Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Не видим зашто би неко уносио стрв у кућу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јес у лепљиве... лепљиве и ципеле кад се залепе за тепих са онак пар сантима блата.. немојте се изувати нек вам доконе жене чисте псећа гованца па после деца ваљају по тепиху. баш онако здраво и хигијенски нема шта
mislim da moj drug limun ima jos mnogo toga pametnog da kaze na temu

Где налазиш толико блато? Асфалт још није дошао у ваш крај?
на улицама града...
Једино ако живиш у близини неког градилишта.
Да да, иначе нам је град чист, мо'ш да једеш са асфалта..
О блату конкретно причамо.
А теби је прљавштина само блато?
Нормално да није. Прљавштина се налази и на длановима а нешто не видим да гостима нудите прање руку при доласку.
Рачунамо да редовно перу руке. Не могу се упоређивати дланови и ђонови.
Нема ништа лепшег него згазити по чистом и меком тепиху у својој кући, изување је оно што прави границу између мог чистог дома и прљаве улице.
Морам признати да немам тај фетиш меких, чистих тепиха.
Vidi opet podigli ovu temuJa se obavezno izuvam cim udjem u stan. Prvo i nogama to vise prija a drugo ma koliko cistili i prali ulicu ona je ipak puna necistoca.
Vidi opet podigli ovu temuJa se obavezno izuvam cim udjem u stan. Prvo i nogama to vise prija a drugo ma koliko cistili i prali ulicu ona je ipak puna necistoca.
Људи се изувају кад дођу својој кући. То се не односи на госте а тема је о њима.

Ne moze se djelimicno izuvati...ili svi ili niko...![]()
То се не може изједначити.
Zasto ne?
Код куће си сатима и желиш да ти буде удобно. Гост ти дође на пар сати и жели да изгледа лепо.

Код куће си сатима и желиш да ти буде удобно. Гост ти дође на пар сати и жели да изгледа лепо.

A ne izgleda lepo u papucama?![]()
Ne znam,kod nas je obicaj,ali bas u 99,9% da se gosti,a i domacini izuvaju i niko,ali bas niko nije nikad spomenuo da osjeca da izgleda ruzno.
To je izmisljen razloga za neizuvanje.![]()
Не. Ако сам дошла у сандалама/ципелама/чизмама - желим да тако и седим.
e,sad ti svoje zelje mozes da ispunjavas u svojoj kuci...ali u tudjoj valjda postujes zelje domacina...ako on zeli da mu se ne unosi prljavstina sa ulice u kucu.
a cini mi se da je njegov razlog jaci od tvog...naravno,kompromis je uvijek moguc i pozeljan.
Нико кога знам ми не тражи да се изујем нити се код мене изува. Постоје просторије које су намењене промету људи и оне друге, чисте.