, nisam moderator ovde.
Moraš sama. Preseli se slobodno tamo na diskusiju o tome, pa cela tema je samo o tom!![]()
eh, ćš, šaš, šuš, css, trs, crs......Neću.
Pisala sam u temi 'Ja bih da izjavim'.
Ostavila sam post u temi o seriji, nemam ništa dodatno da kažem.
Druga je priča šta mislim kuda ide taj deo foruma.Ne sviđa mi se uređivačka politika. Imala bih šta da pišem jer volim pozorište i film, ali..
: )

ja da spavam neee , evo mene rano jutrosTi spavaš... Ti spavaš... Ti spavaš...