Izvući će se Vučić?!

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa šta je alternativa? šta predlažeš? želiš da lopovi opljačkaju i prodaju sve? šta hoćeš?

recimo da se daju odgovori na neka pitanja koja zanimaju obican narod. svako od nas ima pravo da pomisli i postavi pitanje - a sta ako ti novi budu jos gori? zato sto mnogi od nas jos uvek imaju jasna secanja sta je bilo posle 5.10. skontali smo da je sve bila jedna velika sarena laza.

Ali studenti nisu glupi.
Pronašli su način da rasture kavez, bez drmanja.
Pa njihovi zahtevi su važniji od bilo kakvog nerealnog programa i lažnih obećanja, kojima se vi nadate i za koje bi glasali.

Izneće svoj program zasnovan na svojim zahtevima.

Pa ja sam ovde jedini tvrdio da školska godina neće propasti.. setite se.. jedini.
I sad tvrdim da će imati plan (i program) Šta posle Vučića.

Meni jako glupo i zvuči "Šta posle Vučića"... Pa on je prevarant, zlotvor, lažov, izdajnik...
I vi - Šta posle V...
Pa bilo bi smešno da nije žalosno.

to da skolska godina nece propasti je oduvek bilo jasno. pa nije niko lud da izaziva jos veci bes, nego ce i poklanjati sve ako treba...ocene, sta god.

recimo da se daju odgovori na neka pitanja koja zanimaju obican narod. svako od nas ima pravo da pomisli i postavi pitanje - a sta ako ti novi budu jos gori? zato sto mnogi od nas jos uvek imaju jasna secanja sta je bilo posle 5.10. skontali smo da je sve bila jedna velika sarena laza.

zato što u demokratijama se menjaju vlade i vlasti. to je normalno. Ovaj vlada već 13 godina.

A ako ti misliš da je posle 5. okt bilo gore nego pre onda....... ne znam šta da ti kažem - glasaj za vučića ili nemoj da izađeš na izbore.

Ja nisam čovek iz tog sveta. Ja ako mi jedan brak ne odgovara ja izađem, a ne da ostanem jer se pitam a šta ako će biti gore.. Rešavam probleme a ne da ih nagomilavam. Život ide dalje, a ja menjam na bolje. Ljudi koji su stručni i vredni i nisu mangupi i lopovi su mi svakako bolja opcija.

I obesili bi ga ladno.. Šešeljevci i Vučićevi radikali. Oni najglasniji "Rodoljubi", koji bi i koji su za vlast pristali da prodaju svoju zemlju.
Aha, baš kao što su ga obesili kada je 2010. godine dozvolio Paradu ponosa, a borba protiv iste je u to neko vreme "rodoljubima" bila veći fetiš od "borbe za Kosovo" jer su i oni bili svesni da je ova druga tada već više od deceniju bila ad akta, kao što su ga obesili kada je predao ratne zločince Karadžića i Mladića haškom tribunalu i kao što su ga obesili posle potpisanih tzv. Borkovih sporazuma kojima je zvanični Beograd de fakto priznao Republiku Kosovo.

Eno ga Boris Tadić normalno dan-danas opušteno sedi po kafićima i još se čak i mangupira tako što u "Maderi" hvata za gušu i preti ubistvom PRAVOM EVROPEJCU Zoranu Vuletiću pošto je ovaj izjavio da je Boris Tadić politički profitirao od (nerazjašnjenog) ubistva Zorana Đinđića o kome takođe postoje mitovi kako je bio "vizionar," kako je "napravio prekid sa Miloševićevom politikom" i šta sve ne, no ovo šta je predsednik Građanskog foruma kazao o Borisu Tadiću je sušta istina.

hipoteticki da sam sada student, prihvatila bih odluku da kazem vecine da blokiramo fakultet i da izgubim jednu godinu...cisto da se ne izdvajam iz drustva, koje je u tim godinama i dalje bitno. da li bih bas bila zadovoljna sto gubim godinu? ne mora da znaci. mozda bi mi to smetalo, nerviralo bi me. tako da sad u ovom momentu 31.07. 2025. spremala bih ispite i politika bi me zanimala ko lanjski sneg.

zato što u demokratijama se menjaju vlade i vlasti. to je normalno. Ovaj vlada već 13 godina.

A ako ti misliš da je posle 5. okt bilo gore nego pre onda....... ne znam šta da ti kažem - glasaj za vučića ili nemoj da izađeš na izbore.

Ja nisam čovek iz tog sveta. Ja ako mi jedan brak ne odgovara ja izađem, a ne da ostanem jer se pitam a šta ako će biti gore.. Rešavam probleme a ne da ih nagomilavam. Život ide dalje, a ja menjam na bolje. Ljudi koji su stručni i vredni i nisu mangupi i lopovi su mi svakako bolja opcija.

ne radi se o tome da li je bilo bolje i gore...radi se o tome da je sve sto je receno u dosovoj kampanji bila laz.

Žvala trenutno drži sve poluge moći u zemlji. Policija je pod njegovom kontrolom, a verovatno i vojska, s obzirom da do sada nije uradila ništa da spreči njegovo divljanje. Ukoliko je on sam projekat nekih centara moći u zemlji, što je vrlo moguće, to znači da oni neće da krenu protiv njega sve dok ne pronađu nekoga ko može da ga zameni. A to opet neće biti dobro za zemlju jer ukazuje da postoji jedna mala grupa ljudi koji sve nas drže za gušu. Pre ili kasnije ćemo morati da se uhvatimo u koštac sa njima, ako hoćemo da se zaista oslobodimo.
То не функционише тако како ти замишљаш.
Ни центри моћи 90их нису нашли замену за Милошевића, већ је дошла гомила малих лидера и једино се издвојио осредњи лидер Ђинђић, касније опет долазе више мали, него осредњи лидерчићи Коштуница и Тадић.
Ти центри моћи прелазе на другу страну, када су сигурни да њихов режим пада или падају заједно са режимом и деле његову судбину.

Тако ће бити и сада. Сви који маштају о неком лидеру опозиције, од тога нема ништа. Опет ће гомила малих и тек понеких осредњих лидера и лидерчића доћи на власт и опет ћемо имати власти које се смењују јако брзо после пола мандата и једног целог мандата.

Eno ga Boris Tadić normalno dan-danas sedi po kafićima i još se čak i mangupira tako što u "Maderi" hvata za gušu i preti ubistvom PRAVOM EVROPEJCU Zoranu Vuletiću pošto je ovaj izjavio da je Boris Tadić politički profitirao od (nerazjašnjenog) ubistva Zorana Đinđića, o kome takođe postoje mitovi kako je bio "vizionar," kako je "napravio prekid sa Miloševićevom politikom" i šta sve ne, no ovo što je predsednik Građanskog foruma kazao je sušta istina.

Vređanje i lupetanje.
Kada je Đinđić ubijen, ostali su kadrovi kao Živković iČeda Jovanović na vrhu, što bi stropoštalo stranku ! Ja ličnosam im tada pisala ljudi uzmite se u glavu dajte nekog normalnog za predsednika stranke, jer za ovu dvojicu nikada ne bih glsala... Mićunović se tada vratio, možda baš pod njegovim uticajem izvukli su Borisa kao nekoga za koga bi mogao d glasa i CENTAR a ne samo ostrašćeni građanisti, posebno desni centar.

To se slažem al' ne lipši magare do zelene trave.
Videćemo.

Konfuzno je što se za sve ovo vreme nije iskristalisalo bar neko ime, grupa ljudi za koje ćemo reći:
- e, ovo su oni pravi, oni nam trebaju!

Ne vredi više ni ona što se slušala kad su demokrate padale:
- ako ovi ne valjaju, menjaćemo ih.
Još tada sam govorila da je to utopija jer kad nesposobno, neuko, neobrazovano , zasedne u fotelju, ni šparhlom ga nećeš odlepiti što upravo i gleedamo poslednjih 12 godina, tako da...
Nisam optimista, bojim se da opet ne bude:
- sjaši kurta da uzjaše murta.
Nećemo da čekamo zelenu travu.

Ti njegovi debilni blefovi su mu poslednji očajnički trzajevi.

Samo ne treba padati u defetizam, to im je poslednja nada da se izvuku - ne da ostanu na vlasti nego da ne zaglave ćorku koja im sleduje

Pa znaš šta, deluje mi kao da ucenjuju s tim svojim - ovi mi ne valjaju, šta ako bude gore. Ništa ljudi moji , sedite u svojim govnima još dugo ako želite. ako takvi budu većina ovde uvek se i mi možemo preseliti i ostaviti ovu zemlju u gownima

kod zutih u privatnom sektoru uglavnom nije bilo nikakvog ugovora o radu. tada nisam radila, ali sam cula ljude. rad na crno, potpuno crno, cak ni siva zona.

Uz sve simpatije za Đinđića:
Bio je na dogovor sa Slobom Miloševićem.
Nisu se dogovorili.
A, da jesu ?
Nikoga ne dižite u idole.

Ja sam to podržavala. On je bio pametan čovek. Mora se pregovarati. On je hteo vlast da okrene na svoj točak, ali je umesto njih upala u koaliciju Nova Demokratija.
Bilo je starih kadrova u SPSu koji su bili strucni, kvalitetni ljudi, bolji nego ovi danas. Ya njih je bila ve'ina ljudi i to je bila realnost.

kod zutih u privatnom sektoru uglavnom nije bilo nikakvog ugovora o radu. tada nisam radila, ali sam cula ljude. rad na crno, potpuno crno, cak ni siva zona.

To je bilo doba malih boginja. Secas li se da pre toga nismo bili clanovi Ujedinjenih nacija, da smo devize kupovali na ulicama, da nije bilo nicega? I sad kao odmah je trebalo sve da bude naj ?

Pa i sad kad se smeni ova lopovska ekipa ce bii tesko.. jer su puno pokrali. Nadam se samo da ce se sve arhive otvoriti

To je bilo doba malih boginja. Secas li se da pre toga nismo bili clanovi Ujedinjenih nacija, da smo devize kupovali na ulicama, da nije bilo nicega? I sad kao odmah je trebalo sve da bude naj ?

Pa i sad kad se smeni ova lopovska ekipa ce bii tesko.. jer su puno pokrali. Nadam se samo da ce se sve arhive otvoriti

naravno da se secam da su se devize prodavale na ulici i benzin u flasama.

naravno, bice tesko za privatni sektor, vama na budzetu je uvek sve obezbedjeno. :lol: mene trenutno zanima samo mir i stabilnost. svaki ekstremizam deluje nepovoljno.

naravno da se secam da su se devize prodavale na ulici i benzin u flasama.

naravno, bice tesko za privatni sektor, vama na budzetu je uvek sve obezbedjeno. :lol: mene trenutno zanima samo mir i stabilnost. svaki ekstremizam deluje nepovoljno.

Ne postoji mir.
Osim ako mislis na suptilnu rasprodaju zemlje koja se nece odmah osetiti.
Privatnom sektoru ce biti nuzni sindikati. to ce vise doneti levica nego desnica. Bez sindikata ste na vetrometini. Mislim na prave sindikate, a ne one socijalisticke.

Back