Извештај са митинга

da bi ova konstatacija dobila na tezini , mora se pogledati malo unazad......naime, do 2000 godine, kao slobin prirepak, SRS nije imala nikakvog razloga da mitinguje......

Od petog oktobra 2000 , do smrti zorana djindjica , a i nesto kasnije, SRS je bila u misijoj rupi, sa jedva 12 % birackog tela, te kao takvi , uplaseni mishevi, nisu ni smeli , a nisu ni mogli da prave mitinge.........

E, od atetntata na premijera, glavesine SRS ponovo dobijaju krilca, i unazad , eto 4-5 godina , svako malo, prete izvodjenjem " nekoliko miliona" ogorcenih radikala.......koliko je ta prica jedan obican , izduvani balon ( da ne kazem qrton ) , videlo se pre neki dan.........i radikali su , naravno , sve vreme znali, da ne mogu da skupe mitingasa koliko za utakmicu dva seoska kluba seste srpske lige, ali ovaj put ih je zayebo david, pa nisu imali gde.......stegli su mooda, organizovali miting sa "nekoliko miliona" radikala, i .......na kraju pobegli sa sopstvene bine, koju su okupirali huligani i navijaci............

Toliko o radikalima , i njihovim , " masovnim" mitinzima ......"druge stranke po velicini":roll:

jaoj ti mi pricas o uplasenim misevima.....pocni od djindjica i ekipe koji su se udruzili 18 stranaka:hahaha::hahaha::hahaha:

Власт почела паклену операцију „нова сабља”
Растурањем МИРНОГ протеста МИРНИХ грађана на Тргу Републике у Београду дана 29. јула 2008. године, а који је организовала одговорна патриотска странка, СРС, и харангом из својих моћних медија против СРС и њених лидера, власт је започела операцију „нова сабља”, као наставак оне сабље из 2003. године. Подсетимо народ да је претходна „сабља” имала за циљ да се кроз „обрачун са криминалом” ДОС-овска власт обрачуна са ПОЛИТИЧКИМ ПРОТИВНИЦИМА и тиме уведе диктатуру у Србији.
Ова операција је сигурно, као и претходна „сабља”, настала у централама америчких и британских обавештајних служби, које су у функцији империјалног похода Америке и Британије на Исток. Сигурно ова операција има и подршку из поменутих држава које су се „прославиле” у бомбардовању Срба и Србије, и у подршци свим нападачима на Србе у бившој Југославији. Акција осмишљена у централама држава које су доказале зле намере према Србима и Србији, а проводе је они који су на власт дошли уз помоћ тих држава. Зато ова операција и има изглед перфектно осмишљене операције, али највећу „ефектност” ова операција постиже захваљујући чињеници да су сви, или скоро сви, медији у Србији под контролом амерчко-британске власти у Србији.
Да ли се нови кординатор акција зове Монктон, како се звао организатор претходне сабље, о чему у наставцима пише Глас јавности, или другачије, нема значаја. Акција је осмишљена, почела је реализацију, и има сву логистичку подршку фактора држава у чијим централама је испланирана.
Неспорна је чињеница да је власт на митинг убацила своје провокаторе, да је полиција наводила своје акције и интервенције да буду све ближе скупу протестаната, бацајући при томе канонаде ШОК БОМБИ, а са циљем да и физички нападне организаторе скупа, лидере Српске Радикалне Странке. Неспорна је чињеница и да је режимска полиција бацала сузавац на народ који се, у повратку кућама, МИРНО кретао према аутобуској станици.
Иако су жртве, и народ – учесници скупа и лидери СРС, медији под контролом америчко-британске власти у Србији су прогласили жртве кривцима за нереде које је власт „софистицирано” изазвала, и понављајући стотинама пута на тим медијима, на разне начине, утемељила сатанизацију СРС. Читава сатанизација потпуно личи на сатанизацију Индијанаца која се проводи у америчким филмовима, који су направљени пошто је Америка истребила Индијанце. У питању је исти модел извртања истине, без могућности жртве да се брани.
Ја сам уверен да ова сатанизација не може проћи код народа, и да сама акција „нова сабља” , којој сатанизација треба да послужи за оправдање, неће проћи код народа, иако се власт служи истим методама обрачуна са „противницима” којом су се служили и данас служе Американци када хоће да опљачкају и униште један народ.
Да ли је улогу Чеде у претходној „сабљи” сада преузео Динкић, чија странка поново позива на забрану рада СРС пошто им је претходни покушај пропао, када су прикупљали потписе од грађана и при томе се срели са жестоким отпором, није важно, или сваки од њих има своју улогу према плану „нове сабље”. У сваком случају, може се сагледати потпуна сагласност, синхронизација, свих учесника у „новој сабљи”, и њихово планско деловање.
Лидери СРС и сви мислећи грађани, у овоме случају су стратегијски нападнути Срби и Србија, морају народу разоткрити и објаснити суштину, циљ и начин функционисања „нове сабље”, тако да се лажни пропагандни мехури, којима се „нова сабља” обавија, буквално распрсну. Само тако ћемо сачувати право на слободу и будућност наших потомака.

Dvadesetak ljudi je doslo na skup naoruzani palicama i oni su poceli tucu sa policijom, da li je neko od njih uhapsen, koji su im bili motivi. Dok je miting jos trajao oni otpoceli sukobe sa policijom. Policija je mogla da ih izoluje i uhapsi ako je htela. Pitam se da li 20000 hiljada ucesnika mitinga krenulo sa huligana da se bije sa milicijom NIJE. Sve je to bilo smisljeno da bi se diskreditovao miting podrske Radovanu Karadzicu i optuzila SRS.

A celu pricu je organizovao rezim poglavnika Borisa Tadica-Francetica

Gospodo draga,

čitajući vaše komentare, duboko sam se zamislio, koliko god plitki neki komentari bili . . .

Ja nisam radikal, nisam ni "žuti", iskreno ni jedni ni drugi nisu mi bliski, jer ni jedni ni drugi ne rešavaju problem gradjana ove zemlje,jedni svojom vlašću drugi svojim ponašanjem(tipa: nisam na vlasti i nemoram ja da brinem o građanima).

Godinama slušam kako se svi siti nabrinuše o ovoj zemlji, za Kosovo, za Vošu, za građane, tako da su poverenje skroz izgubili. Da li treba isporučiti Karadžića ili ne, to ne treba ja da kažem, jer moja reč kao pojedinca ionako ne vredi, uvek će biti radikala(patriJota, kojima je Krajina i Kosovo majka), uvek će biti i onih koji bi prodali i svoje d.pe zarad ličnog ili već čijeg interesa(mog ličnog ne, kao ni mojih sugrađana), ali mislim da Karadžića. Mladića, ili kojeg već ne, treba predati, treba im suditi, ali kao i Gotovini, kao i Tačiju. kao mnogima još, ima ih mnogo . . .

Da rezimiram, niti je DS pukao, oni koji su im dosada verovali, sad će još više,
niti je SRS, mada skupovi tog tipa mi nisu bliski iz prostog razloga, jer sam se dovoljno opekao kad se rušila prethodna vlast, koja je bila besna na Miloševića jer je krao sam za sebe, ovi drugi koji dođu biće još bešnji, jer mnogo duže čekaju.

Back