Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
Sto duze traje rokanje po izraelu sve veci pritisak ce biti na satanijahua od strane sopstvenog naroda da se prestane sa ratom.
Tako ga zvati je adekvatno, lik je teški ratni zločinac - krivac za smrt na desetine hiljada palestinskih civila. Okreće mi se želudac kad ga mnogi forumaši zovu Bibi, to je tepanje monstrumu.

Sto duze traje rokanje po izraelu sve veci pritisak ce biti na satanijahua od strane sopstvenog naroda da se prestane sa ratom.
Sto bude duze srokanje po Iranu jajatolahu ce jajca bit ko zrno graska:whistling:
Ako se Mule i dalje budu Qrcile bice rokanje i po centru Teherana pa ko duze izdrzi:per:

Sto bude duze srokanje po Iranu jajatolahu ce jajca bit ko zrno graska:whistling:
Ako se Mule i dalje budu Qrcile bice rokanje i po centru Teherana pa ko duze izdrzi:per:
Dje ti je buraz po IQ-u, Mej Bregami....po njemu Iran već nema raketa, PVO-a, avijacije, nema ničega...

Tako ga zvati je adekvatno, lik je teški ratni zločinac - krivac za smrt na desetine hiljada palestinskih civila. Okreće mi se želudac kad ga mnogi forumaši zovu Bibi, to je tepanje monstrumu.
Биби је планина од човека.

Israeli army issues evacuation threat for area in Tehran​

RqWy.gif

Пошто Иран слабо шта погађа од војних циљева, да ли ти то навијаш за даље погађање цивилних циљева и цивилне жртве, као средство принуде за престанак дејстава?

Ja bih se fokusirao na stanje u samom Izraelu, sta ti veliš.....od svog nastanka, da li je ovakvo nešto vidjeno u Izraelu...i molim te, bez jeftinih tirada, da ili ne...
Ок, фокусирај се.
Какво је то "СТВАРНО СТАЊЕ у самом Израелу"?

Имаш неке стварне податке ван гротескних ликова са Твитера?

Биби је планина од човека.
Lupetaš. Čak i da nije kriv za smrt desetina hiljada palestinskih civila kao što jeste, lik je žešće korumpiran. Njemu se treba suditi u Izraelu za korupciju, ali se izvlači na premijerski imunitet. Zato mu odgovara rat da što duže bude u fotelji da odloži ćorku. Pola Izraelaca ga mrzi, a mnogi već godinama protestuju protiv tog korumpiranog zločinca.

Poslednja izmena:
Пошто Иран слабо шта погађа од војних циљева, да ли ти то навијаш за даље погађање цивилних циљева и цивилне жртве, као средство принуде за престанак дејстава?
Njemu TIXIJU i njima slicnim je raketiranje po civilima dusevna hrana :rtfm: :ljutko:

Ок, фокусирај се.
Какво је то "СТВАРНО СТАЊЕ у самом Израелу"?

Имаш неке стварне податке ван гротескних ликова са Твитера?
Da li rakete padaju po Tel Avivu i Haifi, da ili ne moliću...

To je radila Rusija kao drzava a ne Jeljcin.
Iran je glasao za rez.o Srebrenici itd.
Uglavnom svi imaju poteze lose po Srbiju
Zato treba biti neutralan u sukobima i po mogucnosti prodavati oruzje svima zaracenim stranama.
Lociran si !
Obiće ti se o glavu SNS bote ovo pisanje protiv Rusije i tebi i Vučiću

Monstrumi rađaju monstrume.
Misliš da je Crvena armija u WW2 bila fina i pristojna kad su ušli u Dojčland?
Sljedeći put nemoj masakrirati djecu na rejv partiju.

Da li rakete padaju po Tel Avivu i Haifi, da ili ne moliću...
ne , ne padaju
ja dosad nisam video nijednu
samo nesto , ono nocu , mcrveno i ondak prasak msa divnim razlicitim bojama nam se prikazivalo
danju isto , nisam video te raketLe , samo da se zgrade ruse, ulice , fabrike i ljude u nekim cvenim uniformama i imaju creva i prskaju.
znaci , Iran nema raketa.

Back