Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.378
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda kazu da su Iranci vjerski fanatici hahahaha
Политичари-луђаци на државној цести.Pa jesu, jedno je državna politika a drugo luđaci na cesti.
Takmice se americki politicari ko ce bolje da polize izraelski supakПолитичари-луђаци на државној цести.
Не, то је Бахреин!Катар је шиитска земља са сунитском династијом.
Nemoj bolan, taman otvorila
TacnoНе, то је Бахреин!
Tako je i sprečio rat Srbije i Kosova 2020.Na pitanje je li rat potpuno završen, Trump je odgovorio: "Da. Ne vjerujem da će ikada više pucati jedni na druge."
Okej.![]()
Možda je tome razlog što se zahvaljujći medijima i EPP filmovima uopšte ne zna za vazdušnu bitku kod Mansure (Mansoura) u kojoj je Egipat odrao izraelsku avijaciju od batina i tako odlucio Izrael od ambicija da zagospodari Sueckim kanalom… delta Nila je bila posejana krševima francuskih Miraža, i Izrael rešio da prepusti stvar američkoj diplomatiji.Arapi su se uverili da nema neke svrhe ratovati protiv Izraela. Trebale su decenije. Persijancima treba isto toliko.
Dečko izmislio ratove samo zato da može lagati da ih je zaustavioTako je i sprečio rat Srbije i Kosova 2020.![]()
Ah, sad ti više nije izdajnik?Digao Trampara par B2 i finito.
Ajmo dječice, dosta igrarija
Naravno sa jest, di sam napisao da nije?Ah, sad ti više nije izdajnik?
Kako se brzo zaljubi u izdajnika![]()
Kako može biti izdajnik demokratski izabran predsjednik? Objasni po kojem članu kojeg američkog zakona je izdajnik i pokaži pravomoćnu presudu američkog suda.Naravno sa jest, di sam napisao da nije?
Nisi mi baš danas fokusiran...
I zaustavio rat u ukrajiniTako je i sprečio rat Srbije i Kosova 2020.![]()
Навијам за сигурност потпуноČovek ne može da nađe osnov po kojem će za nekog da navija.