Izvući će se Vučić?!

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne postoji mir.
Osim ako mislis na suptilnu rasprodaju zemlje koja se nece odmah osetiti.
Privatnom sektoru ce biti nuzni sindikati. to ce vise doneti levica nego desnica. Bez sindikata ste na vetrometini. Mislim na prave sindikate, a ne one socijalisticke.

vec sam pisala sve sto se radi, radi se i radi toga da se puni budzet da bi se prehranili svi oni koji su na budzetu. da bi svima bile redovne plate i da bi dobijali povisice, nicim izazvane. srbiji ne treba toliki drzavni aparat, jedno 50 posto bi mogao da se skrati...ali, sta raditi sa svim tim nesposobnim narodom, koji je navikao da sedi i ceka platu?

taj sindikat ce se pojaviti nikada, a mozda ni tada. svako se bori za sebe kako zna i ume...divlji zapad sistem.

Naravno, slažem se. To je neminovna realnost koja uskoro sleduje. Pre svog pada žrtvovaće sav nepotrebni balast: svu svitu, poslušnike, plaćenike, pione, podanike, lakeje, botove, sluge...

dobro, ajde da pretpostavimo da je vecina njih u drzavnom sektoru, jer vrv i jesu. neka botuju po sluzbi. pitanje je sta raditi sa njima. ja jesam za to da se takvi otpuste sa posla i izbace iz svojih udobnih fotelja i stolica, ali sta raditi sa njima?

kada je vucic dosao na vlast on nije nikoga od zutih dirao, vec je samo dodao svoje glasace tjah dodao je radna mesta. evo ziva nisam da cujem sta raditi sa viskom drzavnog aparata tjah raznih salterusa i sluzbenika, nepotrebnih.

Možda, nemam pojma, ( Picule je ?) nisam toliko zagrižen da bih pratio svaki njihov korak, a da li vi zagriženi shvatate koliko ste glupi,

To što pokušavaš da pišeš na Politici a pojma nemaš ni ko je Picula niti o
bilo čemu drugom upravo pokazuje koliko si .... nepametan (ako ja napišem šta si onda
me banuju, ti vidim možeš nekažnjeno da vređaš)
,.. koliko život prolazi mimo vas ?
Tvoj domet je Politika..
O čemu si još i gde pisao na Krstarici ?
Osvrni se, gde ti je prošao život, .. uz nekog Miloševića ili Vučića, Šešelja ?

Da li si ti svestan kakve gluposti pišeš? Naravno da nisi.
Ti si od onih koji misle da nešto znaju a ne znaju ništa. Najgori soj ljudi.

Nažalost, verovatno si u pravu.
Narod se okrenuo protiv vas.. i glasaće protiv vas, .. tako se ovde, na Balkanu glasa, - protiv ! Narod je zavađen. Vi ste ga zavadili.

Poslednja istraživanja javnog mnjenja baš to pokazuju :mrgreen: :hahaha:
Verovatno ne znaš i za to i šta je.

mi bre nemamo dovoljan broj fizijatara po domovima zdravlja, ali bitno je da imamo kojekave sluzbenike fikuse.

Pa ya[to ih nemamo? gledaj objektivno. zato sto se izdvaja malo novca za zdravstvo i skolstvo, a razlika novda odlazi enormno u privatne dzepove. Vise milijardi evra je otislo u privatne dzepove, danas imamo puno milionera a svi zacudo povezni sa njima

to je ono sto vecina ostrascenih ne razume ljudi hoce 7ebeni mir i stabilnost, kao vrsta tezimo tome. ne plase se ljudi vucica i da izraze svoje nezadovoljstvo, koje postoji, plase se upravo toga da ne bude jos gore, pogotovo bez jasnih ciljeva i namer.

Istina priznao to neko ili ne, a gadjanje frazama poput defetizam i sl. više ne pali u smislu da automatski kreneš da se braniš elaborirajući po milioniti put nešto što si par postova iznad već napisao.

Novokompojovani privatnici, a to su svi naši od bar 30 godina unazad nemaju kulturu poslovanja u privatnom sektoru, radnike tretiraju uglavnom kao robove koje su kupili ali to je već za posebnu temu.

Život je brz i neću više da ga traćim na promašaje, znači :
- bajo hoćeš vlast, izvoli pridobij me jasnim planom i programom i šta ćeš, koju promenu ti da mi doneseš sutra , ako to nećeš da izneseš na foru tuc muc, to ćemo u hodu, moj glas nećeš dobiti.
Ja da punim tvoj budjelar i tvojih pajtosa, kumova i švalerki, ne pada mi napamet.
Nema tu više mesta za neko filozofiranje, dosta škola smo prošli do sada.

To što pokušavaš da pišeš na Politici a pojma nemaš ni ko je Picula niti o
bilo čemu drugom upravo pokazuje koliko si .... nepametan (ako ja napišem šta si onda
me banuju, ti vidim možeš nekažnjeno da vređaš)

Da li si ti svestan kakve gluposti pišeš? Naravno da nisi.
Ti si od onih koji misle da nešto znaju a ne znaju ništa. Najgori soj ljudi.

Poslednja istraživanja javnog mnjenja baš to pokazuju :mrgreen: :hahaha:
Verovatno ne znaš i za to i šta je.
Pa neeje mi problem da ukucam u Gugl Picule ,...
Ali zašto bih,.. ?
ako je to viza sa pisanje ovde,
prestaću da pišem, čim padnu tvoji :kafa:

Pa ya[to ih nemamo? gledaj objektivno. zato sto se izdvaja malo novca za zdravstvo i skolstvo, a razlika novda odlazi enormno u privatne dzepove. Vise milijardi evra je otislo u privatne dzepove, danas imamo puno milionera a svi zacudo povezni sa njima

pazi, opet dolazim na isto pitanje koje smeta- sta posle vucica? zuti su npr. osakatili zdravstvenu zastitu zuba. osudjena si na privatnog zubara. ko mi daje garanciju da sutra taj neko novi nece ukinuti fizijatriju (ili nedajboze komplet zdravstvenu zastitu), pa da komplet budemo osudjeni na privatne terapije. ljudi i sad idu cesto privatno, dok cekaju terapije u dz. dobijas ih brzo jedino ako si na bolovanju.
hocu da kazem zato je neophodno da se zna taj cuveni program, a ne zato sto smo mi zlikovci koji vole da postavljaju nezgodna pitanja.

pazi, opet dolazim na isto pitanje koje smeta- sta posle vucica? zuti su npr. osakatili zdravstvenu zastitu zuba. osudjena si na privatnog zubara. ko mi daje garanciju da sutra taj neko novi nece ukinuti fizijatriju (ili nedajboze komplet zdravstvenu zastitu), pa da komplet budemo osudjeni na privatne terapije. ljudi i sad idu cesto privatno, dok cekaju terapije u dz. dobijas ih brzo jedino ako si na bolovanju.
hocu da kazem zato je neophodno da se zna taj cuveni program, a ne zato sto smo mi zlikovci koji vole da postavljaju nezgodna pitanja.
Što nisi menjala žute posle prvog mandata ?

pa kako da ti da program neko ko jos nema ni organiyaciju? Sacekajte ili poverujte da je Vucic jedini koji ume da vodi zemlju.

Ja licno poznajem mnoge kolege koje mislim da ce biti na studenskoj listi, to su sve oybiljni profesori sa karijerom i oybiljni ljudi. U svakm slucaju oybiljniji od onih krelaca sa kupljenim diplomama i nevaspitanim likovima sto su se nakrali

Nije cak problem ni sa ovim Macutom, mozda je i on sposoban da necim upravlja, covek ima ozbiljan CV kao lekar i profesor. Ali je njegov problem to sto ga na sastanak sa vrhom policije niko i ne zove, vec protivustavno sastanak vodi Vucic sa Dacicem. Tek da mu pokaze da se on ni za sta ne pita.

dobro, ajde da pretpostavimo da je vecina njih u drzavnom sektoru, jer vrv i jesu. neka botuju po sluzbi. pitanje je sta raditi sa njima. ja jesam za to da se takvi otpuste sa posla i izbace iz svojih udobnih fotelja i stolica, ali sta raditi sa njima?

kada je vucic dosao na vlast on nije nikoga od zutih dirao, vec je samo dodao svoje glasace tjah dodao je radna mesta. evo ziva nisam da cujem sta raditi sa viskom drzavnog aparata tjah raznih salterusa i sluzbenika, nepotrebnih.
Ne može se svaka boranija hapsiti ili odmah optustiti. Nastao bi haos. Ali u nekom produženom periodu će se to desiti. Neki će otići u penziju, neki ako su samo imali vezu možda ostati, oni koji su botovali leteće iz državnih službi, aktivni sendvič-menadžeri će i odgovarati zbog zloupotrebe službenog položaja i ucena...

Naravno, neki će se izvući. Iako sva ta glupa podanička masa misli da je ona baš taj slučaj koji će se izvući.

Što je problem i nama i njima. Nama jer se mafijaška okupacija produžava nepotrebno, a njima jer se neće izvući i kao svaki bahati glupani misle da ako im je nešto prolazilo do sad da će proći i sad. Bolje bi im bilo da se sakriju u mišju rupu, ćute i čekaju momenat da pokušaju da prebegnu.

Poslednja izmena:
Ma sećam se kako ste apsili SPS i JUL, sve ih ili učlanili i zakumašili
Ili bar za koalicionu vladu uzeli

Ja se sećam da sam sedela u kancelariji predsednika Privredne komore Beograda ( poslovno) kada su ušla dva debela ( ne u kilaži. u lovi) italijanska privrednika koji su do tada poslovali, sarađivali ovde sa našima i jasno postavili uslov da se zadrži dotadašnji direktor kompanije sa kojom su sarađivali inače prekidaju saradnju.

Velike pare su bile u pitanju, a oni da se maju sa nepriučenim početnicima primera Čede u tek mu sašivenom odelu i celim gaćama, nemaju nameru.
I nisu bili jedini sa takvim reakcijama.

Setimo se ko je slat u diplomatiju od oktobarskih promena:
- Danicina nepismena frizerka i slični psihijatri kao i danas.

I sad neko da mi priča to ćemo u hodu, saznaćete posle izbora, samo nas zaokružite...
Ma bež' tamo, još mi vrane nisu mozak popile :lol:

"Drugo, i kada se završe izbori, postoji šansa da se dokupi većina korupcijom ili ucenama, čim se objavi protivnička lista, počeće da radi na tome", skreće pažnju Čanak.
чекај , стани! не мрдај!
ко скреће пажњу ??? коооооооо ?
јеси ти икад у животу своме чуо за стару народну изреку ''није битно ко каже већ шта каже'' ?
да јеси не би нам овде потурао глупости старог удбашког крмка НЕНАДА ЧАНКА

он је из исте кухиње као и режим, ткаође и његова бивша жена марија васић коју користе да је подметну студентима и протестима...

види, поента успеха студената у последњих 7 месеци неће бити њихова листа ако то до сада још нијеси уклавирио, већ оно што су успели да народу предоче а то је следеће :
ВЛАСТ МОРА ДА РАДИ ЗА НАРОД.
чим власт чини супротно мењај је!

тако да народ више никаданеће бити успаван схебан и апатичан што је био проиѕвод 80 година титоистичког тоталитаризма јер то што је овде и дан данас свакако ниеј систем већ тоталиттаризам где ћим кажеш против власти ти си страни лаћеник

дакле, ако студентска листа не испуни ОЧЕКИВАЊА народа у првих 6 мјесеци или годину док не одемо на прве фер и деморкатске иѕборе после овог система биће смењена док кажеш кекс!

то смо бар схватили.

очекивања су пре свега :

- ЛУСТРАЦИЈА
-хапшење комплетног система (поѕиција плус опоѕиција и нво активисти који су иста кухиња) који су учествовали у лоповлуку, издаји последњих 35 година ...

-постављање функционалних институција и искорењавање корупције
-правда за све а не селективно

уколико то не буде, лете таман да су ПУТИН

не бригај се ништа. СТУДЕНТСКИ УСПЕХ ЈЕ УПРАВО У ОВОМЕ да смо коначно прогледали и дигли се у свести.
сви смо мивласницидржаве у односу рецимо 1 према осам милиона. вучић ништа више није од нас власник ове државе.
нити било ко други.

е то ти је УСПЕХ СТУДЕНАТА који ће трајати за вјек вјекова.

ВЛАСТ МОРА ДА РАДИ ЗА НАРОД. поштено .

ако не ради како је народу воља, ЕТО ТИ ПРОТЕСТА и јово наново док не нађемо оне који ће радити за народ.

а цео народ не можеш поткупити.

дакле опусти се...

Ja se sećam da sam sedela u kancelariji predsednika Privredne komore Beograda ( poslovno) kada su ušla dva debela ( ne u kilaži. u lovi) italijanska privrednika koji su do tada poslovali, sarađivali ovde sa našima i jasno postavili uslov da se zadrži dotadašnji direktor kompanije sa kojom su sarađivali inače prekidaju saradnju.

Velike pare su bile u pitanju, a oni da se maju sa nepriučenim početnicima primera Čede u tek mu sašivenom odelu i celim gaćama, nemaju nameru.
I nisu bili jedini sa takvim reakcijama.

Setimo se ko je slat u diplomatiju od oktobarskih promena:
- Danicina nepismena frizerka i slični psihijatri kao i danas.

I sad neko da mi priča to ćemo u hodu, saznaćete posle izbora, samo nas zaokružite...
Ma bež' tamo, još mi vrane nisu mozak popile :lol:
Pišete lirski sastav ? :D
Kakve vrane ...i kakve cele Čedine gaće ?
Demagogija - botovska.

A imate i veze sa politikom ?
Koliko ste stranaka promenili ?
A gde ste sada, jasno je k'o dan.

Back