Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.799
Unisex baka..Jel ovo musko ili zensko na slici?
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unisex baka..Jel ovo musko ili zensko na slici?
...
Video sam, prevelik je ovde B2, u odnosu na pravi.
To su pokreti otpora protiv okupatora.Aha, a Hamas i Hezbolah nisu Iran?
Da nije on, napravio bi je neko drugi.Зашто је наоравио овај атомку кад она ишта добро не делује да је донела?
Zamisli da su je nacisti napravili.Da nije on, napravio bi je neko drugi.
Bez lupetanja molićuUSA jesu pomogle u zbacivanju diktature saha, ali to je bila kompleksna revolucija, koju su ti ludaci iskoristili, kao boljsevici, da instaliraju potpuno koljacko-teroristicku vlast.
To sto je vecina Irana bila protiv Saha, i sto je tu bilo 56 interesnih grupa, ne znaci da je Amerika htela da instalira religiozne diktatorske bolide koji su od Irana napravili svoju diktatorsku prciju.
Razmisljaj o tome kao irasnki DOS, ali sa tim spinom da su u iranskom DOS, Kostunica, vladike i Zemunski Klan odneli potpunu vlast.
ко се лача мати.. што би рекла БрнабаKako ide ona stara: tko se mača lača od mača i gine!
Brnaba jel si to ti?Kako ide ona stara: tko se mača lača od mača i gine!
Iranci dobijaju upravo ono što zaslužuju.
Takve i TIXI postavlja nemoj da budes kao TIXIVideo sam, prevelik je ovde B2, u odnosu na pravi.
. . . . ,кога занима оно што измишљају ти буди бог снама извори од којих купиш те будалаштине ?
рекао си још пре 4 до 5 сатида су авиони кренули и да су у ваѕдуху и да се само чека знак за почетак!
то су јако озбиљне ствари а ти очито на све трзаш...
потомси око девет сати говорио како им треба неколико сати да дођу донде
а онда си поставио вест како ипак нема наређења ...
не дирам ни ај тебе али ти кажем мани нас тих твоји хинформација са медија реко ми ђура...
Ja sam mojoj vrhunkoj ribi napravio dva deteta, ti se Brćo javi kad to uradišI **** bolju ribu ,nego ćeš ti ikad
![]()
najveca oruzana pljacka u istoriji, 120 tona Libijskog zlata, ko je podelio? Ono sto nije dozvoljeno pojedincima, dozvoljeno drzavama.bitno na kraju biti na strani koja deli plen.
. . . . . . .,Eto sad. Prenošenje špekulacija i neozbiljnih izvora oko tako ozbiljnih stvari kakav je napad usa na Iran koje si i sam potom morao demantovari je tvoj problem a nekultura reći da je to špekulacija i izvor gluposti ?
Dobro, aj zdravo
Šta li tek onda čeka IzraelKako ide ona stara: tko se mača lača od mača i gine!
Iranci dobijaju upravo ono što zaslužuju. Iako sam ja osobno za Kartaga style uništavanje neprijatelja.
Pa napad na Tursku, Egipat i tako to...treba to sve pacificirat.Šta li tek onda čeka Izrael
I da se na njihove teritorije formiraju kurdska i koptska država.Pa napad na Tursku , Egipat i tako to...